28.2.13

Matkoma. Jag spyr snart.

Detta har intagits, samt en french hot dog, kesella, massa godis, stor frukost och så lite till godis. Plus några klunkar gainer innan jag ville ta loss tungan från munnen på grund av smaken.

Jag är en bulle. Ser ut som en bulle. Men en god en.



28.2.13

ÅH vad händer? Jag som var taggad på att åka och gymma idag.
Jag är inte alls sugen på att åka någonstans nu.
Har redan varit till Märsta och köpt en grafräknare och så hem. Sedan till biblioteket i några timmar och sedan hem igen. Jag vill, men jag vet inte om jag orkar.
Nä, eftersom jag körde fjärde träningsdagen i rad igår så vilar jag idag. Då kan jag börja mars månad med träning istället för att börja med en vila. He jär inge hardcåre idag it.
 


28.2.13

Morgonvikt förra veckan: 54,2kg
 
Morgonvikt idag: 53,3kg
 

Men jag har då aldrig varit med om något tråkigare. Vad är det här?
Igår åt jag så mycket potatis, kyckling och bea att jag blev illamående. Sedan vaknade jag klockan två inatt och var sugen på godis och åt tre hekto. Ändå är det bara nedgång.
 
Jag förstår att många kanske tycker att det vore en dröm att kunna äta ALLT man vill och ändå gå ner i vikt, men det här är bara sjukt frustrerande för mig.
Skit också.


28.2.13

Egentligen var det tänkt att jag skulle åka till Falun idag och hälsa på en vän, men tågen hem stämmer inte med när jag måste vara hemma, och dessutom kostar bara hemresan över 600kr. Känns som en knuten näve i magen då jag inte kan vara där med henne under den här perioden. 
 
Men då jag istället ska vara hemma så ska jag börja dagen med vägning, kommer upp ett inlägg om det snart. Det känns som om jag gått upp ganska mycket de senaste nio dagarna då jag vägde mig sist. 
 


27.2.13

 
Glömde förresten säga att när jag just lagt upp stången igen efter bänkpressen så gick två killar förbi och sa; bra jobbat! Blev så jävla glad av det. De var inte tvugna att säga det, de känner mig inte ens. Men när de sa det bara sådär så vet jag att de menade det. Och min motivation höjdes till taket efter detta.
SÅ KUL! Längtar ihjäl mig till imorgon, rygg och biceps. Nu ska jag äta kyckling, potatis och en massa bea.
 


27.2.13

Alltså om det finns något som gör mig riktigt jävla glad, så är det känslan av att ha åstadkommit något. När man till och med skräms av sina drömmar och mål men klarar dem, ja... Då blir man världens lyckligaste för en sekund.

Nu låter det här väldigt högtidligt, men för mig är det det. För jag gjorde något på gymmet idag som jag aldrig trodde att jag skulle fixa. Efter en massa tvivel och otro på mig själv så kände jag att jag aldrig skulle kunna fixa ett av mina mål.

Men jag gjorde det. Jag var så jävla skraj för att höja bänkpressen till 40kg, men jag gav mig fan på att jag skulle ta den. Och det resulterade i 3x5 med på 40kg. Jag är så jävla glad och framför allt stolt över mig själv.
"He ä bara å kast upp hann i take", mitt nya motto. Haha.

Nu ska jag handla och äta så himla mycket god mat bara för att det är en speciell dag. Fan vad bra jag är.



27.2.13

Dålig uppdatering här känner jag. Tyvärr så är jag mitt uppe i en himla massa plugg. 
Har dessutom ringt runt till CSN, vuxenutbildningen i Väsby, skolverket, miroi samt kollat igenom mina betyg och vad som saknas. Har stenkoll på vad som gäller nu och har anmält mig till prövning utav ett ämne som jag hade IG i för att jag inte hann avsluta kursen innan jag hoppade av gymnasiet. 
 
Har dubbelkollat med CSN om utbetalning och allt verkar vara på sin plats. Skönt, lugnande och motiverande.
Lånade matte a+b på biblioteket idag. Det blir stenhårt plugg i de böckerna inför högskoleprovet. Eftersom att matten är svårast och har störst del i högskoleprovet så måste jag satsa på det nu.
 
Dock svårt utan en grafritare. Känner inte riktigt att det känns bra för min ekonomi att köpa en miniräknare för närmare tusenlappen.
 
Hur som helst, det här är en träningsblogg, inte en skolblogg! Så, idag har jag tänkt åka och träna. Gymmet stänger 21 och jag ska åka runt 18.00 för att hinna basta och lite sånt mys innan de stänger. Igår var ju jag och Linda på MM sports och jag köpte mig en ny shaker, så idag tänker jag faktiskt ta prottepulver och gainer för en gångs skull. Ni får höra hur det gick med träningen ikväll!
 


26.2.13



26.2.13

Bra, bra, bra pass idag. Ben och axlar och så cardio på det. 
Efter passet åt vi på Jensen och fick både gratis glass och sallad. Det var fett.
När vi ätit färdigt så gick vi till MM sports och Budo&Fitness och dreglade lite. Jag köpte mig äntligen en ny shaker eftersom att den enda jag har kvar glömde jag i Örebro. Sedan köpte jag lindor och vristband.
Nu är det på allvar detta!
 
 
Jag är så himla taggad på träningen att jag dör. Längtar varje dag till varje pass. Nästan. 
Imorgon har jag bröst och triceps och triccarna ska brinna, hehe.
 
Idag blev det benböj och ass to the grass precis som det ska vara.
Körde 3x10 på 30,40 och 50kg. Sedan några set till men minns inte repsen på dem.
Efter det blev det benpress på 2x10 med 60 och sedan 80kg. Lite mesigt, brukar pressa över 100kg här men jag kände mig lite loj i benen idag. Innan cardion blev det också axelpress på 3x10 med 10kg. 


26.2.13

Sitter och stressar i mig frukost. Har legat alldeles för länge i sängen och dragit mig men nu är jag på g!
Har beslutsångest om vad jag ska ha på mig. Är det bara jag som tycker det är viktigt att känna sig snygg på gymmet? Haha, jag blir mycket mer motiverad när jag känner mig snygg än om jag känner mig ful.
 
Och så har jag undrat så länge var mina pengar går. Här nedan är väl en del av svaret antar jag, Det mesta är Nike, jävligt dyrt, och jag behöver inte ens allt detta. Gud bevare mig väl. Eller varsle.
Dett är vad jag inhandlat på tre månader knappt. Om ni ser att jag handlat nåt mer så är det fritt fram att slå mig.
 


25.2.13

Det blev ett bra pass idag men chinsen gick trögt. Körde alla på rak stång men det kändes inte så bra som det har gjort senaste gångerna.
Och imorgon är det ben på tur, det ska svida ordentligt. Älskar känslan när man vaknar upp dagen efter och inser att toalettbestyren kommer att bli en plåga. Det ska köttas imorgon med andra ord.
 
Har precis kommit hem från Linda. Vi färgade hennes hår och snackade lite skit. Mycket trevligt.
Nu är det alldeles snart hopp i säng för min del. 
Och såhär ser jag ut just nu!
 


25.2.13

 
Är det bara jag som får blåmärken på sidan av handlederna från flyes? Jag får det varenda gång. Men då är det ju tur att jag gillar känslan av att trycka på blåmärken! Haha.
 
Jag har sovit som en bebis inatt och det har varit fruktansvärt skönt. Nu håller jag på att göra mig i ordning för att åka till Globen. Efter träningen åker vi till hökis och tar hand om småttingarna! På återseende!


24.2.13

Åh, ja! Vilken fin och bra dag det blev! Linda var inte alls sugen på att träna men jag lyckades till slut övertala henne. Så vi åkte till SATS och körde bröst och triceps. Sedan satte jag henne på löpbandet och så sprang jag lite själv också. Sympatisprang, kanske man kan kalla det.
Testade dessutom dips för första gången sedan jag fick sprickan och det gick väl sådär. Vågade inte göra mer än 3x5 då jag var rädd för att det skulle bli värre. Väntar nog ett tag till med det.
 
Imorgon är det rygg och biceps och jag längtar som en galning! Ska bli så himla kul! Vi är på SATS då med och efteråt så ska vi åka och hämta mina småttingar på dagis. Så det blir en fullspäckad dag - något jag behöver nu.
Blir verkligen tradigt att bara gå hemma själv och stirra i väggarna hela tiden.
Nu ska jag inta mina sovpiller och be till Gud att de inte gör mig laserbakis imorgon. 
 
 


24.2.13

De tabletter jag fått mot sömnlösheten är inte att leka med. Har haft dem förut och jag blir nästan som hög på dem. Men jag har fått sova i alla fall och även fast jag varit bakis som ett as och känt mig överkörd av ett mycket tungt fordon, så har det varit skönt.
 
Idag mår jag bättre än jag gjort på hela helgen. Jag har tagit mig ut i solen på en liten promenad och lyssnat på musik. Nu försöker jag plugga lite tills Linda hör av sig om vi ska träna eller inte. 
Jag måste dock få i mig mat i magen om jag ska orka med att träna.
Det är bröst och triceps som står på tur och idag tänkte jag skippa bänkpressen och köra hantelpress istället.
Känner mig inte så säker när Linda passar mig... Haha.
 
Men nu, köttbullar och spaghetti!


23.2.13

Förlåt, men det är riktigt jobbiga saker omkring mig just nu.
Vi hörs en annan dag.


22.2.13

Jag måste bara fråga, är det någon från Stockholm som läser min blogg?
Jag dör och plågas i min ensamhet. Det är hur tråkigt som helst att inte ha någon vänskapskrets eller familj i denna stad. Om det är det så får du/ni gärna lämna en kommentar! Skulle vara kul att träna med någon eller bara hänga!


22.2.13

Sitter på vårdcentralen och väntar. Väntar, väntar och väntar. Snart är det min tur i alla fall.

Har ätit extremt dåligt de senaste dagarna. Igår åt jag bara en macka och en smoothie och på kvällen höll jag bokstavligt talat på att få hål i magen. Så hungrig var jag.
Men de andra låg och sov och hag ville inte stöka på och väcka dem, så dumt nog låg jag till kvart i fyra och plågades.

Idag till frukost åt jag tre mackor med falukorv och sedan gick jag till konditorit på vårdcentralen och åt denna läckra här nedan.

Måste handla idag. Måste orka laga mat. Måste orka äta. Får sätta upp någon slags regel att om jag inte äter frukost, mellis och lunch åtminstone så får jag inte träna. Det funkar ju bara inte att bränna en massa men inte få i sig över 1000 kcal ens.
Men det har varit jobbigt nu, de senaste dagarna. Så jag antar att det är därför jag har noll aptit.



22.2.13

 
Och just det. Förlåt. God morgon!


22.2.13

Jag somnade kvart i fyra inatt. När inte ens Bon Iver kan få mig att somna, då är det illa.
Jag ska gå till vårdcentralen idag, dels för sömnen, för att få något receptbelagt. Och dels för att jag fått UVI vilken har tagit sig upp till njurarna och orsakat njurbäckeninflammation. Ja, jag har ju tur här i livet va?
 
Har haft njurbäckeninflammation tidigare och då var det akuten som gällde då jag varken kunde sitta, stå eller gå utan att det kändes som om njuren skulle explodera. Den här gången är det mer lindrigt men jag måste äta antibiotika nu så att det inte blir värre.
 
Idag är det SATS med Linda igen som gäller, och bröst och triceps.
Jag gillar egentligen inte SATS men jag har en gratisvecka där och det är roligt att träna med någon annan än sig själv ibland.
Varför gillar jag inte SATS då? Ja, igår kom det fram en studsig jävla kille när jag gjorde chins och sade "Kom igen då, två till! Kom igen nu!" Och det är väl trevligt med peppning. Men han stannade inte där.
 När Linda skulle göra utfall så kom han dit och brydde sig och sade vad som var dåligt och att hon skulle räta på ryggen och tjohejsan. Blir TOKIG på människor som ska komma fram och bry sig och vara bezzerwissers.
 
Okej ifall man ser att någon gör så fel att de håller på att skada sig när det handlar om vikter och skivstänger, men vad fan. Måste man komma fram och bry sig annars?
Liknande hände gången innan den här också, då Linda skulle göra dips med hjälpplattan.
Då kommer det fram en kille/man/snubbe och säger att "det där är inte rätt, så ska du inte göra". Jag svarar då att Linda gör dips för första gången i sitt liv och att hon såklart måste ha hjälpplattan då. Varpå han mumlar något i stil med att "behöver hon inte alls".
 
Skjut människor som dessa, tack.


21.2.13

 
here



21.2.13

Åh fy fan vilket pass det blev idag! Grymt, förutom smärtan som uppstod i bröstet på boxpasset.
 
Vi började köra igenom ben med det vanliga - benböj (gick grymt bra, ass to the grass på 50kg), benspark, benpress och liggande curls. Sedan smög jag in ett litet set med chins, haha. Det är ju så roligt nu när jag kan göra dem!
 
Sedan mördade jag Linda på löpbandet innan vi kom på att vi skulle gå på boxpasset som började 18.00.
Vi körde 25 minuter innan min bröstkorg kajkade igen. Fett ont, fick avsluta passet. Synd eftersom att jag tyckte det var skönt att få slå. Har gått runt hela dagen och varit helt jävla apatisk och haft mycket ilska och sorg inom mig. Försökte slå ut det men kunde som sagt inte fullfölja det.
 
Brukar ALDRIG gå på pass då jag hatar att behöva göra som någon annan säger. Jag vill följa mitt eget schema, bestämma själv när jag ska vila och hur länge jag ska köra. Jag förlorar den friheten på pass. Men det var rätt okej idag ändå. Även om vi bara hann köra i 25 minuter så hade jag en flod mellan brösten och skulderbladen. Härligt.
 
Nu ska jag försöka låta bli att vara deprimerad över bröstet och ... och sätta igång med plugget istället.
Det är ju ganska dumt att låta en annan person komma ivägen för ens drömmar och mål. Så nu glömmer jag ... och fokuserar på mig och på vad jag vill och behöver. Ledsen förresten för rörigt inlägg.
 
 


21.2.13

Skitdag. Benpass. Nya shorts. Lite bättre dag.



21.2.13

Ja, där runt kvart i fyra fick jag äntligen sova. 
På nätterna då man bara ligger och vrider och vänder så snurrar verkligen en massa tankar igång. Och för min del brukar det inte vara särskilt bra tankar, eller tankar som får mig produktiv eller på humör för någonting egentligen.
Jag tänker på tränigen, att jag aldrig kommer att kunna klara mina mål. Att jag aldrig kommer att bli stark och vältränad. Att jag är dum som tror att jag kommer att kunna vara med i någon tävling.
 
Jag känner mig dålig som inte gick ut gymnasiet. Jag tänker att jag aldrig någonsin kommer att kunna ta mig in på min drömutbildning. Att jag är dålig och värdelös för att jag typ inte presterat i någonting sedan den dagen jag föddes. Jag tänker på att jag kommer att få ett återfall i anorexin för att jag är så svag och inte klarar någonting.
 
Det är väldigt jobbiga tankar. Men så fort jag vaknar på morgonen så kan jag sträcka på mig och det första som dyker upp i huvudet är; jag kan fan klara allt jag vill, bara jag vill.
Och då är det ju tur att det finns mornar.
 
 
(Förlåt för lilla dippen här. Allt känns bättre nu, och idag ska jag träna med Linda. Ett steg närmare den där jävla tävlingen jag så gärna vill deltaga i. Ett steg närmare ett av mina livsmål.)
 
 


21.2.13

Nej, det gick inte inatt heller. Känner mig så miserabel och stressad när jag inte kan sova. 
Vet inte vad jag ska göra!


20.2.13

Eufori. Total lycka. Glädjerus. Jag känner allt det inom mig för jag kunde nämligen inte känna av bröstkorgen alls under träningen idag. Jag är så jävla glad för det!
Chinsen gick bra, klarade inte 8 st men gjorde istället 4 set även fast jag vanligtvis bara gör 3st.
Lindas rygg och biccar fick sig också en omgång och imorgon är det ben. Och då jävlar ska det svida.
 
Nu är det dags för lite mer plugg och så får vi se om jag får någon skönhetssömn inatt.
Puss på er.
 


20.2.13

Färdig med plugget nu, har även varit på apoteket och hittat något hokus pokus som ska hjälpa mig med sömnen. Inatt låg jag och stirrade i taket mellan 03-04.30 utan att känna mig det minsta trött. Så förhoppningsvis kanske det blir bättre redan ikväll?
 
Och nu är det gymtime! Jag ska kötta så mycket som bröstkorgen tillåter och inte mindre än så!
ÅÅÅÅHHH vad jag längtat! Gillar dessutom att jag får köra slut på Linda! ;)
 


20.2.13

 
Och det här är jag idag. Och ja, jag känner mig faktiskt helt okej fin.


20.2.13

Vaknade alldeles nyss. Dåligt av mig att inte stiga upp vid åtta som jag lovat mig själv, men nu är det inte så mycket att göra åt. Ska klä på mig nu och göra mig färdig, sedan väntar biblioteket idag igen och 16.30 ska jag möta Linda vid Globen för rygg och bicceps! Åh så jäkla roligt det ska bli!
 
 
picasion.com
picasion.com


20.2.13

Jag lider på allvar av insomnia. What the hell liksom?
Redigt, fruktansvärt, otroligt jäkla less på att inte kunna få sova.
 
Jag ska stiga upp runt åtta imorgon (idag?). Tänkte även ta mig en tripp till apoteket för att handla på mig lite receptfria sömntabletter. Känner att det inte rikigt är hållbart det här. Och ja, jag har testat att stiga upp klockan sex och inte sova på dagen, men jag somnar ändå inte förrän fyra på natten. Min hjärna leker med mig... 
 
 


19.2.13

Men oj, vad är det som händer? En massa nya besökare. Kul! Hoppas att ni stannar och kan finna motivation och inspiration här! Kram på er!
 


19.2.13

Har suttit och pluggat i sex timmar på biblioteket. Mitt huvud snurrar av en massa svåra engelska ord. Läser Times, The Economist och New Africa och blandar ihop ord och meningar. Men det är kul och lärorikt. 
Ska fan inte få sämre än 0.2 på högskoleprovet... haha.
 
Eftersom att gymmet stänger 21 och jag inte har hunnit få i mig någon middag ännu så får det vänta till imorgon. Vilan, maten och plugget är väldigt viktigt just nu. Men såklart ska jag hinna både träna och plugga, bara inte just idag. Och det är väl kanske lika bra med tanke på sprickan, även fast det känns aningen bättre nu. 
 
Men imorgon, då äntligen blir det chins och jag siktar på åtta stycken! ;)
 
 
 


19.2.13

Ska bara borsta håret och gaddarna och sedan göra några ärenden. Det viktigaste är i alla fall att jag måste gå till biblioteket och plugga vilket jag ska göra efter ärendena i stan.
Efter plugget ska jag - om jag hinner - ge mig själv en belöning i form av gymmet.
Nu ska jag gå! Och så här ser jag ut idag!
 


19.2.13

Och så var det då det här med sömnen. Det är inte alltid så lätt.

Ligger och funderar på nya träningsupplägg och så funderar jag på vilka övningar jag kan göra på gymmet imorgon utan att gå sönder inifrån.

Det är rygg och biceps i alla fall. Det där med vila, det är inte heller alltid så jävla lätt.



18.2.13

För att kunna jämföra med mig själv om några veckor så tänkte jag lägga upp mina personbästa på de övningar jag tycker är viktigast för mig. De är viktigast eftersom att de ingår i Fitness Five.
 
Det är inte något spektakulärt eller kanske ens något bra i någon annans ögon. Men då jag bara tränat i tre månader så måste jag säga att jag är mäkta imponerad av mig själv. Så ja, här kommer det!
 
Bicepscurls på tävlingsvikt (15kg) - 28st
Bicepscurls på 17,5kg - 7st
Benböj på tävlingsvikt (50kg) - 6st
Benböj på 65kg - 1st
Chins - 6st
Dips - 15st
Bänkpress på tävlingsvikt (30kg) - 12st
Bänkpress på 37,5kg - 5st
Bänkpress på 42,5kg - 1st
 
De fetmarkerade är väl det som är mest relevant. Det är på dessa vikter jag ska tävla och dessa vikter jag måste reppa så mycket jag kan på och sedan klara så många som möjligt på under 100 sekunder.
Har inte tagit tid på något förutom bicepscurlsen och då avbröt vi efter ca 50 sekunder, och då hade jag hunnit göra 18st. Tror att jag började skratta eller något.
 
Så min bästa gren just nu är curlsen. Efter det kommer nog dips, bänkpress, och så lika på benböj och chins. Dock har ju chinsen börjat släppa nu och på ca två veckor har jag gått från att inte kunna göra en enda till att göra 6st strikta, så jag är nöjd!


18.2.13

Har precis fått i mig en lustig blandning av mat. Potatis, falukorv och senapsill. Och ja, det funkade faktiskt. 
 
Annars fick jag något trötthetsanfall vid 11.45 och jag sov fram till 14.20.
Jag som var glad över att ha stigit upp 6.30 så att jag kan somna lättare ikväll, men icket. Det lär nog bli lika svårt som vanligt att somna inatt.
Men tvätten är tvättad, jag är duschad, jag är nyäten och jag är less på att vila. För jo, det kryper redan i kroppen och jag skulle haft rygg och biceps idag. Mitt favoritpass. Tumme ner alltså!
 
Ska alldeles strax bege mig till biblioteket och plugga inför högskoleprovet. 
Och det var väl allt jag hade att säga för idag, tror jag.
 
 
 


18.2.13



18.2.13



18.2.13

 
picasion
 
Morgonvikt förra veckan: 54,4kg
 
Morgonvikt idag: 54,2kg
 
Faktiskt, även fast jag gått ner två hekto, så är jag så jävla glad.
Jag har lyckats hålla mig åtminstone på samma helsiffra i en vecka vilket är bra för att vara jag.
Ska verkligen försöka ordentligt denna vecka att gå upp lite i alla fall, vilket bör vara mer än möjligt eftersom att jag inte kommer att bränna några kalorier genom träning. 
 
Vaknade upp imorse 6.30 och tänkte; Fan vad härligt om jag skulle åka och träna nu.
Sedan försökte jag vända mig i sängen och kan väl bara säga som så, att jag blev påmind om varför jag inte ska åka och träna nu. Huvva liga.


17.2.13

 
 


17.2.13

Rehab här på hemmaplan. Det visade sig vara en liten spricka. Och det finns inte så mycket vi kan göra åt det förutom att vila, äta och... vila. Suck.
 
Har dock påbörjat min lilla rehab här hemma nu, hehe. Massa frukt och bär, hallonkesella och mackor. 
Ska ta mig ett varmt bad ikväll och sedan se på film. Det kanske inte är så jädra pjåkigt ändå.
 
 


17.2.13

Sitter på närakuten just nu.
Körde dips på gymmet (pb förresten, 15,10,10st!!!) och när jag körde sista reppen på sista setet så smattrade någonting till i bröstbenet.

Ringde sjukvårdsupplysningen då jag fick svårt att andas, så de bad mig komma in för att undersöka om det blivit en spricka i bröstbenet eller om det är en muskel bakom benen som krampat och vägrar släppa.

Har suttit med samma smärta i snart två timmar och det har inte blivit bättre så sjuksystern sade till mig att det med stor säkerhet har blivit en spricka.

Så ja.. Det verkar bli en helvetesvila i form av 6-8veckors abstinens. Fuck jävla skit.



17.2.13

Ska alldeles strax göra mig lite frukost och sedan åka och träna.
Har haft en minst sagt omtumlande morgon, och inte på det bra sättet. Så det är anledningen till att jag är uppe så sent på dagen. Vaknade egentligen vid åtta först men har legat kvar tills nu.
 
Kan i alla fall inte göra så mycket annat än att acceptera att saker och ting är som de är just nu.
Jag tycker dock att det är jobbigt ändå, så OM det skulle bli ännu glesare med inlägg här så betyder det att jag har lite annat i tankarna än bloggen. 
 
Bröst och triceps idag som jag skrev igår. Bra med kontaktövningar i detta pass. Vill att det ska svida i triceps innan jag går hem.
Kanske för att få ut lite känslor, kanske för att jag vill bli större och starkare NU, kanske för att jag helt enkelt måste få sluta tänka.
 
 
Nu blev bildjäkeln upp och ner igen. Bajs på blogg.se.


17.2.13

Jajjemän.



17.2.13

Benpasset idag var tungt så in i norden. Jag tyckte att det gick dåligt och motivationen var inte alls på topp för varken mig eller Martin. Men nu är jag hemma igen och det innebär att jag får träna på mitt eget gym, och det känns skönt. Dels för plånboken och dels för att jag känner mig så trygg här.
 
Imorgon hade jag tänkt köra bröst och triceps! Har fortfarande känningar i axlarna så jag tar det lugnt med dipsen. Tänker ändå hoppas på att det ska gå någorlunda i alla fall.
 
Skulle dessutom vilja lägga upp lite bilder här, men blogg.se har bestämt sig för att vända upp och ner på alla mina bilder....
Förutom denna! Haha. Rygg, och såklart, work in progress.
 


16.2.13

Trots att jag somnade runt halv tre inatt så var jag uppe med tuppen klockan 7.30. 
Jag låg kvar ett tag och gosade med Martin innan jag gick upp och stekte pannkakor åt honom.
Om en dryg timme ska vi åka till gymmet där ben står på dagens schema. 
Nu jäklar.... 


16.2.13

Alltså åh, vad jag är glad. Jag vill liksom bara ställa mig mitt på sergels torg och ropa ut till alla människor i världen att jag är så glad, och nöjd med livet som det är nu.
 
Jag kan inte minnas sist jag mådde så bra som jag gjort de senaste månaderna. Fan vad det finns mer att njuta av i livet än att gå ner i vikt. Fan vad det finns mer att göra än att ligga som ett orörligt paket i sängen. Och fan, så bra man kan tillåta sig att må om man bara vill och vågar. 
 
Tack, tack, tack till ALLT OCH ALLA som gjorde livet möjligt för mig. 
Vad ska jag mer säga? Ni räddade mig när jag var som svagast. Ni fanns där. Ni tog mig från helvetet till jorden igen. 
Jag skulle inte varit här, levande, snart 21 år, om det inte vore för att du, och ni, fick mig att förstå att mitt levnadssätt inte var hållbart.
Tack.


15.2.13

Vi körde rygg och biceps idag och det var ett sjukt bra pass! Började med chins och istället för de böjda handtagen så körde jag på rak stång idag vilket också är den man tävlar med. Klarade fyra på första, fyra på andra med pass och två negativa efteråt samt två själv på tredje passet och tre negativa. 
 
Efter det höjde jag min bicepscurl från 15kg till 17,5kg. Mitt pb på 15kg är ju 28st och nu klarade jag 7st på 17.5 utan pass, så det är massiv skillnad på vikten även fast det låter rätt lite.
 
Sedan blev det rodd, latsdrag och lite curls med hantlar. Här är en liten film på curlsen. Hade innan detta kört två set, ett på 8kg där jag gjorde tio st, andra setet med 6kg och då gjorde jag 24st och så detta set där jag inte orkar räkna. Tror det är runt 20st. 
 
Vill dock bara tillägga att JA, jag vet att jag har kärlekshandtag, lite fett på magen och sånt. Och jag jobbar på för att komma upp ännu mer i vikt för att ha möjlighet att deffa sen. En deff skulle inte vara möjlig nu eftersom att jag på bara två veckor skulle hamna på undervikt vilket jag inte strävar efter.
Och sorgligt nog försöker jag sitta här och försvara mitt fett... haha. Det är bara där helt enkelt. Det är jag.
 
 


13.2.13

Hade verkligen noll motivation idag när det gällde träningen. Kände mig bara seg och ville mest stanna hemma i sängen och äta godis. Men Martin tjatade och brottades med mig och till slut följde jag med. 
 
Nu i efterhand känns det ju bra som vanligt. 
Klarade 3x5 på 37,5kg på bänken så nästa höjning blir till 40!
 
Imorgon är det rygg och biceps!


13.2.13

 
 
Har ett nytt träningslinne från BikBok som jag älskar! 
Glömde det hemma i Stockholm dock, så nu har jag bara fula träningslinnen, men det ska väl gå det också? 
 
 
 


13.2.13

Natten har varit hemsk. Sängen jag och Martin sover i är 90cm bred och med en rätt bred man bredvid sig får man inte så mycket plats själv. Vi har brottats i sömnen och vaknat flera gånger och varit arga på varandra, haha.
 
Men när vi steg upp vid halv nio imorse så var det ändå rätt fint. Jag gjorde scones medan Martin duschade och så tittade vi lite på film medan vi åt. 
Nu är han i skolan och jag ska sätta igång med matteplugget innan jag åker till centrum en sväng.
 
Ikväll blir det bröst och triceps och jag håller på med 37,5kg nu och ska nå 3x5 på den vikten innan jag ökar till 40.
Hoppas att det blir så idag!
 
 


12.2.13

Det blev vilodag för mig idag. Tvingade iväg Martin till gymmet så nu sitter jag själv och ska börja plugga. 
Axlarna gör fortfarande ont och jag är bara sur och less. Hoppas på en mycket bättre morgondag.


12.2.13

 


11.2.13

Benpass idag som sagt. Kändes segare än vanligt, kanske för att jag har ont. 
Vi körde på bra i böjen ändå, jag har haft lite svårt att komma ner ordentligt, alltså under 90 grader så därför kör jag nu bara på 50kg och försöker att gå ner så djupt som möjligt därifrån. Idag blev det 3x5,5,3 och det var svinjobbigt.
 
Men jag har känt mig lite hängig senaste tiden och dessutom var det ett tag sedan jag hade ben sist, så det kanske inte var så konstigt att det kändes lite extra tungt. 
Efter böjen blev det benpress med 3x10 på 45,75 och 105kg, lite hamstring curls och bensparkar.
I slutet gjorde jag rehabövningen och surade lite. 
 
Imorgon står rygg och biceps på schemat och jag hoppas och ber till gudarna att mina axlar ska hålla åtminstone för chinsen. 


11.2.13

Igår när Martin skulle hem till Örebro efter att ha varit hos mig över helgen så blev jag lite kramsjuk och bestämde att jag skulle åka med honom. Så nu är jag hemma hos honom.
Har varit uppe redan halv åtta och tvättat men sedan började jag må dåligt och somnade om tills nu.
 
Annars så är jag enormt jävla trött på mina axlar. Kände direkt när jag vaknade imorse att det är värre nu än det varit förut. Martin tjatar som en tok om rehabövningarna jag ska göra men det känns så fruktansvärt tråkigt,
Samtidigt så vill jag ju bli bra igen så det är väl bara att "just do it". Kan inte lyfta något utåt från sidan med någon av armarna och inte heller framåt eller bakåt. Men idag är det benpass så jag slipper förvärra problemen just nu.
 
Snart ska vi gå och storhandla. Veckans matsedel är klar och den ser bra ut åtminstone för min del.
Mycket energirik mat. 
Det är bra när jag är med Martin, denna helg visade en viktuppgång på närmare två kilo... hehe. 
Blir egentligen alldeles för mycket snask och läsk, men det hjälper mig i nuläget och jag tackar inte nej till lite hjälp på traven med viktuppgången. Så morgonens vikt låg på 54.4kg och eftersom att jag ska vara här i några dagar så lär det bara gå uppåt ännu mer. Skönt!
 
 
 


10.2.13

Kan härmed stolt meddela att chinsen verkligen lossnat. Igår gjorde jag 6 strikta på första setet! Och mitt mål för 2013 var att kunna göra 8st. Känns som om jag får höja till tvåsiffrigt!



8.2.13

Morgonvikt förra veckan: 53,0kg
 
Morgonvikt idag: 52,2kg
 
Jag har nästan gett upp med viktuppgången. Det känns som att jag äter och äter men inget händer.
Blir förtvivlad. Trodde aldrig någonsin att jag skulle ha svårt att gå upp i vikt. Förut har jag tyckt att jag rusat upp i vikt när jag ätit en macka liksom, men nu när jag verkligen försöker så står det antingen still eller så går det neråt. 


8.2.13

 
Efter duschen imorse så smörjde jag in mina nyrakade ben med denna underbara.
En bodylotion från Björk&Berries. Jag dör, jag vill äta upp mina ben.
Finns hos Åhléns för 235kr.
 
Och ja, utöver detta så vägde jag mig imorse. Det var en vecka sedan sist och det går åt tjottaheiti,
 


7.2.13

Jag har haft en jobbig natt och jobbig dag och dessutom har jag blivit sjuk. Livet vill inte vara min vän just nu men jag tänker inte klaga så jävla mycket på det. Martin kommer imorgon förmiddag. Det blir bra. Så får jag tänka på annat.
 
 


7.2.13

Jävla äckliga nätter. Har inte sovit ordentligt på länge. Så trött, så irriterad.



6.2.13

Här får ni två bilder från idag. Min middag bestående av kyckling, vitlökskroketter, majskolv, hemmagjord tzatziki och svingod sallad till. Och så ett serious face av mig. (MEN ÅH, vad är det med bilderna?)
 
 


6.2.13

Faaan vilket segt pass det blev idag. Orkar inte ens skriva här vad jag gjorde för det kändes inte alls som om jag var "där" idag. Längtade bara tills jag skulle vara färdig, och det är inte ofta jag gör det.
Höger axel valde dessutom att plåga mig igen efter hantelrodden så jag är bara less nu.
Skitsamma, glömmer detta pass och ser fram emot morgondagens benpass istället.
 
 


6.2.13

 
Laddar upp inför dagens pass med två äggmackor och ett stort glas mjölk. Det börjar bli rätt tomt i kylen så direkt efter träning så ska jag gå till hemköp. Det som är svårt är bara att jag handlar ensam vilket gör att jag inte kan köpa så många liter mjölk/yoghurt jag vill eller frukt och potatis eftersom att jag ska bära hem det själv.
 
Det är lite tråkigt, att inte kunna köpa vad man vill för att man är rädd att man inte ska orka ta hem det sen.
Men det löser sig.
Har lite ärenden som ska hinna göras idag så jag tänkte ta mig iväg till träningen nu och göra bort den först.
 
Just nu är det lite problem med att ladda upp bilder, men förhoppningsvis fixar det sig snart!
 
 
 
(Hade förresten helt perfekta tänder! )


5.2.13

Bra pass idag! Mötte upp Linda vid Globen och käkade hamburgare innan träningen (aningen oplanerat av mig, haha). Sedan gick vi till gymmet och körde bröst-triceps och även ben också.
 
Något som jag blev sjukligt glad för var att jag kan göra dips igen utan att det gör ont i axlarna! Testade först för att bara känna efter och det gick bra så jag körde 3x11,8,6 på egna kroppsvikten och kände mig så jävla lycklig för det!
Höjde vikten på flyes och körde 3x5 på 30,35,35 kg på bänkpressen. Nu i helgen när Martin kommer så ska jag försöka ta pb på både bänken och dipsen!
 
Alldeles strax ska jag gå och göra mig klar för sängen och ta något i magen. Imorgon är det egentligen ben men eftersom att vi lade in ben idag så kör jag rygg-biceps istället. Blir grymt!
 
 
 
 


5.2.13

Fick just veta att jag kommit in på komvux där jag ska läsa in mina saknade gymnasiepoäng! Allt är fixat nu med CSN, studieförsäkran och allt möjligt. Känns såhär |-----------------------------------| bra!
Kommer att känna mig så otroligt lättad när jag är klar med gymnasiet. 
 
Idag ska jag inte göra så många knop förutom att åka och träna i Huddinge och sedan laga mat. Det har blivit rätt dåligt med mat på sistone och mer onyttigheter för att hålla en någorlunda kalorinivå.
Säger hela tiden att jag måste skärpa mig men jag tar inte tag i det ordentligt.
 
Kanske blir det bättre när jag kommer igång med plugget och stiger upp och lägger mig ungefär samma tider varje dag. Just nu är det väldigt dåligt med sömnen också och jag sover mellan 4-6 timmar varje natt. Alternativt att jag sover typ 13 :S Konstigt det där.
 


4.2.13

Ngaah, imorgon ska jag till tandläkaren för första gången på över ett år. Är kissigt nervös. Har aldrig haft hål tidigare men det är ju fan ett mirakel så som jag "skött" mina tänder.
 
Efter tandläkarbesöket ska jag åka till Linda för att träna med henne på SATS. Det blir bröst och triceps!


4.2.13

Träningen avklarad för idag. Blev som sagt rygg och biceps och jag är rätt nöjd med passet.
Började med latsdrag som uppvärmning, sedan 3x3 strikta chins, 3x10 på 20kg latsdrag, 4x13,10,6,6 på 15kg bicepscurls, 3x10 hantelrodd på 14kg och sist sittande rodd 3x7,10,10 på 16 och 13kg.
 


4.2.13

 
 
Vaknade 07.10 efter att ha sovit knappt fyra timmar. Trots det känner jag mig pigg och taggad inför denna dag! Det blir rygg och biceps idag och bröst och triceps imorgon istället för att skona axlarna så mycket som möjligt.
 
 


4.2.13



3.2.13

Det blev ingen träning idag. Måste lyssna på kroppen och vilade därför idag också. Februari har med andra ord inte börjat bra! Får abstinens varje dag som jag inte tränar, men imorgon hoppas jag att jag är helt på topp för nu längtar jag så himla mycket efter bröst-och tricepspasset!
 
 
Armarna är fortfarande som små kycklingvingar, men jag arbetar på det!
 


3.2.13

 
 
 
1. Favorithyllan med alla mina märkesprodukter
2. Blygsam middag
3. Gårdagens ben


3.2.13

Somnade om och vaknade klockan 14. Känns som om kroppen talar om att jag gjort något fel. Försöker lista ut vad det är. Har jag ätit något som var gammalt eller dåligt? Har jag inte lyssnat när kroppen velat återhämta sig? Har jag ett virus? Influensa? Magsjuka?
 
Ingen aning. 
 
Jag mår bra nu och vill träna ikväll. Det låter så himla dumt att säga det när jag mått så dåligt samma natt. Men jag vet inte, vet inte, vet inte... Vet inte vad jag borde göra.
 


3.2.13

Jag är sjuk. Orkar inte med det här. Jag är ju fan aldrig sjuk?
Vaknade 03.00 och mådde illa så in åt skogen. Låg kvar ett tag och tänkte att det kanske skulle gå över. Insåg att det inte skulle göra det.

Ställde mig upp, det svartnade för ägonen, det rann svett fast jag hade gåshud för att jag frös och det snurrade i skallen och jag var säker på att jag skulle svimma innan jag hann till toaletten.

Hann i alla fall med nöd och näppe innan jag tuppade av för en sekund (sittandes på toaletten), vaknade igen av att jag slog skallen mot badkaret och hade spytt utanför.
Klockan 03.29 låg jag i sängen igen i fosterställning och grät.

Jävla bajsnatt.
Nu mår jag bättre.



2.2.13

Morgonvikt förra veckan: 53,8kg
 
Morgonvikt idag: 53,0kg
 
Mål till nästa fredag: 53,8kg
 
 
Jag blir fullkomligt tokig. HUR kan jag ha gått ner de välförtjänta åtta hektona sedan sist?
Jag har ju ätit som en häst! Ätit allt som kommit i min väg!
Jag åt fan en halv chipspåse klockan två inatt och ändå visar vågen bara besvikelse.
 
Jag måstse göra något åt detta på riktigt nu.
Idag är det matlagardag. Jag ska handla och förbereda matlådor som jag kan ta fram när jag inte har lust eller ork att ställa mig och laga mat alla dagar. Så att alla mål om dagen kommer med ändå.
 


2.2.13

 
Kände bara för att visa upp min fina man för er. Min motivationskälla, inspirationskälla och bästa gymvän!
Martin har lärt mig allt jag kan så långt, och han har peppat och hejat och skällt och sett framgångar och motgångar. Min fina, fina Martin.
 
 


2.2.13

Det är viktigt att ha mål med det mesta i livet för att man ska kunna känna sig motiverad.
Därför tänkte jag inför varje nya månad sätta ett antal dagar jag ska träna under den månaden. 
 
I Januari tränade jag 20/31 dagar
 
Mitt mål för februari är 22/28 dagar
 


2.2.13

Ligger långt in på natten inatt och tänker på träningen. Tänker på mina mål. Tänker på min kost och funderar på vad allt det här betyder och är för mig just nu.
 
Efter att jag avslutade behandlingen på Capio så kände jag bara att jag vill låta sjukdomen gå, fullkomligt. Jag vill inte ha anorexia längre. Även om jag kallar mig själv frisk och vet att jag är det så står det fortfarande på läkarnas papper att jag är sjuk. 
Idag när jag kom hem så hade jag fått ett brev från länsförsäkringar där de skrev att mitt "ärende", alltså om sjukdomen, varit hos medicinsk rådgivare för att göra en bedömning. 
Vet inte vad den bedömningen är till för, men jag kände direkt att detta påminner mig om allt det som varit dåligt en gång i tiden. Den tiden är FÖRBI nu och har varit det sedan jag slutade på Capio. Jag längtar till utvärderingen på sjukhuset med läkaren som ska ske om några månader, så att jag äntligen kan få stryka ett streck över det här.
 
Nu längtar jag efter något annat i livet än att svälta mig och nå den lägsta möjliga vikten. Jag vill leva och nå hälsosamma (men höga) mål. Jag ÄR en person med höga ambitioner, även om det till exempel inte märkts i skolan. Jag vet att jag kan allt jag vill, bara jag vill det tillräckligt mycket.Det finns inget stopp och inga hinder när jag väl bestämt mig. 
Lilla jag har ju faktiskt besegrat den dödligaste psykiska sjukdomen som existerar på vår jord. 
 
Gymmet för mig är min happy hour varje dag. Vissa dagar har jag känt mig mer motiverad, andra dagar mindre motiverad. Men jag har genomfört allt arbete jag tagit mig för och jag är så oförskämt stolt över mig själv och mina prestationer. 
 
Jag vill nå mitt kortsiktiga mål och det är att delta i Fitness Five 2014. Det spelar ingen roll om jag vinner eller kommer sist. Att vara med är mitt mål och det ska genomföras.
Efter det vet jag inte vad jag vill förutom att fortsätta leva ett hälsosamt liv och vara nöjd med min tillvaro. Kanske vill jag tävla mer, eller så upptäcker jag att jag inte är lika intresserad längre.
 
Det känns som om alla pusselbitar är på plats. Äntligen. Jag har till och med funnit min drömutbildning och mitt drömyrke. Nu ska jag bara se till att bana väg för det. För jag ska nå toppen.
 
(Observera att jag pratar lite i nattmössan. Är aningen trött och babblar om allt som dyker upp i mitt lilla huvud)


1.2.13

Jag och Martin drog på ett rygg- och bicepspass idag. Var rätt otaggad men efter första övningen kändes det som om jag kunde klara allt i världen!
Har som sagt haft det jobbigt med chinsen och det har gått otroligt segt. Har ju tränat ihärdigt fem-sex gånger i veckan i lite mer än två månader nu men bara klarat en chin utan pass. Idag verkade det som om något lossnade och det kändes så förbannat skönt. Som jag har väntat på det här!
 
Gjorde 3 strikta chins utan pass (!!!!!!) på första setet, 2 stycken utan pass på andra setet och 3 stycken på tredje setet med pass på sista.
Tog även pb på bicepscurlsen och drog till med hela 28 stycken!
 
Gymmet har varit tråkigare förut.