31.1.13

Hade ben-axelpass idag med Martin och det gick bra i böjen och på benpressen. Efter de två övningarna kunde jag inte göra så mycket mer eftersom att mina axlar fortfarande inte är riktigt 100.
 
Imorgon åker jag hem och då står rygg- och biceps på tur att bli mördade. 
 


30.1.13

Är alldeles övertaggad på bröst- och tricepspass idag! Ska se hur många reps jag kan göra på 30kg i bänkpressen. Alltså det låter så himla klent med 30kg. Ska prata med Martin och fråga vad han tror är bäst. Att försöka reppa så mycket som möjligt på tävlingsvikten eller att höja lite hela tiden. Jag tror på att höja hela tiden, men när jag testat 45kg har det bara tagit tvärstopp. Jag kanske bör göra minst 3x5 på 37,5kg innan jag går upp tyngre. Jag får se.
 
Mitt personbästa är 12st på 30 nu och jag ska försöka mig på minst 15 idag!
Har ätit en ordentlig frukost bestående av yoghurt, musli, bär, oboy och tre mackor.
Ska slänga i mig någon form av lunch också innan vi sticker till gymmet. Så idag torde det gå bättre än när jag hade rygg och biccar och hade ätit jättedåligt.
 
 
 


29.1.13

Efter att jag skrev förra inlägget om att jag skulle åka och träna så ringde Martin och ville att jag skulle åka till honom idag. Därför sparar jag träningen till ikväll, så vi kan träna tillsammans istället. Så mycket roligare!
 
Och typ såhär ser jag ut!
 
 


29.1.13

Mysmorgon.
 
 


29.1.13

Uppe innan tuppen och det känns att det här kommer att bli en bra dag. Startar dagen med tvätt, äggmackor och gainer. När tvätten är klar, runt nio, så blir det ett benpass på friskis.
Låren och rumpan ska nämligen dödas i böjen idag.

På återseende!



28.1.13

FAAAAN vad det gått dåligt med maten idag. Har ju varit hemma hela dagen men ändå lyckades jag bara få i mig nudlar. Direkt efter träningen ikväll så gjorde jag potatis och fiskpinnar. Vet inte varför men jag bara älskar den maträtten! Och efter maten gjorde jag typ den största skålen någonsin med fruktsallad och glass.
Ligger fortfarande under mitt dagliga behov och det stör mig.
 
Imorgon ska jag dock upp klockan 06 för att tvätta så då blir det ordning på maten. Det blir liksom segt när jag inte har något att göra på dagen och bara ligger i sängen för jag "orkar" typ inte ta mig till köket. Hur fasen kan man inte orka gå till köket när man orkar träna sex dagar i veckan? Konstigt det där.
 
Hur som helst, träningen idag gick kasst. Helt värdelöst att inte äta ordentligt före har jag kommit på.
 
Körde 1x10 latsdrag på 16,5kg, 3x5 chins med plattan på 5kg, 3x13,8,5 bicepscurls på 15kg (ja, ni ser ju, värdelöst), 3x12 hantelrodd på 14kg och sist 3x10 latsdrag på 20kg.
 
Så nej, det här passet kan jag gärna glömma. Imorgon blir det ben och 10 kg pasta innan...
 


28.1.13

 
Vaknade klockan 06.00 imorse och kunde inte somna om.
Men det gör faktiskt ingenting, för jag råkar älska sådana mornar ändå på något vis.
När man gjort klart en massa saker, duschat, bokat en tvättid, ätit frukost och sett TV och så ser man att klockan bara är halv åtta, och man har hela dagen kvar.... Då känns det fint.
 
Idag blir det gym med Linda. Ska offra mig och ta mig till SATS eftersom att hon har kort där. Har inte bestämt mig för vilken muskelgrupp det blir ännu, men jag bör egentligen köra ben eftersom att det sliter minst på axlarna.
Vågar inte riktigt köra fullt ut på de andra övningarna då axlarna faktiskt känns bättre nu och det skulle suga om jag pajade dem ordentligt.
Blir det ben, så blir det squats så in i norden. LÄNGTA LÄNGTA LÄNGTA!
 
 
 
 
 
 


27.1.13

Caroline: Kan du inte lägga upp hur en typisk kostupplägg för en dag ser ut för dig? :)
 
Det skulle jag kunna göra, om det nu inte vore för att jag skäms fruktansvärt mycket över hur dåligt jag äter, haha.
Nämen, just nu fokuserar jag ju bara på viktuppgången. Därför försöker jag att äta så mycket energirik mat (och skräp) jag bara kan och orkar. En riktigt bra matdag för mig ser ut ungefär såhär:
 
Frukost - 1,5dl vaniljyoghurt (2,5%), en halv burk hallonkesella, Paulúns müsli, frysta hallon och två mackor.
Mellanmål - lite godis/chips/gainer
Lunch - 10 sillbitar, två större potatisar och två ägg
Mellanmål - glass/mackor/yoghurt
Middag - 200gr kycklingfilé, 1/2 halloumiost, två större potatisar, sås och grönsaker
Kvällsmål - gainer/äggmacka/läsk
 
Som ni ser så petar jag in mycket gott och "onyttigt". Jag är ingen som utesluter sådant då jag tycker att man ska kunna äta allt, även det som anses onyttigt. Såklart mer eller mindre beroende på vad man vill åstadkomma med kosten. Men eftersom att jag ska gå upp ca 7-8kg så måste jag göra på det här sättet. Jag har försökt gå upp i vikt med bara mat men det tar evigheter.
 
När jag är färdig med viktuppgången och ska droppa några kilon så kommer jag såklart inte att äta glass och godis till varje mellanmål eftersom att det försvårar viktnedgången. Men det kommer inte att uteslutas.
Dock måste jag tänka på att få i mig mer protein. Det är rätt kasst med det just nu vilket är jäkligt dåligt av mig.
Jag har proteinpulver hemma och borde kunna få i mig det utöver kosten men jag känner mig inte motiverad att göra det då den smakar bajs.
 
Så, ungefär såhär ser det ut en bra dag. De senaste dagarna har det varit väldigt mycket oregelbundna mattider, godis och chips som inte kan ersätta en måltid.
Nu blir det bättring, hoppas jag.


26.1.13

 
För någon dag sedan så pratade jag om att muskler jag inte visste att jag hade har börjat hoppa fram.
Här ser ni bild på en av de skillnaderna jag kan se, och det är nämligen den där lilla kullen mitt på axeln!
När jag såg den först så var min första tanke att det måste vara en tumör, men den tanken utbyttes snabbt när jag petade på den och insåg att det var en muskel ;)
 
Det är så motiverande att se sånt här! Jag har aldrig någonsin sett den där lilla kullen förrän nu, och det är ännu ett kvitto på att det jag gör i gymmet ger resultat!


26.1.13

Anonym  Om: 22.1.13
SHIT! Jag är imponerad! Bra jobbat tjejen, det är fint med muskler :) Hur länge har du tränat för de där?  Skulle du kunna lägga ut ett exempel på ett bra pass för en nybörjare? :)
 
Åh, vad glad jag blir! Tack!
Jag har bara tränat seriöst sedan slutet på november, så det är snart två månader sedan. Väldigt mycket har hänt dock, och jag ser stora skillnader på vissa delar av kroppen. Framförallt axlar, biceps och triceps.
Jag får bara föra vidare denna kommentar till Martin. Det är han som hjälpt mig med alla övningar och inspirerat mig!
 
Jag vet inte om jag är rätt person att säga vad ett bra pass för en nybörjare är. Det beror ju på vad du har för mål med träningen. Vill du endast träna för att lindra smärtor och till exempel ryggproblem ska du träna på ett sätt och vill du tävla i fitnesstävlingar ska du kanske tänka mer på vissa saker än på andra.
 
Men för mig, som har som mål att vara med i Fitness Five nästa år, så ser mina pass ut ungefär såhär:
 
Måndag: Ben och axlar
Knäböj
Uppvärmning med stången (20kg) knäböj, 1x10
Sedan 3x10,5,3 på 40,55,60kg
 
Just nu försöker jag börja reppa lite mer på min tävlingsvikt, 50kg, istället för att försöka ta pb.
Det är tungt för mig och därför blir det bara 3x5, men jag jobbar på det!
 
Benpress
3x10 på 79,89,102kg
 
Frivändning med stöt
3x10,9,8 på 20kg
 
Tisdag: Rygg och biceps
Uppvärmning med latsdrag 1x10 på 16,9kg
Sedan 3x3 chins med hjälpplattan på 5kg
 
Bicepscurls
3x26,15,8 (varierar kraftigt)
 
Hantelrodd
3x10 på 14kg
 
Latsdrag
3x10 på ca 20kg
 
Onsdag: Bröst och triceps
Bänkpress
Uppvärmning med stång (20kg) 1x7
4x12,10,9,9 på 30kg (min tävlingsvikt)
 
Dips
2x12,7
 
Smalbänk
3x10 på 27,5kg
 
Tricepspushdowns
3x10 på 17kg
 
Enhandspushdowns
3x10 på 2,5kg
 
Flyes neråt
3x10 på 7,5kg
 
Flyes uppåt
3x10 på 5kg
 
Och sedan börjar jag bara om! Det här schemat fungerar helt perfekt för mig. Jag märker stora skillnader båda på kroppen och hur mycket jag orkar. Första gången jag skulle testa bänkpress (för snart två månader sedan) så orkade jag faktiskt nästan inte ens stången på 20kg. Kunde göra en rep på den liksom. Idag har jag tagit 42,5kg som mest och kan göra 12 reps på 30kg.
Första gången jag gjorde dips klarade jag två stycken, med pass. Och idag gör jag 12 st utan pass.
Så allt arbete jag lagt ner hittills har verkligen gett mig lön för mödan.
 
Såklart varierar passen. Alla ser inte ut såhär. Ibland ger jag mig på ett pbförsök och så kanske jag lyckas reppa på högre vikter än jag skrivit här. Vissa dagar kanske jag bara gör ett set på någon övning och andra dagar gör jag tio set. Men detta är väl genomsnittligt tror jag.
Hoppas att jag kunde ge dit något användbart i alla fall! Undrar du över någon övning så fråga :) Kram!
 
 


25.1.13

De närmsta dagarna kommer det nog att vara rätt tomt här. Det beror på att jag ska vila i fem dagar till att börja med, för att se om axlarna blir bättre. Har haft så himla ont de senaste gångerna jag tränat så först föll dipsen bort och nu kan jag varken köra sittande rodd, hantelrodd, frivändningar eller curls. 
 
Detta gör mig extremt besviken och ledsen och de två-tre senaste passen har jag varit på dåligt humör för att kroppen inte riktigt gör som jag vill. 
Men som tur är så är Martin sjukgymnast och jag har därmed fått lite hjälp. Har börjat äta antiinflammatoriskt nu, ska vila i fem dagar och sedan bara köra någon rehabövning som Martin visade mig.
Hoppas att detta ska bli bra så snabbt som möjligt nu. Det är tråkigt att gymma när man inte kan använda sin fulla kapacitet.
 
Men nu vet ni, om ni skulle undra vart jag tagit vägen. 
 
 


25.1.13

Morgonvikt förra veckan: 53,0kg
 
Morgonvikt idag: 53,8,9kg
 
Mål till nästa fredag: 54,4kg
 
ÅÅÅÅHHHH ÄNTLIGEN! Nu händer det saker här!
Glömde skriva in sist jag vägde mig men då vägde jag prick 53kg på morgonen. Har sedan dess ätit allt som kommit i min väg och det verkar ha gett resultat!
Så glad!
 
Edit: Nämen vad i helvete? När jag stod på vågen imorse så visade den 54,9. Sedan lade jag mig i sängen och åt godis och nu visar vågen 53,8kg?
Faaaaaaan. Ja ja, ändå 0,8 upp från förra veckan. Bara att trycka ännu mer godis alltså.


23.1.13

Ibland överraskar jag mig själv. Gjorde 27st curls idag, en ökning med 10 st på typ tre dagar. 
Kommer ett litet filmklipp sen!
Min dag är gjord!


22.1.13

 
 
Här är videon från när vi körde bröst och triceps. Gillar mina axlar och att msukler man inte visste att man hade kommer fram lite här och där. Ska visa en bild någon dag så ni får se vad jag menar!
 
Idag stod ben och axlar på schemat men jag ska vila en vecka (till att börja med) från axlar då jag haft ont i dem ett bra tag nu. Så medan Martin körde frivändningar med stöt så lallade jag på med lite utfall och sedan bicepscurls även fast det inte var biccarnas dag. 
Och ja, jag tog faktiskt pb på dem idag! I förrgår tog jag 17st på 15kg och idag lyckades jag helt oväntat med 23st! Hade världens pump efteråt och var rätt nöjd med passet ändå, även fast böjen inte gick bra.
 
Här är en väldigt suddig bild på biccarna efter curlsen, för ja... Martin (den ökände sämsta filmaren i världen) filmade bara de två sista sekunderna då han inte fattade hur man skulle göra för att filma hela setet..
 
 


22.1.13

 
 
Martin stod och spände sig imorse och jag var givetvis också tvungen att göra det då. Så här ser vi ut!


20.1.13

Befinner mig i Örebro för tillfället, därav den dåliga uppdateringen.
Jag och Martin drog på ett rygg- och bicepspass idag och det gick så jäkla bra!
 
Luskade ut att sist jag lyckades göra 30 curls så var det förmodligen en skivstång på 10kg och inte 15 som jag trodde. Blev lite förbannad men tog pb på 15kg idag ändå. Mitt tidigare pb var 15st och idag gjorde jag 17st på första setet, 13st på andra och 9st på tredje.
 
Gjorde även min första chin utan pass eller hjälp idag! Ja, det har gått segt med chinsen men jag har hatat dem så himla mycket att jag inte orkat anstränga mig, men nu är jag på g!
 
Körde även latsdrag och 4x10 på hantelrodd med 14kg.
 
Imorgon är det bröst och triceps och jag ska försöka mig på 45kg på bänken!


19.1.13

Varje gång jag är ute på krogen så inser jag dagen efter att det inte är något för mig. Inte för att jag är bakis, inte för att jag har ångest och inte heller för att jag blev för full. Utan mest för att det inte ger mig så mycket.
 
Visst, det är kul en gång i halvåret kanske, men absolut inte oftare än så. När jag pratar med Martin som har nollning nu så känner jag att jag blir trött av att bara höra ordet. Vara full konstant i mer än två veckor. Jag klarar ju inte ens tvådagars?
Antar att det är bra för mig och min träning då... Haha.
 
Idag blir det vila. Kommer vara svårt att få i mig mat idag på grund av ont i magen, så jag bör nog inte göra av med så mycket kalorier på träning utan mest stanna hemma och fokusera på att få i mig energi.
Imorgon blir det rygg och biceps däremot, blir fett. Hej.


18.1.13

Första utgången på länge ikväll!



18.1.13

Passet gick jättebra. Blev bröst och triceps och hade fett med pump i triccarna efteråt! Inte illa.

Så tänkte jag bara visa att jag ser liiite stark ut, hehe.



18.1.13

Har precis städat mitt rum, härligt. Drog på mig träningskläder nyss och ska till gymmet nu. Det ska köttas!



18.1.13

Morgonvikt förra veckan: 51,9kg
 
Morgonvikt idag: 52,0kg
 
Mål till nästa fredag: 52,6kg
 
 
Fan, jag skulle inte gått på toaletten innan jag vägde mig... Haha.
Nä men, jag visste att jag inte skulle gått upp nästan någonting eftersom att jag som sagt haft svårt att äta mig mer än mätt. Men nu har jag ju löst det. Har bestämt mig för att inte bara ta en och en halv utan två portioner gainer varje dag. Dessutom blandar jag med mjölk så nu borde det hända grejer.
 
Två portioner gainer med mjölk blir 650+650+240+240kcal, alltså 1780kcal. Plus det jag äter för. Kanske 1200kcal.
Det blir 2980kcal sammanlagt och ett perfekt överskott på 500.
Hoppas på absolut minst 6 hekto upp till nästa fredag!
 


17.1.13

 
Gainern smakade äckelbajs med vatten så jag köpte mjölk nu efter träningen och då blev den faktiskt helt okej. Vaniljsmak, usch. Men ja, inte så mycket att göra åt nu. Bara att he i sig den.
 
Körde tungt benpass idag. Det blev benböj med 3x7 på 50kg och benpress 3x10 på 79kg samt frivändningar med stöt 3x10,7,7 på 20kg.
Invigde nya träningströjan idag och ja... den var... bra? Haha.
 
Imorgon taggar vi för bröst- och bicepspass!


17.1.13

Nu ni! Nu har jag inhandlat motivation i materiell form.
Lite nya träningskläder och den där förbaskade supergainern jag pratat om men inte köpt.
 
Har bestämt mig för att köra stenhårt med maten och grisbulka (bokstavligt talat) fram till den 17e april. Därefter ska jag försöka tappa 5-6 kilon så att jag är färdig i augusti och kan börja bulka igen. Blir alltså en kort bulkperiod nu (17e januari-17e april) men jag vill verkligen hinna deffa av mig till sommaren.
 
Gainern innehåller 650kcal per portion och en och en halv sådan om dagen bör ge mig en bra viktuppgång.
Eftersom att jag tycker att det är svårt att äta mer när man är mätt så blir det enklast för mig om jag dricker kalorier istället. Och då jag inte får i mig 2400kcal nu bara genom maten så måste jag nog ha mer än en portion gainer om dagen för att ligga på plus.
 
Nu ska jag byta om och ta mig till gymmet. Benpass står på schemat!
 


17.1.13

Denna morgon kunde inte börjat på ett sämre sätt. Vaknade halv fyra imorse och somnade inte om förrän halv fem på grund av en massa orostankar och ångest.
Funderade på att ta mina atarax (har sparat en karta för absoluta nödfall) men tyckte att det skulle kännas som ett nederlag. Har inte tagit några mediciner på ganska länge nu och vill inte börja om med det för en natts ångest.
Somnade om och drömde den värsta mardrömmen på väldigt länge och hade ännu mer ångest när jag vaknade klockan nio.
 
Finns det något jag hatar mer än oro så är det ångest. Har jag gjort fel? Har jag verkligen tänkt igenom det här ordentligt? Finns det någon återvändo? Kan jag göra något åt det här? Och så det vanliga; är det mig det är fel på?
 
Jag HATAR ångest. Som tur är så känner jag det nästan aldrig motför vad jag gjorde för några månader sedan. Men när det kommer så blir jag alldeles nedslagen. Hade planerat att jag skulle upp och duscha, äta en god frukost och direkt efteråt åka till stan för att söka jobb.
Jag har duschat, men inte ätit frukost, och inte klätt på mig, och inte åkt till stan. Känner mig så nere att jag fastnar i sängen och lusten till livet är inte så himla stor just nu.
 
Ska i alla fall ta mig iväg till gymmet någon gång idag och få ur mig alla mina känslor där.
Blä.


16.1.13

 
Och här börjar det hända saker! Ser framförallt skillnad på mina axlar och triceps. Dock inte så bra vinkel här.


16.1.13

 
Efter att ha lämnat av Martin till tåget mot Örebro så tog det mig över en timme att komma hem. Bussen var sen och jag frös och allt var bajs. Skyndade mig hem, slängde in potatis i ugnen, stekte halloumi och detta var vad som blev min middag:
 
 
Efter det så sprang jag runt i lägenheten för att hitta alla träningsgrejer, nycklar och mobiler och allt sånt. Drog iväg till gymmet, jävligt otaggad. Men så fort jag stoppade in lurarna i öronen och hade nästan högsta ljudet på The XX - Intro så kände jag att det skulle bli ett bra pass.
 
Ända sedan jag började träna så har jag tränat alla pass förutom ett med Martin. Därför var jag nog inte så sugen först, för jag tänkte att det inte blir så roligt att åka själv.
Men jag tog mig dit, och det var typ det bästa rygg- och bicepspasset jag gjort hittills!
 
Mitt tidigare pb på bicepscurls på 15kg var 15st. Idag krigade jag på tills jag trodde att jag skulle spy, och jag klarade 30 STYCKEN! På andra setet gjorde jag 20st och tredje setet blev det 11st. Jag har sällan varit så stolt över min egna prestation som ikväll.
 
Körde förutom det 3x10 chins med hjälpplatta på 12kg, 3x10 latsdrag, 3x10 sittande rodd och 3x10 stånde rodd mot bänk.
Imorgon laddar jag upp för ett hårt benpass. Tänkte döda mina ben då, bara för att jag älskar känslan.
 
 
 
 
 


15.1.13

 
Såhär såg min frukost ut idag. Den bestod av vaniljyoghurt, lättkvarg, vaniljarom, jordgubbar och Paulúns musli. Plus tre ostmackor. 
 
Supergott och mättande om ni frågar mig!
 
Idag blev det ingen träning. Martin flyttar nämligen till Örebro för att plugga imorgon så vi ville ha all tid tillsammans som vi kunde få. Men imorgon efter att han åkt så väntar ett rygg- och bicepspass på mig.
Det blir jättetråkgit att han åker, såklart, men då kan jag komma in ännu bättre i mina rutiner och satsa på maten ännu mer. Nu när vi är tillsammans så blir det lite hit och dit med maten när vi vaknar sent och äter frukost när det egentligen är middagstid och sånt.
 
Så imorgon blir det stenhårt med sov-stigaupprutiner och maten.
 


14.1.13

JAG KLARADE BÄNKEN! Skulle testa pb, alltså 42,5kg. Misslyckades på första försöket men satte det på andra. SÅ vansinnigt nöjd! Lovar att det var för att jag hade min nya träningströja på mig:
 


13.1.13

Här har det varit dött ett tag. Beror på att jag haft vilodagar. Tre stycken för att vara exakt.
Behövde verkligen lugna ner mig ett tag då jag tränat 12 av de senaste 14 dagarna. 
 
Men imorgon är jag redo för ett stenhårt pass! Det blir bröst och triceps och jag är verkligen taggad på det!
 
 
 


12.1.13

Morgonvikt: 51,9kg
 
Mål till nästa lördag: Minst 52.5kg
 


12.1.13

Eftersom att det ändå är ett par stycken som kikar in här varje dag så kan jag väl passa på att säga helt random att jag har en mac book pro till salu. Det är en 13,3" som jag köpte för två månader sedan på Media Markt. Originalpriset är 10490kr och jag säljer den för 8500kr. Inga repor eller skador, väska och laddare följer med.
 
Om någon är intresserad så kan ni maila mig på [email protected]!
 


10.1.13

Det blev 65kg och jag klarade den utan problem! Nu är det inte långt kvar till 70kg!!!
Efter pbt så körde jag 3x3 på 60kg, och jag har börjat fundera på hur nästa benpass ska se ut. Om jag ska gå på 3x5 på 60kg innan jag höjer eller om jag ska gå på 3x3 på 62.5kg. Återstår att se.
 
Körde på bra idag på böjen men jag har haft ont i mina axlar ett bra tag nu, så jag tappade motivationen och orken efter den övningen. Gjorde lite frivändningar med stöt men jag var mest arg för att jag hade ont. 
Efter åtta dagars träning i rad så har jag börjat fundera på om en vilodag kan vara på sin plats imorgon, haha. Kanske dags nu. Låta axlarna vila, äta ordentligt och tagga till för på lördag då det är rygg och biceps. 
 
Nu är jag hemma och ska äta lunch i badkaret samtidigt som jag tittar på desperate housewives. När man gjort bort träningen på morgonen så är det faktiskt okej att lata sig hela dagen. Har en tendens att trycka ihop allt jag gillar på en och samma gång. Typ bad, mat och serier. Fint som snus. 
 
 
Här är min lunch! Majskolv, halloumi och potatis i ugn som inte syns.
 


9.1.13

Vi körde som sagt bröst och triceps ikväll och det var ett grymt bra pass! Gjorde varken 15 dips eller 42.5kg i bänkpress, men jag gjorde en massa annat bra. Hade som mål att klara 3x5 på 30kg på bänken innan jag gick upp på 42.5 och det fixade jag idag! Fixade ett set extra med tio reps utöver det också, så jag kunde inte vara mer nöjd idag. Gjorde 11 dips och på smalbänken lyckades jag med 3x10,9,10 på 25kg. 
 
Imorgon ska vi träna ben på morgonen med Stefan. Blir superbra. Har längtat lite efter ben faktiskt. 
Ska försöka mig på 62.5kg på böjen eller kanske till och med gå rakt på 65kg. Vi får se, helt enkelt. 
 
 


9.1.13

Igår hade jag och Martin tänkt träna, men efter att ha tränat 5 dagar i rad så beslutade vi oss för att vila. Så vi gick och köpte pizza och godis och hade en riktig slappardag... Tills klockan blev 21, och Kim frågade om vi skulle hänga på till gymmet ändå. Då kunde vi inte hålla oss, så det blev en sjätte dag också.
 
Dock så måste jag säga att jag fjantade runt hela passet. Orkade inte göra så mycket vettigt alls. 
Ikväll är det bröst och triceps som gäller och jag ska försöka mig på 15 dips. Denna gång ska jag även ha alla godkända. Det blir även ett försök på 42.5kg på bänkpressen.  
Nu taggar vi!!!
 


7.1.13

Om ni vill ha ett litet tips så kan jag ju säga att ni INTE ska äta en massa tacopaj före ett gympass, okej? ;)
 
Jag och Martin åkte till Friskis och svettis här i Väsby idag för att klara av ett benpass.
Det blev ett dåligt sånt.
Jag körde 20kg på böjen som uppvärmning och sedan 2x10 på 40kg och 3x5/6 på 50kg.
Efter det körde vi mest axlar, och båda var rätt otaggade. Men imorgon blir det rygg och biccar! Jävlar vad det ska brinna i armarna då. Siktar mot 20 curls på 15kg ;)
 
Köpte dessutom en våg idag. Lite läskigt, eftersom att den tidigare bara gett mig vansinnig ångest.
Ska väga mig på fredagar och sikta på 0.4-0.6kg upp i veckan. Ska först se om jag kan fixa det med hjälp av bara maten, annars får jag köpa gainer. Ger det två veckor innan jag bestämmer om jag ska köpa gainer eller inte. 
 
Nu ska jag börja med middag! 
 


7.1.13

 
Gårdagens middag. 
 
 
Dagen frukost.
 
Gårdagen gick bra matmässigt! Fick i mig 5 av 6 mål och det som missades var kvällsmålet eftersom att jag åt middag runt 21.00 och lade mig 22.00. Men idag ska jag försöka få i mig allt. Åt frukosten här ovan runt 7 imorse, så nu ligger jag bra till tidsmässigt för att hinna äta allt.
 
Snart blir det benpass med Martin!


6.1.13

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Tittade uppåt så mycket jag kunde för att Martin INTE skulle få med något av mitt ansikte. Som sagt, kameramannen här...


6.1.13

ÅÅÅH vad jag är glad! Det blev som jag ville! 40kg i bänkpress! Det var tungt så inåt fanders, men jag fixade det!
Gjorde även 12 dips, dock var den tredje inte helt godkänd, så jag räknar det som 11st. 
 Passet idag var verkligen jättebra och jag tror att det kommer att kännas i triceps imorgon. Härligt.
 
Här nedan är videon på mitt pb på dipsen. Det gick jättedåligt de första fyra styckna då jag fick väldigt mycket gung i underkroppen. Och den tredje är som sagt int godkänd då jag inte är nere i 90 grader.
 
Imorgon är det ben som gäller och då ska jag satsa på nytt pb på böjen igen. Antingen 62,5kg eller 65kg. 
 
Edit: ser nu att Martin förmodligen är den sämsta kameramannen som existerar på denna jord.
 


5.1.13

 
Här är mitt kvällsmål som jag åt alldeles nyss. Kunde inte riktigt få i mig hela då jag även tryckt i mig lite godis ikväll. Maten har gått lite bättre idag än förut. Har försökt under en månads tid att bara följa hunger- och mättnadskänslor men det har inte gått så bra då jag gått ner lite i vikt. 
När jag skrevs ut från behandlingen så vägde jag runt 56kg och när jag vägde mig för fyra dagar sedan så vägde jag 53,1kg med kläder på och efter middagen. Jag vill gå upp till 60-62kg och sedan göra av med lite kroppsfett och till slut väga runt 55kg. Men jag kommer aldrig uppåt!

Det känns som om jag äter mycket men uppenbarligen så gör jag inte det. Så därför har jag bestämt mig för att återgå till sjukhusets matrutiner vilket är 6 måltider om dagen. Jag måste dessutom försöka hålla mattiderna bättre och inte äta lunch vid tre på eftermiddagen utan snarare vid tolv.
Måste få tummen ur röven och köpa super gainer. 
 
Nog om matsnacket. Ikväll var vi och spelade bowling, jag, Martin, Kim, Filip och Stefan. Jag kom inte sist i alla fall... Haha, så ni vet.
 
Och såhär såg jag ut!
 


5.1.13

Gjorde just ett grymt bra rygg- och bicepspass trots att det är passet jag ogillar mest. Tog pb på bicepscurlsen - 15st! Imorgon är det bröst pch triceps och då vill jag ta 40 i bänk.

Ikväll blir det bowling och mat med Martin och de andra pojkarna.



4.1.13

 
Har fått i mig middag för inte så längesedan, 3 små potatisar, senapssill och en halv baguette.
Köpte först rödvinssill men den hade gått ut för en månad sedan, så jag gick tillbaka till affären och böt ut den. Jävla Tempo, alltid är det något. 
 
Nu sitter jag med mitt kvällsmål - vindruvor! 
Ska städa upp lite i mitt rum och sedan beställa nytt proteinpulver.
Vad ni än gör, drick aldrig 94whey med chokladsmak. Uäk. 


4.1.13

Sov hos Martin inatt så att vi kunde befinna oss 9.00 på gymmet innan han började jobba. När vi kom dit fick vi veta att gymmet alltid öppnar 8.00 på vardagar. Fail på oss som stressat många mornar för att vi kollat fel tid. 
Vi var fyra stycken idag. Jag, Martin, Kim och Stefan. Vi hann träna i 50 minuter och för mig var det ett rätt dåligt pass.
 
Testade pb på benböjen, 65kg. Hade först tänkt testa 62,5kg, men det fanns inga 1,25kg så jag var tvungen att testa med 2,5kg vilket blev 65kg sammanlagt.
Det gick bra att ta lös stången och göra böjen, men längst ner tappade jag lite balans och överkroppen åkte lite framåt, så jag fick hjälp med att räta upp mig, men jag tryckte upp stången själv. Så nu vet jag att jag klarar vikten uppåt, måste bara försöka hålla lite bättre balans. 
 
Senaste böjpasset tog jag ju pb på 60kg och gjorde en rep på den, och idag gjorde jag 3 reps på den vikten. Kändes bra! Men i övrigt var det som sagt ett rätt dåligt pass. Jag var inte lika taggad som jag brukar vara.
 
Imorgon ska vi träna på förmiddagen och då blir det rygg och biceps. Hoppas att jag är aningen mer taggad då!
 


3.1.13

 
Jag har dött och kommit till smoothiehimlen. Det här är den godaste smoothien jag någonsin har smakat.
Naturell lättyoghurt, naturell lättkvarg, fun light wildberrys, färska hallon och passionsfrukt. Jisses.
TESTA!


3.1.13

Kolla vilken skillnad, och allt detta har hänt på 15 dagar. Ibland får man bara vara jävligt stolt över sig själv.
 
 Denna video är från den 19e december
 
 Och denna från idag, 3e januari


3.1.13

Jag hann aldrig bli hemlös. Fick en lägenhet på samma gata som jag redan bor på, hos en svensk familj. Mitt rum är stort, luftigt och ljust. Det kunde inte blivit bättre. Nu kan jag ÄNTLIGEN andas ut. Flyttar in dit ikväll redan.
 
Annar så steg jag upp 7.30 imorse för att åka och träna med Martin. Satsade på pb i både bänkpress och dips. Tog pb i dipsen och gjorde 10 st! Min underkropp är dessutom mycket mer stabil nu än förut. Nu måste jag bara försöka hålla mig ännu mer still alternativt lära mig göra dips med rak underkropp, men djupet är godkänt!
 
På bänkpressen gick jag från 20kg till 30kg och sedan upp på 40kg, men det gick inte denna gång. Nästa gång, då tar jag det!
 
 
 


3.1.13

Här är videon på mitt personbästa på benböjen, 60kg. 
Vill bara tillägga här att även om det ser ut som om jag får pass så får jag inte det. Martin säger att han bara höll händerna mot stången. Så att man vet, liksom...
 
 
 
 Och Martin gjorde bra ifrån sig med. Han tog också personbästa på böjen, med dubbelt så mycket som jag ;) Alltså 120kg här. Jag har lite att jobba ikapp!
 
 


2.1.13

Vilodag idag. Har känts lite jobbigt men jag har tränat tre dagar i rad nu så det var väl dags. 
Imorgon är det upp tidigt som gäller för att åka till Kallhäll och träna. Ska upp 7.30 och göra mig iordning och jag tror att det kommer att kännas redigt svårt att stiga upp. Har fått väldigt lite sömn de senaste dagarna på grund av oro och allmän framtidsångest. 
 
Egentligen var det meningen att jag skulle upp klockan 05.00 imorgon för att åka till Paris, men jag avbokade detta i sista sekund för att jag hade så himla mycket ångest inför det och kände att det inte var rätt beslut. Men nu är beslutet om att stanna hemma taget, och jag är fullkomligt jättelycklig för det.
Nu ska jag bara hitta någonstans att bo, då jag blir hemlös imorgon. Men det kan ju vara spännande?
 
 


1.1.13

Detta år har börjat på ett alldeles ypperligt sätt. Nämligen med pb i benböj!
Klarade äntligen min milstolpe - 60kg! 
Finns film på detta mirakel men den kan jag inte ladda upp nu då jag inte har någon sladd till mobilen.
 
Vi körde benpass idag och gjorde nio set på böjen. Efter det körde vi lite frivändningar med stöt och så lite benpress på slutet. Är grymt jäkla nöjd över insatsen idag!
Nästa stolpe blir väl 70kg då antar jag. 
 
Vägde mig förresten idag, och står fortfarande still på den där förbannade 53an. Har alltså 7 kilo kvar (uppåt) till min målvikt. Här ska ju biffas.