Mysmprgon och sök

Vaknade vid 8 av att Tyra kröp upp i sängen. Jag och Blanca låg bredvid varandra och Tyra skulle absolut ner emellan oss. Mysmorgon. 
 
Hon har ju sin bädd på golvet en bit ifrån sängen och där sover hon gärna själv. Igår gick hon dit och lade sig även fast jag försökte få henne att komma upp i sängen. Det är skönt att hon är någorlunda självständig trots att hon är så ung. 
 
När vi hade vaknat och hundarna ätit frukost så gick vi ut till skogspartiet nedanför oss. Där lekte de en stund med sin nya leksak och sedan fick de söka den. 
Till min stora förvåning var det Tyra som hittade leksaken gömd under löv och in under granar. Hon kanske är en hund med nos trots allt. 
Blanca är ju oftast den som söker lugnt och metodiskt och alltid hittar, men denna gång var det Tyras tur! Hon tyckte att det var superkul och så fort hon hittade leksaken så kampade vi om den. Ingen av hundarna ville ju gå hem om man säger så. 
 
Senare idag ska vi träffa Pauline, Vega och Idun. Tanken är antingen hundön eller brukshundklubben. Vi får se vad det blir, men roligt ska vi ha!
 
 
 


 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback