31.05.13

 
Steg upp 6.40 precis som alla andra dagar den här veckan. Lämnade barnen på skolan för inte så länge sedan och har nu heeeela förmiddagen till mitt eget förfogande. Jag tänker sola, raka benen, ringa om ett stipendium och städa till lite här hemma. Ikväll klockan 21 landar mamma och Elina i Umeå och vi skall åka och hämta dem, så det kunde ju vara fint om det var alldeles nystädat när de är trötta och kommer hem. 
 


Turkiet del 5

 
 
Detta var de sista Turkietbilderna och de fyra nedersta är de finaste från hela resan. Min vän Felicia, oerhört generös och givmild. Glad och rolig. Härlig att få vara runt. Fantastisk, fantastisk tjej. 
Och inte blir det sämre av att vi skall göra en av våra drömresor i vinter. LÄNGTAR!


29.05.13

 
Dagen har spenderats på golfrangen och sedan på Hemlunda. Har badat, solat och bränt fötterna i sanden. Mer än 24 grader och het strålande sol. I Stockholm suger vädret verkar det som. Här suger mitt humör. Pitteå gör så med mig och trots att jag ÄLSKAR ungarna och vill spendera varje sekund med dem så vill jag mest hem. Ta med dem hem, till Stockholm och spendera varje sekund där istället för i den här hålan.
 
Känner mig dålig, ful, oduglig och misslyckad. Första dagen på länge jag känner så om mig själv. Imorgon måste det bli en bättre dag i mitt huvud. 


Turkiet del 4



29.05.13

 
 
 
Med mormor på golfbanan och barnen i skolan så är förmiddagen räddad. Fantastiskt. 
 


29.05.13

 
Ända sedan jag kom till Piteå i fredags så har det varit bikiniväder. Hur härligt? Idag är det också strålande sol, trots att klockan bara är strax över åtta på morgonen. 
 
Idag skall jag åka till golfbanan och slå lite med mormor. Planerna efter det är oklara förutom att lillan skall hämtas från skolan. Igår hade hon en riktigt jobbig kväll och natt och vaknade tre gånger, alldeles svettig och ögonen fulla av gråt. Hon var rädd för något som storasyster visat henne på youtube. Suck. 
Till slut fick jag slita mig från TVn och lägga mig i sängen med henne, och dra hennes varma lilla kropp i fosterställning mot min. Hon somnade på två röda. Lilla unge. 


Turkiet del 3



28.05.13

 
Vilket väder Pitteå bjuder upp till. Har precis hämtat lillan från skolan och dragit på oss bikinis. En kompis till den lilla kom hit så de ligger ute på en filt och leker med play doh medan jag skall dra på musik i öronen och försöka sluta vara blek. 
 
Ikväll blir det träning med Elin efter 19. Sjukt bra!


Turkiet del 2



27.05.13

Jädrans alltså. Har pillat med jobb och fixat in tider och ringt samtal till alla familjer jag jobbar med och kommer att jobba med. Fick nämligen ett erbjudande om att jobba på Häringe slott i sommar som har ett samarbete med det företag jag jobbar hos. Heltid, 6 dagar i veckan och man får bo på hotellet. Massa pengar, massa roliga ungar att ta hand om, massa nya erfarenheter. Det rimmar bra med allt jag vill ha just nu. Tre veckor pågår jobbet och jag är ledig på lördagar. Fasiken, detta skall jag ha. Var tvungen att kolla med alla familjer bara att det var okej vilket det verkar vara!
 
Jag har inte skrivit något här om planerna för vintern, och tänker inte göra det förrän det är bokat. Men det kommer att göras med en mycket, mycket fin och rolig vän. Lady Felicia. Alla pengar är välkomna så att vi kan få genomföra en av våra stora drömresor.


27.05.13

 
Vill ha bikiniväder NU. Men såhär i reseplaneringstider går det väl an att det är lite mulet också.


Turkiet del 1

 
 


27.05.13

 
 
Såhär ser jag ut idag. Hittade min dödskalletröja hos mor efter att jag glömde den i påskas.
Förlåt förresten för sämsta kvaliteten. Mobilbilder.


27.05.13

Jag hatade inte Piteå lika mycket igår som jag vanligtvs gör. 
 
Vaknade 6.45 och väckte ungarna. Lämnade av dem på skolan runt 8 och har sedan dess börjat avverka en massa måsten. Har ringt min skola, ringt CSN, kollat en sak med banken, fixat med jobbet och skall snart in till stan för ett annat ärende.
Ikväll efter 18 blir det Sensia igen med Elin och ett armapss. Gudars vad det behövs. Mina små muskler har börjat förtvina efter att jag slutat gå till gymmet varje dag. Det är så tjorvigt i och med att jag inte vet vilket gym jag skall gå till. Det är typ olika varje gång. Måste fixa med det där så att jag kan köra mina sex dagar i veckan igen och känna mig motiverad. Nu på senaste har det blivit fyra gånger i veckan och jag vill ju mer än så.
 
Nu är det lite städning och tvtittande innan stan. 


26.05.13

Sådärja. Har äntligen fått komma till ro. Dagen började redan klockan sex imorse när lillan vaknade av att jag sprang upp på toaletten. Sedan somnade jag om till nio då hon väckte mig efter att inte ha kunnat somna om. Tänk att det finns sådana sjuåringar, som roar sig själva i tre timmar medan storasyster och jag ligger och sover. Fantastiska ungar. 
 
Vid ettiden åkte jag ut med barnen till norrstrandsbadet där mormor var och tävlade i boule. Lämnade dem där och åkte och hämtade upp Elin för ett pass på sensia. Blev bänk, böj och lite ryggresningar och utfall.
Imorgon är det biccarna som skall få jobba.
Hämtade kidsen, åkte ut till mormor och käkade middag. Jag somnade i hammocken och runt sju åkte vi hemåt. Den lilla somnade klockan åtta och efter läxläsning med den stora så somnade hon runt nio. 
Har precis satt igång en tvättmaskin och skall nu ta tag i lite skolarbete och planera inför morgondagen. Skola imorgon för de små och jag har en massa ärenden att uträtta. Blir fan fint det.
 
 
Igår hade jag på mig mammas halsband. En drömfångare med vita fjädrar. Och så lite nymålade naglar.


26.05.13

Idag blir det ett pass på Sensia med Elin runt 13tiden. Lite bänk och böj hade jag tänkt mig men vi får se vad vi kommer överens om. 
Nu skall jag ta tag i lite jobb, skola och sedan skjutsa barnen till mormor medan jag tränar.
Men först är det lunch. Plättar med sylt och grädde!
 


24.05.13

 
 
Här är två bilder från de två senaste passen. Igårnatt blev det ben och rygg och det gjordes en massa knäböj, mark och ryggresningar. Ingen av de jag tränade med hade kört de övningarna ordentligt tidigare så jag fick agera någon sorts pt åt dem. Jävligt roligt hade vi i alla fall!
Jag körde bara mark upp till 80kg och tyckte att det kändes ovanligt tungt. Kunde inte alls fatta att jag för inte så länge sedan spräckte 100kilosgränsen. På böj körde jag upp till 65kg och tyckte även där att det var rätt tungt. Vet inte varför då jag sovit och ätit väldigt bra, men ibland har man ju vissa dagar då man helt enkelt känner sig svagare än andra.
 
I helgen blir det vila för mig. Jag är barnvakt 24 timmar och dygnet nu i en vecka och vill spendera helgen ordentligt med barnen. Men i veckan är det tänkt (eller på söndag) att jag ska köra ett pass med Elin! Blir jäkla fint det.
 
//Men vad fan är det här? Det har hamnat en viktminskningslänk på ordet "bilder". Hur får man bort det? Varför har den hamnat där!?


22.05.13

Bild från en morgon i Turkiet då vi badade i medelhavet.
 
Har precis kommit hem från jobbet. Skall bara packa ihop lite här för att sedan bege mig till Alvik. Det blev ingen träning igår då min mage har fuckat ur helt. Vet inte om det är något slags "efterskalv" sedan utlandet eller om jag blivit allergisk mot något. Har i alla fall haft riktigt ont i magen i snart tre dagar.
 
Men ikväll känner jag mig lite piggare i kroppen och därför lägger jag magproblemen åt sidan och kör ett hårt axle- och tricepspass med gubbarna ikväll. Längtar som bara den.


22.05.13

På väg till jobbet nu. Har kort dag och efter det blir det veckomatlagning och senare träning. Här är förresten världens godaste "typ-carbonara-med-broccoli"! 
 


21.05.13

 
 
Kvällspasset igår var grymt! Åkte med gubben och hans kompis och körde slut på både dem och mig själv. Bicepscurlsen var inte nådiga. Själv körde jag efter mitt eget schema men jag tvingade på de andra två dropset på curlsen. Herre min je vilka kämpar. Grymt roligt att se!
 
Bänken var tung. Som jag skrev igår så känner jag mig avsevärt mycket svagare i bänk efter långvila vilket kändes idag. Klarade en stopp och press på 52.5kg men den var tung så inåt helsike. Den brukar i vanliga fall gå ganska lätt. 
 
Idag är det axlar och triceps och jag kör med gubbarna från igår på SATS odenplan. Det var tydligen SATS största anläggning och det var sjukt hur stort det var! Är på väg att byta gym så därför testar jag lite olika nu.
Alldeles snart skall jag städa lite och vika in tvätt. 
 
 


20.05.13

 
Här får ni en av mina 692 bilder från Turkiet. Felicia är fotografen och bilden togs när vi vandrade iväg till en hage där det stod hästar och sedan även hundar och ankor med sina ankbejbisar.
 
När vi ska gå därifrån så vänder vi oss och tittar runt och ser att flera hästar är lösa och springer runt på "stäppen" vi var på. Total frihetskänsla man får när man tittar på fria hästar. Mycket vackert.


20.05.13

Vilket jävla monsterpass det blev igår! Jag tog en stor milstolpe på natträningen igår - 100 kg i marklyft. Tungt men gick bra. Stången hängde lite på låren innan jag lyckades dra upp den helt men den gick nog på under fem sekunder i alla fall, haha. 
 
Sedan blev det tunga ryggresningar och jag kan väl säga så mycket som att det känns som om jag blivit överkörd idag. Har duktigt med träningsvärk och känner mig taggad av det. 
Inatt blir det bröst och triceps och jag oroar mig smått. Har ju varit i Turkiet i en vecka och inte tränat något. Efter långvila brukar jag känna mig starkare i alla övningar förutom chins och bänkpress så jag får se hur den går inatt. 
 
Här kommer några instagrambilder! Kom ihåg att ni kan följa mig, jag heter j0hannalarsson där.
Dagens middag. Glad över min bulkperiod, hollandaisesås är ju fan guds gåva till människan.
 
100 kilogram!
 
Gubben fick svettas lite också.
 
Och så lite gårdagsben.


19.05.13

Jag är inte riktigt hemma ännu. Får se när jag landar ordentligt på hemmaplan, och då kommer även reseinlägget upp.
 
Kan dock summera resan här lite snabbt: Hundnappning, nässprayssmuggling på flygplatsen, borttappade biljetter, sol, bad i pool, hotellfrukostar, vattenpipa och vodka på stranden, sanning och konsekvens, klappning av dromedarer och hästar, rosa rullskor, busschaufför och en halv drunkning i medelhavet.
Turkish night, blåmärken, basarer, långa nätter och sömnlöshet, kramar och skratt.
 
En himla fin resa med en himla fin vän.


18.05.13

Bild som togs idag. Vi var i downtown i Antalya och kikade på hamnen bland annat! 


17.05.13

Jag och Felicia åkte till Turkiet i lördags och är kvar till nu på lördag. Därav mitt försvinnande. Vi har det bra och mår fint. Uppdaterar med bilder från vår resa på lördag eller söndag! Kramar


09.05.13

 
 
 
Förlåt för helkassa bilder från iphonen. Tänkte inte köpa en systemkamera för bloggens skull så ni får stå ut! ;)
Jag somnade runt 16.30 och sov fram till 21.30. Var så himla, himla trött och somnade mitt i en text jag läste på datorn. Men det behövdes nog för att jag ska orka träna efter 00 i natt. Blir rygg och axlar. Lite latsdrag, hantelrodd, sittande rodd, mark, axelpress och flyes med hantlar. Fint som snus med andra ord. Känner mig på g igen. På banan.
 
Imorgon är det sista dagen jag kan hämta mitt pass. Annars blir det inget Turkiet och det skulle suga så därför har jag ställt klocka på det imorgon. Hujedamej om jag skulle glömma annars. På kvällen imorgon kommer Felicia hit och tidigt på lördagmorgon åker vi till Arlanda och Turkiet.
 
Måste trolla fram lite sommarkläder ur min garderob. Förra sommaren hade jag precis kommit upp till normalvikt och behövt slänga alla andra tidigare för små underdelar. Jag köpte inget nytt heller eftersom att jag skämdes för mina ben så de fick döljas största delen av sommaren i långkalsonger typ.
Men i år skall kjolar, klänningar och shorts bäras. Precis som idag. Dödsvarmt, 21 grader i skuggan, klänning och låga converse. Halleluja.


09.05.13

Jag har nu hämtat mig från mitt lilla... utfall igår. Haha.
Har precis kommit hem från jobb och har nu tagit på mig sommarklänning och skall gå till ICA för att posta ett paket. Det har varit sommar i fyra dagar nu. Så jävla välkommet.
 
Ikväll/i natt blir det rygg och axlar på gymmet. Kommer bli grymt!


Hej jag heter Johanna och blottar min själ

Alltså, jag måste bara skriva av mig någonstans. Här? På en liten lapp? I ett worddokument? Okej, det blir här. Så att allmänheten kan skåda mitt lilla kaos som bor i mitt kaoshuvud. Och så att allmänheten kan ta till sig av det jag skriver om de känner sig träffade. För just nu känner jag mig arg. Och irriterad. Och less. Och väldigt, väldigt trött på vissa människor.
 
Jag har växt upp i den lilla staden Piteå. Fitteå eller Pitteå kan man också kalla det om man vill. Jag vill det. Det ligger typ 90 mil norr om Stockholm. (Tack och lov).
Och som i alla små skitstäder/byar så snackas det OÄNDLIGT om vad grannen gjorde och vad Lena Larsson och Kalle Holm gjorde i fredags. "Ja herregud, att man kan göra något sådant!"
 
Människor som inte kan släppa saker som hände för flera år sedan vill jag liksom bara... ta tag hårt i hakan på, titta dem djupt i ögonen och stilla men bestämt säga "HÅLL käften". Bara håll käften. Har du ett så jävla ointressant liv själv att du känner att du vill sitta och prata om något som någon gjorde för fyra år sedan? Ja men varsågod, då tycker jag bara så jävla synd om dig. Inbitna pitebor som aldrig sett världen. Vänd er om. Fatta att människor inte är perfekta. Fatta att hela världen är en dysfunktionell, defekt klump som alltid kommer att vara det. Get fucking okay with it. Människor kommer inte förändras för att du sitter och talar om för andra vilken skit någon är.
 
Det finns en del små människor i Fitteå. Med små menar jag elaka, dumma, självcentrerade egoistiska idioter. Fick höra här om dagen att en av dessa pratat med någon annan om något jag gjorde för tre år sedan. TRE år sedan. Och vet ni vad det handlade om? Jo, att jag blev utkastad från en krog för att jag tog av mig ena skon på grund av skavsår. Vakten trodde att jag var för full och att jag var på väg att klä av mig och han lyfte ut mig. Jag försökte förtvivlat förklara och visa mitt sår men de påstod att jag var packad. Jag hade druckit två cider två timmar innan vi gick ut.
 
Då säger alltså den här personen "kommer du ihåg hon Johanna 2010 när vi var på krogen och hon blev utkastad? Fan hon förstörde hela kvällen. Vi som bara ville ha kul".
Kan tyckas vara en jävligt liten sak och det är det fan som är det mest sorgsna av allt. VARFÖR älta om sådana skitsaker? VARFÖR kan ni inte komma och säga till mig "fy fan Johanna, du förstörde hela den där kvällen"?
Ni som snackar om andra måste ha ett så fruktansvärt tråkigt och händelselöst liv.
 
Har ni något osagt med mig eller med en granne eller någon annan, SLUTA vara fega. Sluta snacka skit med andra. Om du nu är så säker på att det du säger till andra om en viss person är sant, vad har du då att förlora om du säger det till personen det handlar om? Är du hundra procent säker på att någon varit otrogen mot sin partner, fråga då personen det gäller vad fan hon eller han håller på med. SLUTA vara feg och berätta för alla i stan att den personen gjorde ditten och datten. Kan du inte säga det till den det gäller så ska du inte säga det till någon. Och absolut inte om det är något negativt. 
 
Jag har hört en miljon olika rykten kring mig. När jag fått höra dessa har jag bara skrattat för att folk har en fantastisk förmåga att fantisera och hitta på för att förstöra för andra.
Gillar ni inte mig eller det jag gör, säg det till mig. Eller håll käften. Gillar jag inte dig eller det du gör som påverkar mig så säger jag det till dig, eller så håller jag käften. Hur svårt kan det vara? Är ni fortfarande 14?
 
Jag själv har varit en av de som tyckt väldigt illa om andra och berättat det för folk jag inte alls borde berättat det för. Skillnaden mellan mig nu och då är att jag fattat att folk är idioter i princip hela tiden, överallt. Alla råkar vi säga något dumt om någon annan. Men försök att åtminstone hålla det till att ni råkar.
 
Som sagt. Har ni något att säga mig (kanske du som skrev att jag aldrig skulle komma tillbaka till Piteå) så sluta vara fega små kryp och ring mig, smsa mig eller säg det du vill säga rakt i ansiktet till mig. Jag lovar att jag inte klappar till någon för att de tycker illa om mig. Oftast kan jag förklara de mindre bra situationer jag satt mig i. Kan jag inte det, då har du fan rätt att tycka illa om mig. Men ge mig en chans. Ge den där grannen en chans. Ge den där white trash-bruden från Hässel i Öjebyn en chans. Annars förblir ni bara små kryp och kommer aldrig att växa till något stort.
 
 
 
 


08.05.13

Bild från idag.
 
Kom hem från gymmet för inte så längesedan. Det blev biceps och triceps, alltså - bicepscurls, curls i maskin, dips, pushdowns och enhands-pushdowns. Gick bra, hade grym pump och även fast det blev extremt stressigt och ett kort pass på bara 40 minuter så gick det okej. Hatar mer än något annat att stressa på gymmet och idag blev det så, men som sagt så gjorde det inte så mycket.
 
Nu håller jag på att göra mig i ordning. Alma Husanovic är i staden och gör den osäker. Hon önskade en utgång och jävlar i mig att hon skall få en utgång.
Känt mig lite nere idag så nu får kvällen fan bli sjuk. Sjukt bra. Sjukt minnesvärd. Eller kanske bara sjuk. Jag är okej med vilket det än blir. God natt barn. Sov gott.


08.05.13

Gymmade mellan 00.30-02.30 inatt och trivdes helt okej på Fitness 24/7 men föredrar nog mitt eget Friskis och svettis. Det blev bänk och böj och gick ganska bra. Har slarvat för mycket med träningen de senaste två veckorna och jag känner att jag tappat mycket och att det är tyngre att göra det jag gjorde varje dag förut. 
 
Men nu är jag igång ordentligt igen och det känns sjukt bra! 
Ikväll blir det biceps och triceps. Vill egentligen aldrig lägga in båda på samma pass men idag blir det så. Uppdaterar senare ikväll! 


07.05.13

 
Senaste mobilbilderna.
Min och Lindas banana split, en halvnaken jag i ett provrum, vackra Stockholm, en perfekt klänning och till sist lite blodådror. En vän sade att jag gav "vampyrvibbar" med mina ådror, och om det nu är positivt eller negativt vet jag faktiskt inte.


07.05.13

 
 
 
Har haft världens finaste dag. Mötte upp Linda runt 12 i stan och det är så varmt att man vill kasta sig i vattnet i Gamla stan. Gick runt i bara t-shirt hela dagen och åt glass vid kajen. Två libaneser, varav en bodde i USA satte sig och pratade med oss i säkert en timme om allt möjligt. Vi hade köpt med en banana split som de blev avundsjuka på och ungefär där började samtalet.
 
När jag kom hem alldeles nyss så väntade ett paket på mig. Jag har sällan blivit så glad för något så oväntat. Felicia har skickat ett väldans fint paket med ett linne med en drömfångare på och en liten lapp med texten "en indian viskade i mitt öra att denna skulle passa dig. Puss, vi ses snart".
Jag hade ingen aning om att detta skulle komma, men jag öppnade paketet med glädje och blev ännu gladare när jag fann innehållet. TACK du älskade unge! På fredag ses vi!
 
__________________________________________________________________________________________
 
Ikväll runt 22.30 blir det träning på nytt gym. Fitness 24 med en vän. Blir böj och bänk ikväll och jag är taggad som bara fasen. Bra, bra dag!


05.05.13

 
Armar och rygg är helt klart bästa delen på mig enligt mig själv. Och det känns fortfarande så främmande att säga så. "Hej jag heter Johanna och jag tycker att min kropp är skitsnygg."
Jag skiter i trångsynta människor som skulle kunna tycka att jag är självgod eller narcissistisk. Efter år av självhat förtjänar jag att kunna säga till mig själv att min kropp är helt jävla fantastisk.
Och ni också, även om ni inte hatat er själva någonsin.
 
 


05.05.13

 
Kom precis hem från gymmet. Har bara hunnit sitta ute på balkongen ett tag och käkat mellis. Två knäckemackor med keso, skinka och avokado och ett stort glas mjölk.
Vilket sjukt väder vi har idag! Sitter ute i shorts och dör av värmeslag. Nu är det också bara fem dagar tills Felicia kommer och sex dagar tills vi åker till Turkiet. Jäklar vad fint det skall bli.
 
Passet idag då. Det blev ju inte riktigt som jag tänkt mig. Hann köra 45 böj innan mitt vänstra knä bestämde sig för att leka med mig. Har fått så en gång tidigare och kunde efter första "snärten" i knät inte gå ner i 90 grader ens med bara kroppsvikten. Så jag blev skitförbannad och när det strular ihop sig sådär så blir jag jättedålig på att liksom... vara glad. Måste följa mina rutiner annars blir jag tokig.
Men det slutade i alla fall med att jag körde rygg och biceps.
Fett med pump, blev bra till slut.
 


05.05.13

 
 
 
Jag kan inte hålla på att rata keso och avokado i hela mitt liv, så därför slog jag två flugor i en smäll idag. Det kommer ta tid att vänja sig vid avokadon. Tycker konsistensen är gräslig. Men det går och det gäller väl bara att stå ut tills man tycker att det är gott, haha. Detta är mitt mellanmål och direkt när jag är färdig så åker jag till gymmet för benpass!


04.05.13

Godkväll! Skall försöka komma mig i säng tidigt ikväll eftersom att jag måste upp tidigt imorgon. Eller ja, nej, det måste jag väl inte egentligen. Mitt gym öppnar klockan 12 kom jag på. Haha.
 
Imorgon är det ben och axlar på schemat och det blir ett monsterpass. Nu jävlar är det dags att öka!
Känner mig galet taggad och jag har lovat mig själv att det ska bli bästa benpasset på året (hittills) imorgon.
Nya låtar ligger på min spotifylista, mina träningskläder är tvättade och viljan är på topp. Uppdatering kommer imorgon! Nattinatt!


Svar på fråga

Postat av: Anonym

Hej Jonna! Blev så förvånad över att hitta dig i målviktsforumet, är allt okej? /bloggföljare

 

Svar: Hej! Johanna heter jag. Är du säker på att du inte skulle skriva till någon annan som är med? :) 

Jag är med i målviktsforumet för att visa att det finns folk som kämpar med att gå upp i vikt också. Allt är bara bra med mig, som du ser så är inte mitt mål några minuskilon utan tvärtom - att gå upp i vikt. Jag suckar mest när jag läser ätstörningsbloggar (vet att man inte kan göra så egentligen...) och ville demonstrera att man inte behöver vara tjock för att man väger normalt. Jag är inte tjock någonstans och skulle liksom behöva gå ner cirka 3 kilo för att hamna på undervikt. 

 

Men som sagt, jag mår bra. Mitt mål är att väga 60 kg prick innan detta året är slut. Jag började på 51.9 kg i januari och väger idag 53.1 kg. Det har gått jävligt segt och varit svårt att äta mig mer än mätt. Jag hatar att känna mig så handikappad av mättnad. För att komma upp i vikt snabbt skulle jag behöva drabbas av matkoma efter varje måltid, inget som jag direkt har lust med. Men jag kämpar på och så länge det går uppåt och framåt så är jag glad för det!

 

Kram!



03.05.13

Aaah, vad dålig jag varit på att uppdatera. Träningen har hamnat på sniskan och jag känner mig så... sjukt ledsen för det. Det har varit mycket med nya jobb, träffat nya människor, varit med Linda och så en stor och jobbig grej som hände förra helgen.
Igår var jag på seminarium hela kvällen dessutom. Inte för att jag inte haft tid att träna innan. Tänkte precis skriva att "jag var så sjukt trött att jag sov mellan 12-16" men det är fan ingen ursäkt. Har haft dåligt med motivation bara. 
 
Idag skall jag träffa Linda som kommer hit. Vi tänkte gå lite i centrum och sedan har jag en tid inbokad med syv klockan 15.00. Senare ikväll skall jag på fest och därmed hinner jag inte träna idag heller. 
Så imorgon tar jag igen det och skall hålla mig till schemat. Måste dock styra om dagarna lite då benpassen blev för täta. 
 
Nu är det frukost (när fan sov man till klockan 11.30 sist?) och innan dess tänkte jag också säga att jag är faaaarligt nära att vara uppe på ett BMI på 20.0! Har ett hekto kvar tills jag når den siffran. Galet bra!
 


02.05.13

 
Har på mig mina jeans från Tiger idag. Världens bästa jeans som jag av någon oerhört märklig anledning inte använt mer än två gånger. Kan bero på att de är så tighta att benen domnar bort efter några timmar. Men det är det väl värt när man får en såhär välsvarvad baksida.
 
Har alldeles nyss skommit hem efter att ha varit varit på jobbet och skrivit på avtal. Senare ikväll skall jag och Linda på seminariet "Ett rikare liv" med Charlie Söderberg och jag ser enormt mycket fram emot det. Har redan gjort allt jag kan för att styra upp min ekonomi och börjat läsa på lite om fondsparande och räntor. Det finns BARA fördelar med att vara påläst om sin ekonomi, så detta skall bli spännande.


Om du möter varg.

 
Alltså ni fattar inte hur glad jag är. Jag hade en vargtröja förut som min förra pojkvän ägde. Hatade den i början och förstod liksom inte hur man kunde vilja ha på sig något sådant. Sedan upptäckte jag något som kallas ironi och förstod att jag måste ha varg jag med.
Igår pratade jag med en vän i telefon och beskrev min stora och absurda kärlek till vargar, drömfångare, rymden och indianer. Helt plötsligt utbrister vännen att det finns en sådan liggandes hemma. Jag fick den för att "det hade varit emot kosmos vilja om du inte fick den". 
 
Jag klippte av ärmarna och gjorde "ärmhålen" större.
Denna tröja innehåller verkligen allt jag älskar.
Halva ansiktet är indian, halva varg. På baksidan finns en massa stjärnor och en örn. 
Jag känner mig så jävla glad.