30.04.13

 
Liten tisdagsflex. Har vila idag. Var tvungen att lägga om schemat då jag vill ha mer än en dags vila mellan benpassen. Imorgon blir det ett stört bra benpass. Känner det i lilla magen min.
 
 
 


30.04.13

Jag somnade halv åtta imorse och sov till halv tio. Hello stupid. Känner mig oerhört trött och seg och har absolut inga planer på något ikväll. Helt solo tänkte jag göra mig lyxmiddag med majskolv stekt i smör, kött, halloumi och sötpotatis. Och så kanske lite mer nötter. Har allvarligt ätit så mycket att jag kräktes lite i munnen men jag måste ju upp i vikt. Kan dock stolt meddela att jag sedan januari månad gått upp 3kg!
 
Nu har jag precis kommit ur badet där jag legat i inte mindre än en och en halv timme. Vanligtvis blir jag less efter fem minuter och tycker att det är tråkigt att ligga still, men inte den här gången. 
Har träningsvärk så det sjunger om det i ben, bröst och triceps. Inte alls ovälkommet men känner mig mjukare i kroppen nu efter bad.
 
Och här är jag precis just nu. Osminkad och trött efter få timmars sömn. Den (inte helt) nakna sanningen. Egentligen tycker jag att det är ganska jobbigt att gå ut utan smink, eller ja, inte om jag skall åka till Linda eller gå och handla. Men annars. Har efter världens jobbigaste och mest omvälvande helg fått stresshy och jag hatar det. Förhoppningsvis blir jag mig själv snart igen.
 


29.04.13

 
 
 
 
 
Mötte upp Linda i stan för att hon skulle handla presenter och sedan drog vi till Globen för bröst och triceps i Globen. Passet bjöd på lite dips, bänkpress, flyes och pushdowns. Här nedan kommer ett litet klipp på en elva (räknar jag fel? Nu ser jag tretton, haha) på dipsen. Var SJUKT längesedan jag körde bröst och triceps så jag kände mig rätt svag. 
 
Bänken gick dåligt. Orkade bara två stopp och press på 50kg. Men skall komma ikapp nu!
 
 


29.04.13

Goood morgon! Jag vaknade redan halv åtta men somnade om till halv elva sedan. Ringde Linda och det bestämdes att vi skall ses på stan runt 13.30 för att sedan åka och träna på SATS. Har kvar lite gratiskuponger där och så får jag bara hoppas att den där studsiga killen är där och vill ge mig fler sådana. Nu blir det frukost/lunch. 
 
 
 
Lärde mig nya grejer med bilder hos Alva igår!


28.04.13

 
 
Ben och axlar idag. Sjukt bra pass! Är galet nöjd även fast jag kände mig lite seg. Lyckades i alla fall knipa 95 squats. Hade mycket kräm i benen idag. Eftersom att jag kör högreps blir såklart vikterna lägre. (1x10 betyder alltså 1 set och 10 reps. Folk skriver så olika men nu vet ni).
Passet såg ut såhär:
 
Böj: 
2x10 på 20kg 
1x15 på 30kg
1x10 på 40kg
1x6 på 50kg
1x7 på 52.5kg
1x8 på 40kg
1x15 på 30kg
1x15 på 20kg
 
Axelpress:
1x12 på 10kg
1x10 på 10kg
1x7 på12kg
1x15 på 10kg
 
Benpress:
1x20 på 45kg
1x15 på 55kg
1x10 på 75kg
 
Flyes med hantlar:
1x12 på 8kg
1x10 på 8kg
1x8 8kg
 
Curls:
1x15 på 25kg
1x10 på 32.5kg
1x10 på 25kg
 
Benspark: 
1x12 på 26kg
1x15 på 33kg
1x12 på 40kg
1x15 på 26kg
 
Monkey arms:
3x8 på 12kg


28.04.13

Förlåt för mitt lilla försvinnande. Har varit ett par hektiska dagar men nu är jag tillbaka! 
Har inte besökt gymmet sedan i tisdags på grund av omständigheter så idag är jag grymt taggad. Det är ben och axlar som skall plågas. Tog en proteindrink imorse och har precis tryckt i mig sex fiskpinnar och tre potäter. Gottgott. Så nu är kroppen laddad också!
 
Högreps idag för att variera. Känns bra. Skall snart rulla, bara klä mig först. Uppdaterar när jag kommer hem!
 


Hej!

 
 


24.04.13

Upplevde en mindre panikattack över vad jag trodde var ett hål i en av mina tänder. Fy fan, lipar nästan.
Har aldrig haft ett hål och det i sig är ett mirakel. Men den här gången var jag stensäker på att det var det. Försökte peta bort det med en gaffel, tandtråd, tandborsten och slutligen med en penna innan det försvann.
Har hela tiden fått höra av tandläkare att jag väldigt gropiga kindtänder och där är det lättare att skit fastnar. Petade ut något ur en djup grop och när det försvann så slog jag på lite musik och dansade en segerdans. Johanna vs tandtroll 1-0. Då vet ni!
 
 


24.04.13

 
 
Eftersom att jag testar nytt schema idag så måste jag också (givetvis) följa det till fullo och därmed är det vilodag idag. Konstigt att ha vilan inplanerad men känns skönt ändå.
Idag måste jag plugga hälsopedagogik och sedan ringa några ärenden. Har även fått ett jobbuppdrag som jag måste fundera över om jag vill ta. 
Men först ska frukost intas och duschen besökas!


24.04.13

 
Det är INTE ofta jag hittar nya låtar som jag bara älskar, men detta är den optimala gymlåten för mig.
Sjukt bra! Bass drop på 1.10 och framåt. Ge den en chans och lägg in den på er spotifylista sedan!


23.04.13

 
Körde efter nytt schema idag. Jag kör på detta ett par månader och utvärderar sedan.
Passet idag kändes skitbra! Hade låg motivation innan jag åkte men det gick verkligen bra. Dessutom hann jag få en skivstång i huvudet då alla såg på. Det var ju, kul. För dem.
 
Dagens ben och axlar såg ut såhär:
 
Knäböj
2x7 på 20kg
1x5 på 30kg
1x6 på 40kg
1x8 på 50kg
 
Axelpress
4x7 på 12kg
 
Benpress
1x10 på 55kg
1x10 på 75kg
1x10 på 95kg
 
Flyes med hantlar
3x10 på 8kg
 
Frivändning med stöt
3x10 på 20kg
 
Monkey arms
3x8 på 12kg
 
Benspark
1x10 på 33kg
1x10 på 40kg
1x10 på 47kg
 
Utfall
2 rundor med 10kg
 


23.04.13

 
Jag har varit randig hela dagen och myst runt i långkallingar.
 
 
Och så har jag ätit sill och potatis för omväxlings skull.
 
 
Och eftersom att min motivation hamnat lite på sniskan så är det bäst att köra efter strikt schema.
För första gången har jag även lagt in planerade vilodagar.


TRADERA

HÄR hittar ni mina försäljningar på Tradera om ni skulle vara intresserade.
Skjorta från GANT, skor från Vagabond, kurslitteratur och så vidare.


23.04.13

 
Gårdagens jag. Det känns att vågjäkeln pekar neråt. Galet frustrerande. Men jag har verkligen inga pengar alls fram till den 27e maj. Jag lever just nu på falukorv och gratis chokladfabrikenchoklad.
Herre min je vad jag måste börja prioritera annorlunda.
Den senaste veckan har jag verkligen lärt mig mitt livs läxa.
 
 
I lördags fick jag 500 kronor och idag är det tisdag och jag har endast spenderat 30 kronor av dem. För en månad sedan hade pengarna varit slut en timme efter jag fått dem i handen. Men jag vågar knappt spendera en krona vilket resulterat i att gårdagens intag blev en omelett och en proteinshake och idag har jag inte ätit något alls förutom en ruta choklad. 
Kan inte någon vänlig (jävligt generös) själ ge bort sisådär en halv mille åt mig?
 
Idag är det plugg som gäller. Min rygg och mina axlar värker efter gårdagens träning. Det första jag skall göra nu är att lägga upp ett nytt träningsschema och sedan dra upp mina persienner så att jag inte dör av deppighet. Sedan skall jag lägga ut lite grejer på tradera och efter det är det stenhårt plugg. Har två prov kvar och sedan är jag helt färdig fram till den 27e maj. 


22.04.13

 
Kom precis hem från gymmet och alltså, jag måste erkänna att jag för första gången känner "lack of motivation" sedan jag började träna. Och jag vet även vad det beror på.
När man börjar träna så ser man ofta resultat sjukt snabbt. För 3.5 måndader sedan klarade jag en repetition på stången på bänkpressen. Nu har jag klarat 55kg och 21 reps på 30kg. 
Först klarade jag två dips och idag har jag klarat 17st. Och så vidare. 
 
Men så kommer man till en platå där det mesta stannar av och det går segt framåt. Det går veckor, månader och halvår utan att man känner eller ser någon som helst skillnad.
Jag tror att det är där jag hamnat. På den där platån som jag faktiskt har fruktat lite inför. Jag visste att jag gjort stora framsteg på kort tid men också att det skulle plana ut någon gång och idag känner jag det. Shit. Det har stannat av. Det blir inte ett nytt personbästa varje pass. Det är inte jävla roligt varje gång, utan till och med lite lite jobbigt att ta sig till gymmet ibland. 
 
Men det är också här man får vara stark i psyket och veta att man kommer över den här tröskeln någon gång också. Även fast vi pratar om lång tid så kommer det att gå. Man får helt enkelt hålla huvudet högt, kämpa vidare och låtsas som om inget stannat av över huvud taget.


22.04.13

 
Förlåt för att jag inte skrivit i helgen. Har varit på en massa roliga äventyr med himla roliga människor. Så mycket att jag inte haft tid att sitta vid datorn alls. Har vilat många dagar från träning men ikväll blir det rygg och biceps som skall få jobba. Drar ner till friskis runt 18.30. 
 
Uppdaterar ikväll efter träningen! 


20.04.13

Det kommer att vara tomt här idag och kanske imorgon också. Så ni vet.


19.04.13

Här kommer en töntig liten film där jag drar bak blodet i mina blodådror... Haha. Ni måste ändra på inställgningen där nere till HD, annars ser man inget.
Har lite att göra ;)
 


19.04.13

 
 
Det har strulat ihop sig rejält med skolan och CSN då skolan har lämnat fel uppgifter. Orkar inte. Det har varit så sjukt mycket som gått fel med den skolan så nästa period har jag bytt till en annan.
Nu ska jag alldeles strax ner med tvätten och när den är klar så skall jag åka till morbror och hans tjej och grilla med dem och mormor. 
 
Jag hinner inte med något gym idag. Känns skittråkigt för jag har inte tränat ordentligt på fyra dagar. Abstinensen har börjat klampa in ordentligt i mig. Men imorgon på dagen tänkte jag tvinga med Bella till SATS. På återseende!


19.04.13

 
 
 
 
Okej, så kvällen innehöll lite lattjolajban i gymmet på Marabou. Knäböj, lite chinstävling, en rundvandring i chokladfabriken och lite snatteri av choklad. Jag hann även med att slå mig själv i ögat med min shaker.  Väldigt trevlig natt. Här nedan kommer någon filmsnutt på när Johan skulle dipsa med mig (gick inte vidare alls) och när vi marklyfte en stång som satt fast i golvet på världens största våg. 
 
Nu ligger jag i sängen och försöker tvinga mig att INTE gå och tvätta händerna. De är skitiga från gymmet men jag har börjat få torra händer för att jag tvättar sönder dem. Så nu ligger jag här med skit på dem och vågar inte tvätta. Gah. Äckligt.
 
 
 
 
Men nu mina vänner så är det sovdags. 


18.04.13

Blir upphämtad av Johan om cirkus en timme för gym. Har precis ätit kvällsmål i form av vitamindryck, mackor, den sista müslin och mjölken och en apelsin. Gottgott. 
 
Fick ett sms idag också. Jag är ju anmäld hos Missing people Sweden och på lördag är det skallgång i Uppsala då en man försvunnit. Skall vara där klockan 14.00. Det blir spännande, även fast det kanske är lite fel ord i ett sådant här sammanhang. 
 


18.04.13

Okej, det förra inlägget blev lite fel tidsinställt... Haha. Det har regnat som bara den idag.
 
Här nedan är Johan. Han kör böj på 70kg i balettpose. Lätt som en plätt!
 
 


18.04.13

 
 
Är inte Stockholm fantastiskt på våren? Har njutit i solen idag mellan intervjuerna. En mjukglass i gamla stan, en promenad vid hamnen. Åh. Så fint.


18.04.13

 
Datorns kamera är inte precis en systemkamera har jag märkt. Ber om ursäkt för den hemskt dåliga kvaliteten. Det blev grillkorv och vitlökskroketter till lunch. Kreativt. Eller inte. 
 
 
 


18.04.13

Lämnade precis in min examintationsuppgift. Hade tre timmar på mig men jag kollade aldrig klockan när jag började så jag blev jättestressad då jag inte visste hur mycket tid jag hade kvar. 
Nu är det klart i alla fall och det känns SÅ. JÄDRA. SKÖNT.
 
Idag tror jag att mormor kommer hem från Paris, eller om det var imorgon? Det är nog tänkt att vi skall åka till min morbror och äta där. Blir trevligt. 
 
Nu måste jag käka något. Vågade inte lämna datorn och äta något under uppgiften så min mage kurrar som bara den. 
 


17.04.13

 
Om ni någon gång ska köpa en ny sportBH så köp Stay in Place. Jag har aldrig varit med om något som stödjer så bra och dessutom är så snygg. Jag är jäkligt nöjd!
 


17.04.13

Ehm ja... Vad skall man säga? Träningen blev inte riktigt som planerad. Haha. 
Kom dit, surrade med Johan och Samer och så böjde jag en gång på 65 kg innan jag tröttnade och lekte runt lite. Fick Johan att knäböja mig med stången och mig på axlarna samtidigt. 120kg bara sådär. Det var läskigt och kul. Och mer än så har jag faktiskt inte att säga. Kan vara skönt att vara i gymmet och bara leka ibland också. Nu skall jag ta fram morotskaka som jag fick av Linda och sedan sova tidigt!


17.04.13

Jag hittade 140 kronor i kontanter i min väska vilket betyder att jag har mat för en vecka framåt ungefär...
Försökte få så mycket mat som möjligt för så lite pengar som möjligt. Det funkade rätt bra tror jag, men det suger att känna att man måste hålla inne med mat av alla saker. Nu har jag ju bara mig själv att skylla och jag hoppas att jag lärt mig något av denna fruktansvärt fattiga månad. 
 
Nu skall jag ladda upp inför gym med proteinshake och fryspizza för 9.90 kr... Haha. Uppdatering kommer senare ikväll!


17.04.13

 
Den här bilden är tillägnad dig Felicia! Vet inte om jag fick in posen riktigt rätt men jag gav det ett försök åtminstone! Tack för ditt fina mail. Klart vi ska fira ihop i Turkiet. Längtar, längtar, längtar!


17.04.13

 
 


17.04.13

Kom precis hem från min första intervju. Det gick bra och jag är klar för tjänsten. Känns väldigt roligt!
Nu hade jag tänkt sova en stund innan Linda kommer (om hon kommer) och sedan är det nästa intervju som gäller klockan 15. Skulle egentligen till nappisen också men jag har zero dinero så det får vänta.
Här är jag idag!
 


17.04.13

Herre min jesus vad jobbigt att vara vaken den här tiden. Mina ögon är sjukt grusiga.
Skall alldeles strax gå och göra mig frukost och klä på mig. Har nämligen två arbetsintervjuer idag varav en börjar redan 8.30. Direkt efter måste jag ta mig till stan för mitt förhoppningsvis sista besök hos naprapaten. Och direkt efter det så måste jag till den andra intervjun. 
 
Hade tänkt hinna klämma in gym här någonstans också. Vilade ofrivilligt igår... Haha. Jag glömde faktiskt bort att jag inte hade tränat och så kom jag på det på kvällen. Försökte tvinga med Johan till klubben men han hade just tränat så det blev inget. 
Har galen träningsvärk i ryggen från senaste passet med Linda men tänkte köra biceps och lite ben idag. Känns som om det var riktigt längesedan jag hade ett ordentligt bicepspass. Samma med bröst. 
 
Nu skall jag dra mig! Ha en fin onsdag!
 
 
 
 


17.04.13

 
Fick hem denna sportBH som jag vann på tradera. 140 kr med frakt mot 400 kr i affären. Lyckligtvis betalade jag denna innan mina pengar tog slut, haha. 
 
Måste säga att jag kommer att LEVA i denna. Så fruktansvärt skön och stabil. Dessutom riktigt snygg. Kommer att kötta som en gud på gymmet. 


16.04.13

Hade precis ett av de jobbigaste telefonsamtalen i mitt liv. Ett ultimatum ställdes med förhoppningen om att rätt val skall väljas. Några tårar fälldes, några djupa suckar drogs och inga frågor fick några raka svar.
 
Och jag bara hoppas, av hela mitt hjärta, att han skall välja henne före det som är fel.


16.04.13

Imorse när jag vaknade så ringde det på dörren. Där stod en man med blommor åt mig. Blev aningen chockad innan jag insåg att de var skickade från min familj, haha.
 
Linda är på ingång om någon timme. Hon kommer hit och firar mig lite med lunch. Blir himla fint det.
 


Att fylla 20 och att fylla 21.

Min 20-årsdag firades på heldygnsvården på anorexikliniken. Jag fick en kort permission och skulle hem från sjukhuset för att äta middag på restaurang. Efter middagen åkte vi hem en stund och jag fick titta lite i lägenheten. Duscha hemma. Jag hatade duschen på 51an. Trycket från strålarna var så fattigt att man efter 30 minuter i duschen fortfarande hade balsam kvar i håret.
När jag klev in i duschen och drog för draperiet och tittade mot avloppet fanns där hela högar av tappat hår från andra patienter som uppenbarligen inte gillade att följa regler.
"Ta bort hår efter dig" stod det på skylten som hängde där inne. 
Det var säkert lite av mitt hår där också.
 
Idag fyller jag 21 år. Jag bor inte på en sluten anorexiavdelning. Jag varken gråter eller skakar av rädsla för att det kanske serveras tårta eller fika när jag vaknar. 
Jag har en dusch här hemma som har kraftfulla strålar. Jag behöver inte vakna av att den hemskt irriterande mentalskötaren T springer runt i korridoren och ropar att "no är doscharna öppna!" med finsk accent. 
Mitt balsam här hemma, det tar bara 20 sekunder innan det är helt ute ur håret. Och hos mig, i min dusch, där finns inga högar av tappat hår.
 
 
 
 


15.04.13

/ Omega-3, vad är det för något?
; Omega-3 är en essentiell, fleromättad och nyttig fettsyra. Kroppen själv kan inte producera denna typ av fettsyra vilket innebär att vi måste få dem från kosten istället. Denna är nödvändig för att hälsan i hjärnan och kroppen i övrigt skall vara optimal.
 
/Hur kan man få i sig Omega-3?
;Fettsyran finns i feta fiskar så som lax, makrill, sill och ansjovis och sardiner. Anledningen till att just fiskar innehåller så mycket av denna typ av fett är för att de äter alger vilka innehåller Omega-3. Sedan äter fiskar andra fiskar och får på så sätt i sig större mängder.
Man kan även äta vilt och kor som fått gå ute och beta grönt.
 
/Varför är denna fettsyra bra för oss?
; Forskning visar att Omega-3 kan hjälpa att:
- sänka blodfetter och blodtryck
- minska risken för hjärt- och kärlsjukdomar
- hjärnans kapacitet och prestation förbättras
- ökar mängden serotonin och kan därmed lindra depressioner och ångest 
- bekämpar inflammationer i hjärnans celler och blodkärl
- ökar fettförbränning och förbättrar muskeltillväxt
 
Jag köpte mina från Nature idag och tänker ta mellan 2-4 st varje dag. 
Är det någon av er som äter kapslar/olja och har ni märkt några bra effekter?
 
 
 
Källor:
http://nature.se/allmant/omega-3-ar-lika-viktigt-som-vitaminer/
http://www.kostdoktorn.se/omega-3/
 
 
 


15.04.13

 
 
För mina allra sista riksdaler köpte jag en ny shaker och Omega3-kapslar. Den senaste shakern fick jag av Daniel och den hade han använt flitigt och inte diskat så bra så det går knappt att vara nära den utan att halsen täpper till. Så illa stinker den trots att jag diskat ur den ordentligt. 
 
Nu är det till att leva på skosulor och dammråttor fram tills dess att jag får csn. Den 2a maj skall jag och Linda på ett seminarium som heter "Ett rikare liv" som handlar om ekonomi. Det är Charlie Söderberg från lyxfällan som håller i det. Det känns jävligt lägligt att gå på det, faktiskt. 
 
Alldeles snart kommer det upp ett inlägg om tillskott! Skall bara duscha och lugna ner mig ett tag. Har åkt tåg i närmare fyra timmar idag och dessutom bara sovit fyra timmar inatt. Men snart!


15.04.13

Det blev ett kort men effektivt pass idag med. Rygg och axlar fick brinna lite och resten av tiden kollade vi på varandras muskler, haha. Jag har kommit in i en ryggperiod då jag tycker att rygg är snyggast och roligast. Först kändes biceps viktigast, sedan triceps men nu är jag som sagt inne på rygg. Kanske för att det är sådan sjuk skillnad om jag jämför med innan.
Så idag blev det axelpress, flyes, hantelrodd, sittande rodd, latsdrag och ett set chins. 
 
Här nedan kommer en video på lite av det vi hållt på med idag! Och så en ryggbild!
 
 


15.04.13

Gud vilken jobbig morgon det här blev. Känner mig aptrött men ringde Linda och vi skall ses klockan 11 i Globen för lite rygg och axlar. Det blir axelpress, frivändningar med stöt, flyes, lats, rodd och ryggresningar.
Eftersom att hon skall jobba så hinner vi inte vara där så länge men vi får köra effektivt istället då.
 
Igår lyckades ju jag och Bella genomföra ett benpass på lite mindre än 1.5 timmar, något som jag aldrig brukar göra annars. Det brukar ta minst 2 timmar åtminstone i vanliga fall
Efter träningen och efter lunch så skall jag åka och hämta Ester. Egentligen borde jag bara stanna hemma och plugga idag men jag vill väldigt gärna spendera tid med henne så pluggandet får vänta till inatt. Lär ändå inte kunna somna i god tid. 
 
Nu måste jag börja röra på mig!
 
 


15.04.13

Haha, jag orkar inte... Alltså jag somnade runt fyra inatt och hade en tvättid bokad 06-09 imorse. Tror ni att jag vaknade när klockan ringde efter två timmars sömn? Nej, det gjorde jag inte. Så nu sitter jag här klockan 9.20 istället, i zombiemode med en stor påse smutstvätt som verkligen behövde tvättas idag.
Skit också.
 
Skall träffa Linda på SATS 10.30 men hon har inte svarat i telefon ännu så jag vet inte ens om hon är vaken. Så Linda - om du ser det här, RING MIG! Kolla vad ledsen och arg jag blir annars!
 


14.04.13

Passet idag var ben och det är mitt hatpass. Det är så JÄVLA jobbigt men det skall göras. 
Vi började med knäböj men eftersom att det inte finns några safety racks (vad heter det på svenska?) så vågar jag inte böja mer än 60kg.
Vi körde på bra i böjen i alla fall. Bella var nära på 60kg själv två gånger men det gick inte riktigt. Nästa gång är den lätt! 
 
Sedan körde vi slut på hamstrarna i curlen och  så körde vi benspark. Benpressen gick bra. Fick in en femma på 100kg men kunde inte känna mina ben när jag gick av från den. Härligt.
 
Det sista vi körde var utfallen och de är HEMSKA. Började med 10kg ovanför huvudet och avslutade med 20kg. Sjukt bra jobb idag från både min och Bellas sida. Imorgon är det gym 10.30 med Linda och det blir rygg och axlar.  
 
 
picasion.com



14.04.13

Internet har flippat hela kvällen så detta lilla klipp har tagit aslänge att ladda upp. Det är i alla fall en liten compilation från träningen. Mest från idag. 
 
 


14.04.13

 
 
Lite efter-träningen-käk. Ananas, apelsin, kiwi, physalis, passionsfrukt och jordgubbar. Proteinshake till det. Kommer ett inlägg om träningen snart!


Mitt lilla fågelhjärta.

 
 
Alltså fattar ni hur tur jag har som får ta hand om denna lilla varelsen? Mitt hjärta blöder ibland för att hon inte är min unge. Världens vackraste lilla skapelse. Åh. Vad jag börjar sakna henne nu. 
Skall försöka vara effektiv med plugget nästa vecka så att jag kan få några timmar med pluttan. 
 
 
 


14.04.13

Hej på er! Jädrar vad statistiken har ökat! Kul att se. 
 
Har precis kommit hem från en vän. Skall plugga lite och sedan göra mig klar för att åka mot Globen och möta upp Bella för benpass idag. Det blir knäböj, benpress, curls och utfall. Kanske Bella kör mark, jag vet inte, men min rygg är fortfarande inte i ordning så jag måste hoppa över det. 
 
När jag kommer hem så är det plugg igen som gäller, tyvärr. Har bara en inlämning kvar på hälsopedagogiken och sedan examinationsuppgiften och slutprovet. Sedan är jag färdig med kursen! Längtar så in i bomben...


13.04.13



13.04.13

 
Linda briljerade i köket och fixade med kyckling och potatis. 
 
 
Jag blev så mätt att jag såg gravid ut. Fick lite bebislängtan.
 
 
Men sedan ville den inte se gravid ut längre och vi började ta lite spännisbilder
 
 
Och det slutade med ett extremt misslyckad försök att redigera i photoshop... Haha


13.04.13

 
Alltså det där blåmärket på armen, det verkar som om det bara är jag som får sådana från cable crossen. Det gör stört ont där eftersom att det är så tunt mellan huden och själva benet i armen. Har dessutom ett stort blåmärke mitt på smalbenet från marklyften. Det är tur att jag gillar att trycka på blåmärken då... ;)
 
Nu skall jag handla! Det blir kyckling och potatis hos Linda!


13.04.13

Igår var ni över 220 besökare. Himla roligt tycker jag. Ber dock om ursäkt för att ni fått läsa de tråkigaste inläggen på länge.
Nu till veckan skall jag handla ordentligt så det blir härliga frukostar och mättande middagar på bild.
 
Igår var jag ju som sagt på middag. Käkade tapas och drack sangria tills jag trodde att jag skulle storkna. HELT SJUKT vad gott det var! Testade en massa saker som jag aldrig någonsin testat förut, bland annat tapenade, räkor, skagenröra, rom och mjuka ostar. Det var ju för fasen himmelriket. Varför har ingen visat mig det här förut? Haha. Skagenröran var ju helt otrolig. Skall springa ner på affären och handla det idag.
 
Lite senare skall jag åka till Linda och äta middag. Måste även ta med mig vågen hem som jag lånat ut till henne. Är ju med i målviktsforumet fast med viktuppgång som mål, såklart. Så nu bär det uppåt och framåt! Började ju bra igår med sjuka mängder tapas... Haha.
 
Nu måste jag sätta igång med plugget om jag skall kunna åka någonstans ikväll. Det blir glest med uppdateringar idag, men återkommer ordentligt på måndag som sagt!
 
Ha en fantastisk lördag! Kram
 


12.04.13

 
Har precis gjort mig färdig. Ikväll blir det tapas och sangria!


12.04.13

Postat av: Julia Jensen

Även fast du inte i nuläget känner dig tjock/stor/fet, är du rädd för att senare gå upp i vikt om du kanske skulle göra ett uppehåll med träningen eller du lägger ingen fokus på vikt överhuvudtaget?

 

Svar: Jag är inte och har inte någonting att vara rädd för i dagsläget. Jag lägger fokus på viktuppgång idag och vill gå upp ca 7 kilo innan detta året är slut. Just nu ligger jag på normalvikt med ett BMI på 19.8.

Om jag skulle göra ett uppehåll med träningen så skulle jag se det som att det var jävligt tråkigt men även ett gyllene tillfälle att komma upp lite snabbare i vikt. 

 

Men nej, jag är absolut inte rädd för att gå upp i vikt. Siffror på vågen betyder ingenting för mig förutom att jag blir lite besviken när det går några hekto neråt ibland. Men jag ligger ändå stabilt och går upp och ner vissa dagar som alla andra. Jag har inte varit på undervikt sedan maj 2012 och planerar inte att någonsin bli underviktig igen. Jag tycker om mig själv och min kropp så sjukt mycket mer nu än när jag vägde som minst. 

 



12.04.13

Som jag tidigare skrivit så har hela den här veckan varit fullspäckad och därför har inte inläggen blivit särskilt innehållsrika. Men jag lovar att det ska bli bättre nästa vecka. Fler bilder, bättre filmer, kanske några nya pbn.
 
Nu skall jag ta tag i plugget och sedan göra lite lunch. Ikväll skall jag åka bort på middag. Det blir tapas och några glas sangria. Fint!
 
Och förresten - kolla in Bellas blogg!
(VARFÖR funkar inte länken!?)


Tre bra saker och en måstelista.

Tre bra saker:
- Har anmält mig till Missingpeople och kommer att gå skallgång efter försvunna personer när det är aktuellt
- Har anmält mig som kontaktperson och skall på intervju
- Har sökt extrajobb
 
Idag MÅSTE jag: 
- Lämna/låna om böcker på biblioteket [x]
- Söka nya kurser [x]
- Handla på systetmet [x]
- Hämta mitt pass
- Plugga
- Handla
 


12.04.13

Postat av: Anonym

Känner du att du måste träna för att känna dig tillfreds med dig själv?

 

Svar: Den här frågan har jag legat och funderat på ett tag nu. Jag vet inte riktigt vad jag skall svara. Min första tanke var NEJ, absolut inte! Men sedan vet jag inte om det handlar om "tillfreds med mig" eller "tillfreds med min kropp". 

 

Min kropp är jag alldeles tillfreds med och bekväm i. Jag har inga onda tankar om den. Jag äter precis vad jag vill (tro mig, äter ALLT jag vill) och klär mig i precis vad jag vill. Känner mig aldrig tjock/stor/fet. Känner mig precis som jag är och jag trivs alldeles ypperligt. Att jag sedan tycker att muskler på tjejer är sjukt snyggt gör ju att jag också vill ha det och därför ser jag till att få det, på ett hälsosamt och sunt sätt.

 

Sedan kan jag väl litegrann känna att jag aldrig dugit som person åt någon. Under min tid/uppväxt i Piteå så har jag mått oerhört dåligt. Dels för något som hände när jag var 16 som det gick hemska rykten om, varav 9/10 av de ryktena inte stämde. Dels för att jag i många år mått dåligt över min kropp/mig själv och utvecklat ätstörningen. Dels för att jag alltid känt mig lite annars och varit rätt utanför (bortsett från de vänner jag hade) bland annat i skolan. 

Så på ett sätt kan jag känna att det här är lite av en revansch. Dock inte mot någon annan, utan mot mig själv. Jag har en miljard gånger ställt mig frågan - vem vill jag vara? Och sedan jag blev frisk så har jag fan kämpat som en idiot för att ta mig dit. På vägen så hittade jag styrkelyften och den har dels fått mig att inse att jag är starkare än jag tror fysiskt, men också psykiskt. 

Så JA, träningen är en del av att jag känner mig tillfreds med mig själv. Hur bra känner man sig inte när man klarar ett mål man strävat efter? Träningen är mer en psykisk grej för mig än en fysisk. 

 

Jag vet att det kan vara svårt att förstå eller tro på i och med att jag haft en ätstörning under en lång tid. Men jag har aldrig under hela min sjukdomsperiod tyckt att träning varit roligt. Har aldrig varit träningsberoende. När jag läser igenom gamla inlägg på min låsta blogg så ser jag ju att de få gånger jag tvingade iväg mig själv så hatade jag det. Jag HATADE träning mer än något annat men kände mig ju tvungen.

 

Idag har träningen blivit lite självklar som att klä på sig om dagarna. Och jag älskar det.



11.04.13

 
En liten bild från idag. Resten av bilderna på mig blev helt... makalöst dåliga... 
 


11.04.13

 
 
Här är jag och min favoritflicka! Ester 2.5 år. Min skatt. Min ögonsten. 
Åt middag nere i matlaget i hökis och åkte direkt och mötte upp Bella i Globen efteråt. Körde på bra och jag tog en stopp på 52.5kg bänk även fast jag inte alls kände mig på topp. Bella var i alla fall duktig och tog 35kg själv. Bra för att vara första gången! Den tjejen imponerar mer och mer!
 
Sedan körde vi lite kabel och axelpress. Visade henne även dips och chins.
Har nyss kommit hem och är alldeles utmattad. Imorgon måste jag vila annars kommer jag inte palla med helgen. Galet mycket jag har att göra.


11.04.13

 
Stress, stress, stress. Hela veckan har bara bestått av konstant stress. På ett sätt gillar jag det, på ett sätt gillar jag det inte. Det är skönt att hålla igång hela tiden och ha något att göra men det är också jobbigt att inte vara psykiskt avslappnad när jag behöver det. Nästa vecka blir i alla fall inte lika hektisk.
Idag är det bänk som gäller. Har inte riktigt någon plan på vad jag skall göra och eftersom att detta är sjätte (sjunde?) dagen i rad jag tränar så vet jag inte om jag kommer att kunna köra på som jag vill. Men en stopp på 52.5kg igen bör gå. Bella som aldrig någonsin kört bänk skall få plågas lite tänkte jag. Blir alldeles jättefint!
 
Har precis hällt i mig protten och skall åka mot dagis nu. Har längtat efter lilla skrutten så himla mycket. Mitt lilla hjärta.


11.04.13

Ledsen för lite fattiga inlägg. Har haft fullt upp hela veckan och idag är inget undantag. Är på tåget på väg hem från en vän nu, ska bara hem och hämta träningskläder, sedan till Farsta och hämta Ester och sedan Globen för gym med Bella. Ikväll när jag kommer hem så skall jag uppdatera ordentligt och även fixa och trixa med det där motivationsinlägget jag pratade om. 
 
Kul förresten att se att ni är så många som läser!


10.04.13

Blev rygg och biceps idag och Linda imponerade med en singel på 90kg i mark! Jag var inte lika seriös...
 
Imorgon blir det gym med Bella och kanske Linda. Skall hämta min älskade pärla, Ester, på dagis Och efter det blir det SATS.
 
 


10.04.13

Mormor och hennes väninna är på väg till Paris så när de landade på Arlanda imorse så gick jag och mötte dem på min station och åt lunch. Nu är de hos mig och vi skall snart dra oss till stationen eftersom jag skall åka till Globen för träning. Uppdaterar mer ordentligt sen! 


10.04.13

En lång video på Lindas superset igår. Men hon fuskade som fan med bicepscurlsen  och rodden... Haha så idag blir det straffträning ;)
 
 


10.04.13

 
 
Antingen är det bara jag som inbillar mig, eller så har jag faktiskt fått lite vingar? 


09.04.13

 
Har suttit med denna goding ett tag och försökt trycka i mig åtminstone hälften. Den är skitgod men jag blir mätt så snabbt att det bara är väldigt irriterande. Det är ju gott! 
 
En rolig nyhet förresten är att jag vägde mer än jag trodde idag! Trodde att jag skulle landa på något kilo mindre men jag blev hemskt glad när det visade sig att det inte var så. 
Nu skall jag slösurfa vidare!


09.04.13

 


09.04.13

 
 


09.04.13

 
Dagens träning var bröst och triceps. Linda persade i bänk med 32.5kg och jag körde stopp på 52.5kg. Miguel körde på 77.5kg tror jag och vi alla var nog rätt taggade och hade rätt "mode". 
 
Efter träningen åkte jag och Linda hem till mig och gjorde potatis och purjolökssoppa med bröd till. Himla bra. Nyss åkte hon till Arlanda för att jobba och jag ska bara vila och ta det lugnt ikväll. 
Imorgon blir det SATS igen. En av killarna som är PT på SATS gav mig en gratisvecka till fast jag redan haft det? Haha. Jag klagar inte! 
 
Det ska komma upp några filmer här sen också så ni kan kika på dem ikväll!


09.04.13

Är det någon som är duktig på att koda HTML? Jag betalar givetvis för hjälp. Tog mig lite vatten över huvudet när jag skulle fixa det här själv känner jag... Haha.


09.04.13

Godmorgon! Jag somnade runt tre-halv fyra inatt och steg upp klockan tio. Sömnrutinerna är inte de bästa men jag försöker stiga upp i rimglig tid ändå. Imorse hade jag säkert kunnat sova till tolv om jag hade velat men då vet jag hur svårt det blir att komma i säng på natten.
 
Idag skall jag träffa Linda och en till kompis. Det blir SATS och bröst/triceps. Vill komma igen lite med dips då jag inte gjort det på länge. Igår körde jag lite dips mellan två set men det var mest plojaktigt. Fick i alla fall ihop 13 stycken och var inte allt för seriös, så kanske jag kan slå mitt rekord idag.
 


04.08.13

Nyligen hemkommen från gymmet. Åkte till Täby centrum och träffade Bella för ett benpass. Det gick bra och jag testade marka lite mer ordentligt sedan ryggen pajade. Försökte ändå vara lite försiktig så jag gick inte på mer än 75kg. Här är Bellas mark som hon körde för första gången idag! Denna var på 50kg men sedan gjorde hon även två singlar på 70 pannor lätt och jag blev grymt imponerad! 
 
 
Och just ja, jag träffade en gammal vän från ätstörningsenheten på gymmet. Såååå kul att se henne! Det var himla fint alltså! 
 
Nu har jag precis lämnat in ett hälsopedagogikarbete och ätit lite kvällis. Imorgon ska jag till SATS med Linda och en annan kompis på förmiddagen. Sedan ska vi hem till mig och laga lite middag innan Linda ska pallra sig iväg till kvällsjobb.
 
 
 
 


08.04.13

 
Bilden till vänster togs idag och bilden till höger togs för ett och ett halvt år sedan kanske. Mycket har hänt och jag måste säga att jag ÄLSKAR mina ben i dagsläget. I alla fall motför innan. På bilden till höger så hatade jag mina ben så fruktansvärt mycket. Benen var det äckligaste och fetaste på hela min kropp. 
 
Och idag när jag tittar på mina ben så vill jag fortfarande förändra dem, men jag vill bli större och ha muskligare lår. Ändå kan jag på något vis känna mig smalare idag än vad jag gjorde när den andra bilden togs. Det visar bara hur oerhört vriden syn man får av sig själv om man har en ätstörning.
 
Hur som helst så ville jag bara säga att mina ben är bra. De är fina och de fyller sin funktion. 
Sådärja. Då var det sagt!


Ombyggnad!

Som ni kan se så håller jag på att mixtra lite med utseendet på bloggen. Så ha tålamod!


07.04.13

HAHA jag orkar inte! Fail på mig. Lite roligt för alla andra. Ja... Här är böjen på 67.5kg i alla fall!
 
 
Och så en segis på 55kg bänk!
 


07.04.13

Äntligen. Ett steg närmare 60kg i bänk. Fixade 55kg idag och även om det var riktigt tungt så gick det. 
Fick dessutom godkänt djup på 70kg böj. Försökte mig på en 75a men det ville inte mina ben palla med idag.
Men! Tidigare på rak stång har jag gjort 4 chins och idag gjorde jag 7! Hade dock lindor men det fanns inga räfflor på stången så jag kunde inte gjort på annat sätt.
 
Helt klart nöjd efter dagens!
 
Här är böj på 67.5kg. 
 
 


07.04.13

Godmorgon! Eller goddag kanske. Jag sitter ute på balkongen i bara t-shirt och njuter i solen. Håller på med religionsplugg då det sista och stora provet är imorgon. Gaah.
 
Klockan 14.30 skall jag ner till gymmet och träna med Daniel och Johan. Jag har gett mig fan på pers i både bänk och böj idag. Formen känns helt okej och egentligen är det bara lunch som saknas innan jag är igång. Blir gårdagens pannkakor med glass. Fint kolistryck efter det!
 
 


06.04.13

 
Jag har varit en riktig soffpropp idag och gått runt i det jag har på mig på bilden. 
Köpte t-shirten på Stadium där de har "ta 3 betala för 2" på ALLT. Så jag fick två t-shirts och 3 par adidasstrumpor för 198kr. 
 
Ikväll blev jag lite uttråkad och så fick jag för mig att jag skulle stå på huvudet. 
Fick en utmaning av en kille från kolozzeum som skickar videos när han gör gymnastikgrejer. Det här är alltså mitt försök till att härma dem. Kan ju säga att han är aningen bättre. 
Fråga mig inte vad jag håller på med.
  
 


06.04.13

 
Det smakade just enhörningar och regnbågar i min mun. Det här var så himmelskt gott att jag höll på att smälla av. Glass, jordgubbar, banan och pannkaka. Blir det ens mycket bättre än så? Och ett stort glas kall mjölk till. MUMS!
 
Tyvärr var jag inte särskilt hungrig vilket resulterade i att jag inte ens kunde äta upp hälften av pannkakorna. Hatar det där att jag känner att jag måste sluta när jag är mätt. Jag vill sluta äta när jag inte är sugen längre istället.
 
I alla fall så blev det vilodag från gymmet idag och jag har faktiskt inte haft någon abstinens. Första gången sedan jag började träna seriöst typ... Haha. 
Nu håller jag på med plugget. Ikväll blir det mest troligt så att jag skall åka hem till en vän.
Sen imorgon är det 100% fokus på religionen inför provet på måndag!
 


06.04.13

 
Jag har funderat och tänkt ganska mycket på ett motivationsinlägg jag hade velat skriva här. Det svåra med det är bara att jag vet att jag har några ätstörda läsare som kan ta dessa inlägg på fel sätt.
Det sista jag vill är att provocera eller trigga någon. Då jag själv varit djup nere i en anorexi så vet jag att jag själv hade kunnat bli triggad av inlägg av sådan kategori. 
 
På ett sätt så vill jag verkligen visa att det går att bli nöjd med sig själv som frisk, och det går att älska sin träning och det går att bli av med all matångest. Men samtidigt blir det en slags kollision om jag skulle skriva typ "kom igen nu, kämpa på, ät rätt och träna mer". Förstår ni?
 
Så jag känner mig lite fastklämd. 
 
Även fast jag anser mig själv vara 100% frisk och fri så läser jag fortfarande några få ätstörningsbloggar. Jag blir aldrig triggad eller känner att jag längtar tillbaka. Det enda jag känner är att jag vill dra en stor suck.
En. fet. jävla. suck. 
 
Och ja, jag är rätt medveten om att man egentligen inte kan göra så eftersom att det är en hemsk sjukdom. Men jag vet också att det inte är cancer. Jag vet att det är ett aktivt val man gör. Sen att det är ett helvete att försöka ta sig ur - JA, men det betyder inte att man inte kan. Botemedlet mot anorexia och alla andra ätstörningar börjar hos en själv. 
 
Och nu kom jag in på ett spår där jag inte ville komma in från början. Hur som helst. Jag lägger upp ett motivationsinlägg lite senare med risk för att någon använder det till fel motivation. 
Nu har jag i alla fall sagt att det känns vemodigt. Men det här är ingen ätstörningsblogg. Därför hoppas jag att ni inte vrider på något jag skriver åt det ätstörda hållet. 
 
 
 
 


06.04.13

Har fortfarande inte somnat. Ligger vaken, lyssnar på musik, reflekterar lite över dagen som gått, pluggar. 
Egentligen är det ju högskoleprov imorgon vilket jag anmält mig till, men eftersom att jag satsar på betygen så är det bättre att spendera en hel lördag till plugg istället för att göra ett prov jag ändå inte kommer ha användning för sedan. Lovar att jag faller så hårt på matten att jag kommer få typ 0.3 inklusive tur...
 
Ska bara sitta uppe en kort stund till innan jag lägger igen mina blå. 
Natti på er.
 


05.04.13

 
 
Försökte mig på nåt som jag uppenbarligen inte skall hålla på med. 


05.04.13

 
 
 
 
Två från dagen!


05.04.13

Som Daniel sade: Man får passa sig för att bränna kalorier. 
Jag beställde hem pizza från pizzerian som ligger 30 meter ifrån mig. Hehe. 


05.04.13

 
 
 
Har varit på gymmet mellan 12.30 och 17.45. Tog pers i bänken med stopp och press på 52.5kg. Kändes skönt att äntligen få gjort bort den. Nästa stora delmål är 60kg och delmålet innan det är 55kg och det hade jag tänkt ge mig på nästa pass. Utöver det gjorde jag absolut ingenting. 
 
Nu måste jag tvätta händerna. Råkade slicka på nåt finger efter jag gjort nåt och sedan upptäckte jag att det var nästan svart. Handhygien är nog inte min starkaste sida så alla ni jag träffar, se upp ifall jag kommer med händerna mot era ansikten!


05.04.13

Är på väg till polisen i Sollentuna för att göra ett nytt pass. Nu är det drygt en månad kvar tills jag och Felicia lämnar landet och flyr verkligheten till Turkiet. Längtar himla mycket dit alltså. 
När jag kommer hem så sticker jag direkt till FS och tränar med Daniel. Sedan runt 16 kommer Linda och då drar vi till SATS för ett grymt pass! 
 


04.04.13

Haha, alltså det här är så typiskt Linda!
 
 


04.04.13

Här är min bänk på 50kg med stopp. Den kändes helt okej lätt men ändå var 52.5kg sjukligt tung. 
  
 
Och här är mina nya tights! 
 


04.04.13

Kolla vad som landat i min brevlåda idag! Så. galet. nöjd!
 


04.04.13

 
Körde morgonpass idag igen med Elin. Vi körde bänk och Elin klarade 32.5kg själv och 35kg med pass. Sjukt bra för någon som kört bänk typ två gånger innan! 
Jag testade stopp och press på 52.5kg men den ville sig inte riktigt, men 50kg gick. Det är sjukt stor skillnad när man lägger på de där ynka 2.5kg extra.
 
Sedan fick Elin supersetta. 6 set hantelrodd och ryggresningar. Hon trodde att hon skulle kräkas och det är ju fint! Hon var skitduktig i alla fall medan jag bara stod och tittade på. Min rygg är ju fortfarande inte i ordning så jag tar det varsamt med ryggövningarna. 
 
Nu är jag hemma och inväntar far min. Det blir lunch här på Pitholmsgatan och ikväll är det hemresa för min del!


03.04.13

 
Middagen idag bestående av potatisgratängsrullar, oxfilé, persiljesmör och hemmagjord rödvinssås. Mycket gott och satt bra i magen min. 
Träffade Jonas en sväng och tog en härlig promenad och det var fint. Har inte setts sen i somras då han bodde ett tag hos mig och Viktor innan han skulle flytta till Cypern.
 
Sedan somnade jag helt utmattad och sov fram till klockan 20.00. Så sömnen inatt är väl fuckad redan nu antar jag. Men då kan man ju alltid plugga lite istället.


03.04.13

 
 
Morgonpass med Elin idag! Blev axlar, biceps och triceps och det gick bra! Körde curls, 3x10 på 17.5kg och fick pumpen från hell. Lite smalbänk, flyes och frivändningar också.
Ska träna ikväll också och då blir det ben, men skall vara försiktig med ryggen så det blir utfall och benpress för att skona den lite. 
 
Nu är det plugg som gäller och sedan skall jag träffa Jonas en sväng vid 15 för att catcha upp lite. Mormor kommer hit sedan och då vankas det tacos!
 


02.04.13

Sitter och pluggar lite hälsopedagogik just nu. Har det lite körigt med allt. På torsdag åker jag hem till Stockholm och då ska jag direkt åka och sova hos en kompis. Tidigt på fredagen så skall jag befinna mig i Sollentuna för att göra nytt pass och sedan skall jag möta upp Linda för gym. På lördagen är det högskoleprov och på måndag slutprov och inlämning.
Men det borde gå det också.
 
Så om jag inte är så flitig med uppdateringarna så vet ni varför!


02.04.13

Postat av: Anonym

Hur gick det med ditt träningsförbud? Var rädd om din kropp så den inte tar stryk av att du är för ivrig (sagt av ren omtanke <3)

 

Svar: Menar du efter skadorna jag haft? I så fall så ja, det är väldigt svårt att hålla sig ifrån gymmet. Men jag gör inga övningar alls som kan skada ländryggen och det jag gör nu är mest bänk och komplementsövningar. Har inte kört mark eller knäböj alls vilket tar mycket  på rygg. Om jag känner att jag får ont så slutar jag omedelbart!

Sprickan i bröstbenet bör ha läkt. Eftersom att det var sex veckor sedan nu och jag inte blivit återkallad till besök så tror jag inte att det är någon fara. Har inte känt av någon smärta på länge. 

Tack för omtanken!



02.04.13

 
Dagens frukost bestod av egenpressad juice, bananyoghurt, musli, hallon och blåbär samt smörgås med skinka och paprika. Dog matdöden ett tag. Sjukt gott!
 
Igår var jag, Elina och Linda och tränade. Körde ett FETT bra bänkpass. Stopp och press på 50kg utan pass. Körde 12-13 set och jag låg på 1-4 reps mellan 40-50kg. Galet nöjd.
Linda fick slava med superset, frivändningar, rygglyft, marklyft och bänkpress. Det första hon sade när hon vaknade hos mig imorse var: fy faaan jag har träningsvärk överallt. 
Precis som det skall vara!
 
Har dessutom fått min andra bristning, haha. På underarmen...? Ingen aning om hur det gick till men där är den! Får komma på något sätt att fira den på! ;)
 
Nu har jag precis gjort mig färdig. Ska ha fikadejt med Pontus på Ekbergs. Blir trevligt. Var hemskt längesedan jag såg honom. Efter det blir det lite plugg och promenad med vovven. 


02.04.12

 
 
Flexday på gymmet! 
 


01.04.13

 
 
Ja...  vad skall man säga? Pojkarna <3


01.04.13

Har fortfarande inte gått och lagt mig. Det är något fel på mig, tjoho.
Linda kom hit runt 18-tiden och då kollade vi gamla videos, skrattade åt hunden jag sköter och sedan åkte vi och handlade lite. Sedan såg vi Human centipede 2 och gottade oss. 
 
Hon åkte hem runt 01 och jag har sedan dess plöjt videos på youtube och tittat på TV. Inte gjort något vettigt med andra ord. Men imorgon skall vi åka och träna. Blir megabra!