11.06.13

Är hemma i Väsby en snabbis och skall städa och packa lite. Intervju på jobbet idag för ett jobb inom jobbet. Känns kul och det kommer nog att gå fint.
 
Annars då? Längtar till på torsdag för då kommer ingen mindre än Felicia (Fyllicia? Hehehehehe) hit!
 

Kärlek till dig. Snart ses vi! <3
 
 


10.06.13

 
Bästa frukosten. Scones och thé.
 
Idag har det varit en omtumlande och jobbig dag. Jag har varit glad och skrattat men jag har också mått apa. Nu är det ungefär mitt emellan och jag sitter med en förjävla jobbig svenskuppgift som skall vara inne snart. 
Nyduschad. Nyäten. Nyvaken. Somnade på soffan med gubben och vaknade för 40 minuter sedan. 
 
Konstig dag. Väldigt, väldigt konstig dag.
 
 


09.06.13

Igårkväll åkte vi aldrig och paddlade då solen gick i moln. Istället tog vi med vovven till Paradiset och grillade halloumi och hemgjorda hamburgare. Himla fint och mysigt. 
 
Dock så märkte vi att hunden började bete sig konstigt och såg stel ut när han gick. Det tog en bilfärd på typ 25 minuter innan vi listade ut vad det kunde vara. 
Tydligen finns något som kallas för vattensvans som hunden fått efter att han badat och varit kall och blöt. Så han har fått en svansförlamning och hade riktigt ont igår. 
När vi kom hem så gav vi honom medicin enligt veterinärs rekommendation och kort efter det började det smärtstillande att verka och han somnade i sked med Adam mellan oss i sängen.
 
Alltså jag HATAR att se djur lida och ha ont och inte kunna förklara för dem varför. Men nu är det bättre och han skall vila och värmas. Men ändå. Huja. 
 
 
 


09.06.13

 


08.06.13

Jag och Jacob åkte och tränade vid 10.30 imorse. Rygg och biceps stod på schemat. Jag har helt ärligt inte tränat på typ två veckor och det visade sig idag. Helvete vad omotiverande att knappt orka hälften av vad jag orkade förut.
MEN, jag skall använda min ilska och frustration på rätt sätt och inte ge upp och skita i allt för att jag tagit några steg tillbaka. Tvärtom, använda frustrationen till att avancera och gå framåt. 
 
Skönt i alla fall med morgonträning. Måste lämna in en uppgift i svenskan nu innan det blir promenad och när gubben kommer hem från jobbet så åker vi ut till långholmen för lite kajak. Hittar vi en hundflytväst så kanske den andra gubben på bilden nedan får hänga på. 
 
 


Svar på fråga

Postat av: Ellinor

Varför tvingar du upp kroppen till en högre vikt när den trivs bäst vid 50? Så länge det inte är ohälsosamt vilket väl inte är om du äter som du ska, så finns det väl ingen mening? Eller, så vill du gå upp kilona i muskler för att bli starkare. Men under deff så ska du väl just bygga upp dina muskler, så om anledningen till att du vill gå upp i vikt är för att få mer muskler så borde viktminskningen inte spela någon roll? Ursäkta alla frågor, jag är bara nyfiken, på dina mål & sådär. Hursomhelst. Lycka till med dina mål!

Svar: Man bygger inte upp sina muskler under deff. Det är omöjligt att göra det då man ligger på ett lägre kaloriantal än man vanligtvis gör. Anledningen till att jag tvingar upp kroppen till en högre vikt är för att ju mer man äter, ju mer man går upp i vikt, desto starkare blir man och desto lättare är det att bygga upp muskler.

 

Så - BULK är lika med att äta mycket och gå upp i vikt, öka muskelmassan och muskelstyrkan.

Och - DEFF  är lika med att INTE få mer muskler, utan att behålla så mycket av musklerna man byggde under bulken som möjligt samtidigt som man minskar sin fettprocent.

 

Du behöver inte ursäkta dig. Det är klart att man får fråga och vara nyfiken. Hoppas att du förstod nu och att du blev nöjd med svaret!

 

 



04.06.13

 
Detta käkade jag till mellis idag. Sjukt gott! Passionsfruktsyoghurt, müsli, mackor och lite frukt. 
 
 
Efter att jag ätit var jag ute med Gunnar en sväng. 
 
 
Och så köpte jag godis från Renèe Voltaire. Massa, massa, massa gott.


04.06.13

Postat av: Malin

Varför har du valt att buckra och deffa?

 

Svar: Alltså, såhär är det först och främst. Jag ser mig INTE som en ätande anorektiker. Jag ser mig som 100% frisk, som om jag aldrig var sjuk. Jag är som vilken annan vanlig människa som helst som aldrig haft en ätstörning, så om jag bulkar och deffar så behöver ingen vara orolig. Det är precis som om vem som helst annan skulle göra det.

Varför jag hoppar på diet är för att jag bulkat i lite mer än ett halvår och gått upp i vikt i både fett och muskler. Målet är ju att behålla så mycket av musklerna som möjligt men att sänka fettprocenten. Och anledningen till att jag vill sänka fettprocenten är ju för att jag tycker att det är galet snyggt med synliga muskler. Eftersom att jag har ganska hög procent nu så syns inte mina muskler så mycket som jag vill att de skall göra. 

 

Jag är så frisk man bara kan vara från en ätstörning. Jag tänker nästan ALDRIG på att jag varit sjuk. Är så jävla trött på det livet att jag lagt det långt bakom mig och har sedan jag skrevs ut inte ägnat en enda tanke åt att gå ner i vikt. Aldrig. 



03.06.13

 
 
Jag har köpt neonrosa underkläder och käkat buffé idag. Första portionen har ni här på bild. Andra portionen bestod endast av en jäkla massa potatis, biffar och sås. Passar på innan dietandet drar igång, hehe.
 
 
 
 


03.06.13

 
Det har blivit väldigt lite mat- och träningsinlägg här på senaste tiden och det beror på att jag tappat struktur helt och hållet. Dels beror det på att jag inte vet vilket gym jag vill träna på, sedan följer jag inte mitt schema och sedan har jag dåligt med pengar så jag kan inte köpa så bra mat som jag vill. Har även varit borta två veckor i maj och inte kunnat träna då.
 
Jag har hamnat i en svacka och vill ta mig ur den på en gång. Därför skall jag efter jobbet ikväll sätta mig ner och strukturera upp hur jag vill ha det.
 
Men nu är det nog med det negativa! Det finns en positiv sak att berätta också. Jag har nu kommit halvvägs till mitt slutgiltiga viktmål! Hade satt upp 60 kilo som mål och väger nu 55 och har gjort det två dagar i rad! Blev megaglad när jag såg detta. MEN, jag har ju bestämt mig för att börja deffa om en månad så jag kommer inte att klara slutmålet. Anledningen är för att denna lilla viktuppgång på 4.5 kilo har tagit sex månader. Det har varit en sjuk kamp med att få upp siffrorna trots att jag ätit allt som kommit i min väg.
 
Aldrig någonsin trodde jag att det kunde vara så svårt att komma upp några kilon. Min kropp verkar ha trivselvikten någonstans runt 50-51 kilo och det är precis på gränsen till undervikt, tyvärr. Men alla är vi olika och innan jag gick upp till normalvikt på behandlingen så hade jag ju faktiskt aldrig vägt över 50 kilo, så det kanske inte är så konstigt ändå.
Hur som helst, nu skall jag skriva klart en uppgift i svenska och sedan gå till jobb.
Men nu vet ni i alla fall varför det varit lite mer vardagsinlägg än träningsinlägg. Håll till godo. Det kommer!


03.06.13

På väg för att träffa Linda i stan. Har en riktigt dålig dag så jag skall försöka muntra upp mig tillsammans med henne. 
 
 


02.06.13

Var ut ett tag med Linda igår. Blev inte alls sent men det var nog lika bra. Känner att jag helt har tappat det där "dans-klubb-suget". Sitter mycket hellre på en uteservering och hinkar sangria och snackar skit.
 
I natt är det ben- och ryggpass. Mark, ryggresningar, benpress och curls/utfall.
Och vad mer har jag att förtälja? Ptja, jag hoppar på diet om exakt en månad och är dönervös. Jag älskar mina kolisar, feta såser och godis och fika. Jag utesluter dock inte detta helt ur min kost utan kommer att köra på ätardag. Min kropp kollapsar utan godis, hehehe.  
 
Måste dock erkänna att det känns konstigt att skriva om diet här när jag frisk. Har aldrig gått på någon diet förut, om man inte räknar med en alldeles fruktansvärd svältdiet under min sjukdomstid. Vill bara säga till alla att det inte handlar om att "bli smal". Jag tycker inte att jag ser stor eller tjock ut. För de som inte vet vad en deff innebär så är det att man äter på så vis att man behåller så mycket muskler som möjligt samtidigt som man sänker sin fettprocent. Jag känner dock att jag inte orkar hålla på någon längre tid så jag går på den 1a juli och går av den 1a september.
 
Kommer givetvis att komma före- och efterbilder :)


01.06.13

 
Imorgon blir det dödspass för benen. Jävlar vad det skall svida. 150 squats hade jag tänkt få ihop och bara de över 30 kilo räknas, alltså inga uppvärmningsset med stång. Ligger efter så himla mycket med träningen nu att det inte är klokt. Kommer inte att kunna gå ordentligt på måndag och kan jag det så är det något allvarligt fel i min träning.
 


01-06-13

 
Äntligen, äntligen, äntligen hemma i Stockholm igen. Det har ALDRIG varit så här skönt att komma hem och det spelade faktiskt ingen roll att jag kom hem till en hög med räkningar och en stor fågelbajs på mitt fönster.
Jag är glad ändå.
 
Har precis betalat räkningarna och skall strax fixa lite med plugget, äta och duscha. Har fasen inte ätit sedan igår och håller på att hungra ihjäl. Plågades på flygplanet med en tom mage och en skrikande ettåring i sätet bredvid. Herre min gud.