Livet i Bangkok.

Här har det ekat tomt ett tag utav flera olika anledningar. Dels för att jag ägnat all min tid åt Tyra i hennes träning och socialisering och dels för att jag jobbat ganska mycket innan vi åkte till Thailand, vilket är ytterligare en anledning. Just nu är klockan ungefär halv tolv på dagen och vi har fortfarande inte tagit oss ur sängen. Det är varmt och segt och vi var uppe sent igår, precis som alla andra kvällar.
 
Vi har blivit stammisar på en tatueringsstudio där vi var på 35årskalas i onsdags. Har även blivit med två nya tatueringar och själv fått tatuera in mitt namn på en av de som jobbar där. Inte helt rutinerat, men vad fasen. 
Gjorde min fjärde och sista tatuering igårnatt och den gjorde så fasligt jädra ont att jag trodde att håret från armarna skulle trilla av. Sjukt. Men nu är den gjord och så stor och svår var den ju inte.
Felicia har också pyntat sig. Ett ankare, ett roder och sedan blommor på låret. Blev sjukt avis men skulle aldrig någonsin stå ut med den smärtan som hon gjorde. Coolt att hon vågade!
 
Annars lever vi och mår bra. Har festat lite, ätit gatumat, försökt reparera trasiga hundar på gatan, åkt tuk tuk, åkt till en paradisö och badat, varit på tivoli, varit på nattmarknad, shoppat lite, åkt motorbåt i solnedgången, åkt moped genom staden och vi har INTE bränt oss. Hör och häpna. Det jag faktiskt brukar vara bäst på.
 
Nu ska vi alldeles strax tillbaka till studion för att hänga med våra nyfunna vänner och för att Felicia ska få göra en tatuering på Koko's finger. (Och kanske en till blomma på låret).  
 
Saknar mina små grisar där hemma men jag får se dem på måndag förmiddag!
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback