31.12.12

 
 


31.12.12

Den här dagen blev just ännu bättre, hur det nu är möjligt för en olycksfågel som jag. 
Friskis och svettis har öppet i Kallhäll imorgon!!! Mellan 9-20 och jag vill bara dansa av glädje. Kollade i väsby först och här var det stängt imorgon. Blev lite ledsen för det, men nu är det aningen bättre ;) Eftersom att vi körde rygg och biceps idag så så blir det efterlängtade ben imorgon! 
 
(Och för att tillägga något coolt, så stod vi bakom Therese Alshammar i kön till spat idag.)
 
Här nedan är förresten min drömkropp, om någon var intresserad av det. 
 


31.12.12

Fy vad jag mår bra nu. Jag mår alldeles oförskämt bra.
Igår när jag kom ut från tåget på centralen så stod Martin där och mötte mig. Vi kramades hårt och länge innan vi gick och åt frukost. 
Efter det åkte vi och tränade, ett så himla bra bröst- och tricepspass!
 
Jag tog personbästa i både dips och den där jävla bänkpressen, haha. Jag klarade mitt mål, och det var 8 dips. Martin skulle filma det men det glömdes bort och koms på när jag gjorde den sjunde dipsen. 
Bänkpressen tog jag äntligen 37,5kg i. Nästa milstolpe är 40kg.
 
Efter träningen åt vi lunch och åkte sedan till hotellet som jag bokat åt oss. Vi hade världens finaste kväll, minus att jag somnade när vi var på bio. På morgonen idag steg vi upp och åt hotellfrukost, gymmade lite och sedan badade vi i uppvärmd utomhuspool på takterassen. 
 
Alltså, jag kommer inte ihåg sist jag hade så här bra 24 timmar. Jag hade kunnat dö, så lycklig var jag. Allt var bra, bra, bra. Och idag invigde jag mina nya shorts, såhär vid årets sista träningspass!
 
 
Och här är utsikten från hotellrummet.
 


29.12.12

Alltså åååh, jag vill bara gråta för att jag har sådan grym träningsabstinens. När jag pratar med Martin i telefonen och han säger att han ska gå och träna så flödar avundsjukan. Nu är det bara en och en halv dag kvar tills jag får gå till gymmet jag med. Morgonpasset på söndag blir bröst och triceps och ett försök på åtta dips. 
Längtar så att jag går sönder.
 
Hem till rutinerna i tre dagar alltså, och sedan tar jag mitt pick och pack och flyr till Paris på obestämd tid.
Jag går runt och grämer mig enormt mycket inför hur träningen och maten ska bli i Paris. Det kanske är aslångt till närmsta gym? Det kanske kostar jättemycket? Har hört att på gymmet närmast där jag ska bo finns bara pass, alltså ingen direkt gymsal. De kanske bara äter fettrik mat och inga grönsaker eller frukt?
 
Herregud. Jag får fan se till att det funkar. Men det lär ju inte bli lika optimalt som det varit i Stockholm.
Åh Stockholm, jag saknar dig redan!!!


23.12.12

Alltså fy vilken ångestladdad träning det blev idag. Sensia på klubbgärdet, där jag aldrig satt min fot förut typ, tusen miljarder människor, ännu fler maskiner, som stod tätt, tätt ihop och jag visste inte vart alla saker jag skulle använda fanns. 
 
Var livrädd att jag skulle träffa någon jag inte alls ville träffa och var rädd för att inte hitta det jag skulle.
Så jag började värma upp medan jag försökte lokalisera benpressen och skivstängerna. Började med benpress och körde 4x10 på 89kg. Efter det körde jag benböj, 3x10 på 35, 45 och 50kg. 
Sedan irrade jag runt och skulle hitta ett utrymme där jag kunde göra utfall med skivstång, men det är så fullt i träningssalen att det inte finns plats för sådant. Fick lite panik och tänkte gå hem innan jag tänkte att jag kan ställa mig på löpbandet, så har jag åtminstone gjort någonting.
 
Alltså, det här är så himla jobbigt för mig. Dels att vara i ett gym, där jag fortfarande inte känner mig så hemma. Dels att vara i ett gym, i PITEÅ. Dels att vara i ett gym, i PITEÅ, ENSAM. 
Usch vad jag får ångest när jag tänker på det. Hur ska jag kunna gå dit igen utan att må dåligt?
 


22.12.12

 
Alltså, dessa ben. Jag vill göra något med dem men jag vet inte vad. På ett sätt vill jag ha smalare och fastare lår, men ibland så vill jag ha... maffiga lår. Muskliga, liksom. Önskar att de vore gjorda av modellera så att jag kunde forma dem som jag vill snabbt. Men sådant tar tid och det vet jag om. Gah.
 
 


22.12.12

Kom nyss hem från bröst- och tricepspass. Smög även in lite bicepscurls på det bara för att jag saknat dem <3 
Passet gick bra, över förväntan för att vara så sjuk som jag är.
Tog dessutom pb idag, och det är ju inte illa pinkat. Mitt förra pb på dips var ju fyra stycken, vilket jag var löjligt stolt över, och idag gjorde jag sju stycken! NU har jag fan anledning att vara löjligt stolt! :D
 
Det var dessutom väldigt trevligt att träna med Elin som jag inte sett på länge. Imorgon blir det i alla fall ett benpass som ska avverkas och det blir det på onsdag också när jag ska träna med Elin igen. 
 
Och förutom sjukligheten så är allt bra. Så nu håller jag tummar och tår för att jag snart ska må bättre. 
 


22.12.12

Idag blir det som sagt träning med Elin. Ska bli fruktansvärt skönt att få röra på fläsket efter två dagars stillasittande! Har inte bestämt mig ännu för vilken del av kroppen jag ska döda utan det bestämmer jag där och då.
 
Annars är jag fortfarande jättesjuk. Näsan kliar och kliar och rinner och nyser om vartannat. Ögonen och bihålorna gör ont och värker och jag känner mig allmänt seg. Höll på att somna framför ratten när jag skulle ta bilen idag. Hoppsan. Skit i det, nu har jag vilat tillräckligt. Och ja, jag känner för att vara dumdristig och riskera att bli ännu sjukare. Måste måste måste röra mig. 
 
Här är förresten en väldigt vacker bild på mig och mina småsystrar. Puss på dem!
Och så en annan sak som egentligen inte har med träning att göra: det är 25 minusgrader här.
 


21.12.12

Befinner mig för tillfället i Piteå. Efter en 15 timmars lång tågresa (värsta natten i mitt liv) sittandes så ville jag bara sova, sova, sova när jag kom till mamma. Har blivit ännu sjukare dessutom så jag mår inte så bra kroppsligt. 
Det var egentligen tänkt att jag skulle träna igår och idag men jag gav upp tankarna på det när jag nös för hundramiljonte gången igår och inte ens kunde titta uppåt för att det värkte i bihålorna. 
 
Men imorgon ska jag träna med Elin och det tänker jag göra även om jag inte är helt frisk än. Det får helt enkelt bära eller brista. Lär inte vara på topp, men jag måste få röra på mig.
Har inte bestämt ännu om jag ska träna ben eller bröst och triceps. Är mest sugen på det andra alternativet egentligen, men det har inte blivit ben på ett tag nu så jag borde köra på det istället.
 
Äh, får se hur det känns imorgon.
 
Nu ska jag äta pepparkakor med småsystrarna och fortsätta se pirates of the Caribbean!
 


19.12.12

SHIT VAD DÖD JAG ÄR! Alltså jag somnade typ halv två inatt och steg upp 06.40, vilket tog emot så himla mycket. Men jag kom iväg på bussen till Kallhäll i alla fall, tog sedan tåget till Kungsängen och åt frukost med Martin och sedan åkte vi till gymmet. Var där prick nio och körde på bra i en och en halv timme. 
 
Det blev bröst och triceps och jag tog pb i både bänkpress och dips! Sjukt härlig känsla! Bänken testade jag på 35kg (pb) och det gick, men när jag skulle testa 37.5kg så tog det bara stopp. Det gjorde dock inget, är nöjd ändå! Nästa gång tar jag 37.5!
 
Och så till dipsen! Första gången jag testade dips så klarade jag två själv och en tredje med pass, förra gången klarade jag tre själv och en fjärde med pass, och idag klarade jag fyra själv! Även om det bara handlar om en repetition mer än förra gången så räcker det så jävla mycket för att höja min motivation till taket! Är galet taggad på träningen nu.
 
Nu måste jag ta en liten powernap innan jag ska dra med fem tunga väskor in mot centralen för att sätta mig på tåget hem till Piteå. Det kanske blir fint. Eller ja, det blir det. 
 
Här kommer en liten video på dipsen. Filmade för att se om jag gick så djupt ner som man ska, och det blev godkänt ;) 
 


19.12.12

Uppe 6.40 för att åka till Kungsängen. Nu jävlar ska det pumpas!



18.12.12

Jag har gått och blivit sjuk lagomt såhär till jul.
Min hals är åt helvete och jag känner mig nästan...berusad. Somnade fyra gånger på några minuter på centralen, ibland känns det som om huvudet är vaket men kroppen "försvinner" under mig. Så fort jag blinkar hamnar jag i någon slags microsömn och jag vet faktiskt inte hur jag ska kunna prestera på gymmet idag.
Jag har ju sagt till mig själv att det är INGA URSÄKTER som gäller. 
 
MEN,
Imorgon åker jag till Piteå och jag MÅSTE infinna mig på centralen senaste 17.00. Jag ska upp på morgonen och vara på gymmet i Kallhäll klockan 09.00 imorgon och träna till 10.30 ungefär, sedan åka till Vällingby och äta lunch. Vi har ätit färdigt någonstans runt 13.00. Sedan ska jag ta mig hem vilket tar lite mer än en timme om tågen stämmer bra, så då är jag kanske hemma kring 14.00-14.15. Mellan 14.30 (måste ju gå från stationen hem också) och 16.00 måste jag städa hela jävla lägenheten efter mina bombnedslag, diska och packa det sista till Piteå. Jag hinner inte allt detta så jag måste göra färdigt här hemma ikväll. 
 
Jag har ändå tränat igår och i förrgår och ska träna imorgon på morgonen, så det kanske får vara så helt enkelt, att jag vilar ikväll. Bättre att jag kan prestera ordentligt imorgon klockan 9 istället för att åka iväg nu och så upp om några timmar och kanske göra ett halvtaskigt pass för att jag inte fått nog med sömn eller för att halsen blivit ännu sämre. 
Det får bli så, idag. 


17.12.12

Är helt slut ikväll.
Körde ett rygg- och bicepspass idag, det passet som jag gick ut från sist. Var rädd att jag skulle känna samma sak igen som sist vid chinsen men idag gjorde jag allt och lite till. 
 
På bicepscurlsen körde jag på min tävlingsvikt - 15kg. Klarade 10st första setet och 11st andra setet. På tredje började jag skratta så jag hann bara göra 6st... Haha. Körde ett dropset efter det på 15 och 12,5kg.
Jag är så jäääävla nöjd med det här passet. Curlsen kunde inte gått bättre! Jag skämtade när jag sade att jag skulle klara 10st på tävlingsvikten, och så kör jag 11 på andra setet dessutom! Är galet glad för det.
 
Imorgon ska jag träna själv på kvällen och då ska jag försöka mig på ben. Bara hoppas att låsningen i ljumsken släppt, men det återstår att se. 
 
 


15.12.12

Fy tusan vilken jobbig morgon det blev idag.
Vaknade kvart i åtta och åkte till gymmet så att vi var där kvart i nio. Första övningen vi skulle göra var chins, och jag har alltid gjort dem med armbågarna utåt. Så idag testade jag på det riktiga sättet och jag klarade typ två stycken med pass. Blev så jävla förbannad på mig själv att jag var tvungen att gå in i omklädningsrummet och daska till mig själv i ansiktet. 
Gick ut igen, körde biceps curls på 15kg. Två set, åtta reps på första och sen hann jag typ bara göra tre på andra setet innan jag bröt ihop och lämnade träningssalen.
 
Jag har ingen aning om vad som hände, men jag tror att efter att jag blev så besviken på mig själv för chinsen så tappade jag motivationen helt. 
Detta var dock första och sista gången det hände, och imorgon ska jag träna igen. Ska hoppa över ben då jag fortfarande har kvar låsningen i ljumsken. Kör triceps och bröst istället.
 
Annars har jag precis slängt i mig en fettig middag bestående av kebab och pommes frites. Gud, jag minns ärligt talat inte när jag åt det sist. Är hur mätt som helst så nu ska jag lägga mig i sängen och kika på tv och låta matkoman gå över. 


14.12.12

Åh, fan också. Jag var så laddad för ett biceps- och ryggpass idag men Martin ringde och sa att han slutar jobba klockan 19 och gymmet stänger samma tid. Hade kunnat åka och träna själv men då hamnar vi i ofas med varandra. Har i alla fall tränat två dagar i rad så jag kan vila idag och träna imorgon, på söndag och måndag igen.
 
Känns bara sjukt jobbigt att stanna hemma när jag var inställd på att träna.
Ikväll ska jag åka till Martin, sedan ska vi upp på morgonen när gymmet öppnar. Kommer bli hur bra som helst!


13.12.12

 
 
 
Tre bilder från träningen. 
Vi gjorde ett jävligt bra pass idag! Var helt ensamma på gymmet en stund och det flöt på och jag tog rekord i både bänkpress och frivändning, plus att jag testade dips för första gången idag! Klarade tre stycken utan pass ;) Haha. 
Vi började med bänkpress och körde sju set var, Martin låg på 90kg och jag på 30kg. Sist jag testade bp så lyckades jag bara köra två reps på 27,5kg och denna gång gjorde jag fyra reps på 30kg. Det tar sig alltså!
Vi körde frivändningarna näst sist och då var jag HEEEELT jävla slut i överkroppen, därför är det lite vingligt.
 
 
Alltså, mina kycklingvingar till armar. Hahahaha fy fan vad de är smååå! Stackars små rackare.
Annars så började morgonen hur bra om helst. Martin och jag vaknade kvart i sju för att titta på luciamorgon, och efter det somnade vi om en stund. Åt sedan en bra frukost och taggade till träningen. 
Imorgon blir det rygg och biceps. Mina biceps ska fan dödens dö då. 
 
 


12.12.12

Imorse körde vi ett rent benpass på ungefär en halvtimme. Det som hanns med var 5x10 på benböjen på 40 och 45kg. Kände mig inte nöjd alls. Kanske för att låsningen i ljumsken inte släppt ännu, att jag inte kunde träna med skor och att jag hade ett skavande bandage runt foten. 
 
Men om jag tänker efter så kunde jag lika gärna ha struntat i att åka, så jag är nöjd som fan med att jag tog mig iväg ändå. Imorgon blir det bröst och triceps och då jävlar, då ska det fan krigas. 
 
 


11.12.12

Alltså, jag måste vara den klantigaste människa som finns.
Hade kokat nudlar och satte mig i sängen för att äta och se på film. Sen ska jag bara flytta mig lite och då tappar jag ut hela skålen med kokande vatten på mig själv. Foten flåddes typ upp och innersidan av låren blev brända. 
Gick direkt till vårdcentralen där de gav mig smärtstillande, bedövningskräm, ett vadderat stort plåster och bandage runt foten. 
Så nu undrar jag hur i hela fridens namn jag ska kunna träna med skor och få ner hela bandagepaketet. 
Ska träna på F&S i Kallhäll imorgon och där är det förbjudet att träna utan skor...
 
Får se hur det löser sig. Kanske gör det lite mindre ont i morgon så att jag kan pressa ner foten i skon ändå.
 
Utöver det så har jag inte gjort många knop idag. Ska alldeles strax börja med middagen som blir lax och potatis. Väldigt efterlängtat! Efter det ska jag försöka lista ut hur jag ska kunna sova i min säng inatt. Allt är nämligen blött. Fint.
 


10.12.12

 
Ungefär så här snygg var jag igår efter träningspasset. 
Var helt slut. Skulle egentligen köra ben för andra dagen i rad men hann bara med benböj och ett set på benpressen innan jag fick någon slags låsning i ljumsken. Bestämde att jag skulle vila från ben ett tag och köra axlar och armar istället.
 
Testade frivändning med stöt för första gången igår, och jag tyckte det var sjukt kul! Ska absolut köras igen.
Så igår var vi alltså i typ en och en halvtimme på gymmet. Även om jag nästan alltid är missnöjd och känner att jag kan göra mer så kände jag mig rätt nöjd.
 
Idag var vi också och tränade, blev där ca två timmar och jag tror fatiskt att jag är mest nöjd med detta pass av alla hittills. Testade bänkpress ordentligt för första gången och det var lite läskigt men gick bra ändå.
Gav bort min f#cked up till Martin eftersom att jag inte har lust att spy fem gånger i veckan.
 
Imorgon är det välförtjänt vila som gäller. Jag ska bara vara hemma, äta massa god mat (lax och potatis!!!) och se på TV. Kanske även skämma bort mig med fotbad och kroppspeeling. 
 
 


9.12.12

 
Gud, jag är fortfarande vaken. Har haft det väldigt jobbigt med sömnen den senaste tiden och jag vet inte riktigt vad det beror på, men jag har mina aningar. 
 
Så här ser jag ut i dagsläget i alla fall! Eller ja, mina ben och min rumpa!
Tänkte ta likadana bilder om några månader för att se om det blir någon skillnad.
Är det ingen skillnad alls så blir jag ledsen... Haha. Nej, alltså jag vill ju bli stark, så om det syns mycket eller lite spelar mig inte så stor roll. Men jag skulle vilja få fastare rumpa och lår, och vill det synas så är ingen gladare än jag!
 


8.12.12

Haha åååh... Hade laddat upp med värsta spellistan på spotify, var övertaggad och ville köra igång. Och så knäcker jag såklart hörlurarna 2 minuter in i passet. Jävla skit.
Förhoppningsvis får jag mina nya på måndag som jag beställt.
 
Tungt benpass idag. Gick himla bra och jag kände mig säker på alla övningar trots att jag inte hade någon med mig. Känns befriande att veta att jag kan träna själv och inte alltid behöver en träningskamrat med mig.
Men jag måste säga att jag mår illa som fan efter PWOn. Den smakar så förbannat äckligt att när jag tänker på smaken ett tag efteråt så får jag kväljningar och är rädd att få upp det igen. 
 
Jag älskar effekten den ger och VILL ha den, men jag vet inte om det är värt att få den om jag tror att jag ska spy varje gång. Det tar typ 10 minuter att få ner 3 dl av skiten. Den är svår att svälja bara på grund av smaken. Helt outhärdligt, och nu klagar jag en himla massa. 
 
Jag körde på uppvärmningen som jag skrev tidigare. 
Hade tänkt ta 4x10 på 40,45 och 50kg på benböjen, men det var kö dit så jag var tvungen att köra den övningen sist av alla vilket resulterade i möra, skakiga och mjölksyriga ben. Höjde därför ingenting utan körde 4x10 på 40kg. Jag är i alla fall rätt nöjd med dagens pass. Imorgon blir det helkropp med Martin och sedan får jag vila på måndag. Då har jag lyckats klämma in 5 träningar på en vecka. JÄVLAR vad bra jag är!
 
(förlåt för att jag svär mycket, men det här är POWER, och power kräver starka ord.)
 
 
 


8.12.12

Vilket fint väder vi har i Stockholm idag. Strålande sol och snö på backen!
 
Idag ska jag på ett benpass och det blir första gången jag går till gymmet utan coachning.
Är grymt taggad och har lagt upp planeringen för dagen. 
Ska alldeles strax dricka PWOn som för övrigt är det bästa jävla medlet för motivation och tagg. Jag kan inte sitta still på nästan hela dagen även om jag tar den rätt tidigt. 
 
 
 
Upplägg för idag:
Uppvärmning på löpbandet i 7 minuter, 2x45 sek hopprep och 2 min rodd.
 
4 set på varje, inga reps bestämda ännu.
Benböj 
Benpress
Utfallsgång med skivstång
 
 
 


7.12.12

Det blev inget pass idag. Bestämde mig för att vila och sedan köra imorgon och på söndag, så får jag in mina fem träningspass den här veckan ändå.
 
Hittade förresten en jäkligt motiverande och inspirerande blogg! http://rara-sara.blogspot.se 
Kolla in den för att låta motivationen flöda!
 
 


6.12.12

Natten till idag var hemsk rent ut sagt. Somnade vid 06.00 på morgonen och steg upp kvart över nio. Käkade bra frukost och sedan åkte jag och Martin till gymmet för tredje dagen i rad (oh yes!). PWOn togs idag också och det kändes! Så sjuk känsla när det bara sticker i hela kroppen. Känns precis som svett som stelnar på kroppen och jag känner främst av detta i pannan, ryggen och knäna.
 
Passet idag var rätt lugnt ändå tycker jag. Fokus på rygg och biceps samt ett halvhjärtat och patetiskt försök på benböjen. Tränade i lite mer än en timme och blev förbannad på biceps curlsen. Förbannad på mig själv för att jag vill orka mer än jag gör. Körde 3x10 biceps curls på 12.5kg. Längtar som en galning tills jag orkar byta till 15kg. Martin pushar och passar men skriker inte fullt så mycket som jag skulle vilja att han ska. Jag vill liksom gråta, skrika och spy när jag går ut från gymmet. Typ. Imorgon är det fjärde träningsdagen och då jävlar ska det köttas innan jag tar vila.
 
Fick förresten hem ett paket idag och blev lite lycklig. Ett par nya ray bans, ett träningslinne och en keps! Och här ser ni lite muskler också!
 


6.12.12

Har varit riktigt jävla duktig idag. Nytt pb igen på benböjen, 57.5kg och imorgon ska jag ta min milstolpe, 60kg.
 
Gjorde bara en repetition på 57.5 men mitt mål är såklart att kunna göra fler. Just nu är jag bara nyfiken på min maxkapacitet! Sen ska jag satsa på repsen på min tävlingsvikt istället.
 
Körde på pwon idag också men det var så struligt med bussar och allt möjligt i snöovädret att jag inte hade någon aning när jag och Martin skulle komma fram till gymmet, så vi tog den precis när vi kom dit. 
Idag kände jag av sjukt mycket mer stickningar i kroppen än igår och det var peppande.
Körde bröst, biceps och triceps idag. Jävligt jobbigt pass men tyvärr är jag lite besviken på mig själv.
 
Det kändes som om jag gjorde allt jag kunde och orkade under passet, men direkt efter så kände jag bara att jag fan kunde gett dubbelt så mycket. Frustrerande känsla att ha. Egentligen borde jag som inte varit på gym på tre år vara extremt nöjd över att jag tagit mig iväg till gymmet fyra gånger i veckan på två veckor. 
Igår tränade jag, idag tränade jag och imorgon ska jag träna. Det är väl inte så tokigt ändå? Kanske kan jag klämma in fem pass denna vecka, jag hoppas det.
 
Martin ligger och sover och jag är rastlös så jag passade på att blogga nu när jag fick lite ensamtid. 
Ska förmodligen vara med honom större delen av dagen imorgon också så det kan vara därför det blir lite glest med uppdateringarna! 


5.12.12

Det blev som jag trodde med sömnen inatt. Kunde inte somna förrän vid tre och då hade jag ändå kolsvart i rummet och ingen TV, dator eller mobil på. Hade dessutom tryckt i mig en hel halloumiost vid tio så magen var inte tom eller hungrig. Låg och snurrade hur länge som helst och hade extremt mycket spring i benen och pirr i kroppen. Till slut somnade jag i alla fall, men drömde mardrömmar precis som jag gjort nästan alla nätter den senaste veckan, så jag vaknade kring åtta. Så sömnen har inte varit den bästa tyvärr.
 
Ändå är jag astaggad inför passet idag! Ska kötta sönder bröst och armar!
Min utmaning idag är att jag inte ska klaga på smärta en enda gång. Råkar vara lite bra på det ;) 
Kan liksom köra hårt men jag MÅSTE klaga när jag känner smärta för att göra den lättare. Men idag ska jag hålla ut även om Martin lovat att köra slut på mig.
 
Får se hur jag fixar maten idag. Mådde illa igår för att jag hade för mycket vätska i magen innan träningen så jag ska äta en relativt tidig fast frukost idag. Träningen är vid två någon gång så det blir perfekt om jag äter vid 10.30. Brukar må illa ett tag efter frukost så då hinner det förmodligen lägga sig lite. PWOn intas som sagt 40 minuter innan vilket suger lite eftersom jag tycker det är obehagligt när det skvalpar i magen.
Lunch intas efter passet samt proteinshaken. 
Hade egentligen velat ta lunchen före men jag vet att jag blir seg då.
Men nu är jag i en testperiod där jag måste hitta ett sätt med maten som fungerar för mig i och med träningen. 
 
Eftersom att jag inte tränat på tre år så har jag kunnat äta lite precis hur jag vill utan att ta hänsyn till att jag vill bygga muskler/gå upp i vikt/orka med ett pass. Men nu är det ju desto viktigare med kosten. 
 
Som sagt, testar fast frukost långt före idag och tar lunchen efter. Så får vi se hur det känns. 
 


4.12.12

Har försökt googla om DMAE, som finns i f"cked up. Det känns som om jag är på uppåttjack och varit det ända sedan jag tog shaken. Jisses. Är darrig i hela kroppen och har sjukt svårt att sitta still. Det enda jag kan hitta står på engelska med en massa invecklade ord som jag inte orkar kolla upp. Vad jag kan se på flashback så ligger det såklart under kategorin droger. Jag trodde först att DMAE var besläktat med DMAA som är narkotikaklassat, men det är det i alla fall inte. 
 
Jag hoppas att kroppen blir tåligare för varje gång man tar det, för jag känner att jag inte riktigt kommer att kunna somna i tid ikväll ;)
 
Dagen har varit bra. Jag har dock bara ätit två ordentliga mål idag - frukost och middag + 2 protteshakar med sammanlagt 6dl mjölk. Det känns som om jag inte hunnit mer fast jag vet att jag kunde tagit mig mer tid till att äta. Mådde dock extremt illa imorse och innan träningen. Trodde att jag skulle behöva smaka på pwon en gång till, fast att den skulle komma upp istället. Jag tror att det var för att jag hade mer vätska i magen är jag är van vid.
 
Här är i alla fall min superjäklagoda middag!
-proteinshake
-ris
-kycklinggryta
-mjölk
 
 
 


4.12.12

Min frukost såg ut såhär idag:
 
-två mörka mackor med ost, sallad, gurka och tomat
-yoghurt, hallon, flingor
-proteinshake
-tomat
 

 
 
 
 
Kom precis hem från träningspasset. Testade min pre workout-shake och tog den ca 40 minuter innan träningen. Jag har smaken lingon på den och jag kan säga att den luktar bättre än vad den smakar. Den smakar förjävligt, men jag hällde i mig den i alla fall. Trots den vidriga smaken så måste jag säga att den hade effekt och jag blev nästan övertaggad och lite dampig. Tror att det sitter i fortfarande eftersom att jag inte kan sitta still eller slappna av ordentligt. 
Mitt mål för idag var ju att klara en repetition på 48kg på benböjen. MEN, jag klarade 2 reps på 50kg! Så sjukt nöjd! Och det bästa var att jag kände att jag kunde tagit något kilo till men han jag tränade med tyckte att jag skulle vänta tills imorgon eftersom att vi körde benböjen på slutet och för att jag inte skulle misslyckas. 
 
Tyckte dock att hela passet var lite för mesigt då jag var jäkligt taggad efter vad jag tyckte var för många vilodagar. Vi ska ses nästa tisdag och då har han lovat att skrika på mig även om jag gråter och spyr av utmattning. Så det ser jag fram emot ;)
Körde igenom hela kroppen idag så imorgon blir det fokus på bröst och armar med Martin och förhoppningsvis nytt pb på benböjen! Måste testa, även om jag inte ska träna ben...
Nu ska jag ta en proteinshake och förbereda middag!
 
 
 
 

 


4.12.12

 
Fick min beställning från fitnessbutiken.se igår! Väntar ännu ett till paket med lite måltidsersättning eftersom att jag vill gå upp i vikt. Så jag tänkte komplettera med en måltidsersättning varje dag utöver det vanliga jag äter.
 
Det jag fick igår var som ni ser, en riktigt tjejig shaker, och jag älskar rosa så det kunde inte bli bättre! Fick även f#cked up med lingonsmak vilket är ett pre workoutpulver som man tar 40 minuter innan träning för att maximera prestationen.
Även micro whey 94 fick komma hem till mig. Proteinpulver med chokladsmak som smakar helt okej om man blandar med mjölk istället för vatten.
 
Blev riktigt taggad på att träna och döda kroppen på gymmet när jag fick mitt paket, men jag hade vilodag igår. Tagget sitter dock kvar till idag när jag ska träna med min PT Jonatan klockan 14. 
Eftersom att jag känner att vilan blivit för lång så tänker jag köra igenom hela kroppen idag och fokusera på två muskelgrupper imorgon.
Sist jag körde benböj så tog jag 45 kilo, och mitt mål denna vecka är att klara 48 kilo. Får se om det blir redan idag. Känner mig grymt taggad!


4.12.12

Johanna heter jag. Jag är 20 år och bor i Stockholm sedan nästan ett och ett halvt år tillbaka.
När jag flyttade till Stockholm så tog det bara en månad innan jag blev inlagd på sjukhus för min anorexi som jag haft i många år. Under de här många, långa månaderna, det vill säga 14 stycken, så har jag varit in och ut på sjukhus i hopp om att få bli frisk en dag.
 
För bara två veckor sedan skrevs jag ut från behandlingen för vad jag är säker på, är den sista gången. 
Jag är beredd på att börja ett nytt liv och sätta nya livsmål som handlar om annat än att gå ner i vikt.
Därför har jag startat den här bloggen, för att jag själv men även ni som läser ska kunna följa mig på min resa mot ett hälsosamt liv. Kommentarer, tips, åsikter och inspiration tas tacksamt emot. 
 
Så, låt oss börja resan.
 
 
 
 


Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.