Mystyra.

Tyra har varit långdag hos dagmatte. Lämnade henne vid 7 och fick hem henne 21.30. Har längtat så himla mycket efter henne. Men hon har det såå bra hos Jossan. Anledningen till att det blev så sent är för att de var på brukshundsklubben och tränade. 
Jag är ju inte så insatt (ännu) i lydnad och rallylydnad så det är verkligen en bonus att Jossan tränar och tävlar med sina hundar och kan träna med Tyra också. Hört rykten om att Tyra är väldigt duktig!

Nu när hon kom hem så testade vi en ny bollslunga jag köpte idag, men den var så dålig och dessutom råkade Tyra bita tag i bollhållaren så att den gick sönder. 
Nu ligger hon på fårfällen i soffan och moffat lite på sin nya boll. Får se hur länge den håller den här gången. 

När vi gick hem från stationen var hon lös, och ca 30 meter framför oss kom ett par med en vild och hårig hund mot oss. Den andra hunden skällde till och hoppade lite i kopplet och ville fram till Tyra. Tyra satt ner men fick kämpa för att inte lyfta rumpan så mycket att hon skakade. 
När andra hundar är väldigt livliga är det såklart en lite större utmaning för henne att bara sitta och se på när de passerar. Den här passerade ca 5 meter ifrån oss och Tyra skötte sig jättebra. Inga läten och inget språngsteg. Hon lyfte rumpan en gång men satt sedan tills jag ställde mig upp och gick förbi. Då följde hon efter och tittade inte ens bakåt på den andra hunden. Kvällens höjdpunkt!









Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback