Och ännu lite mer stolthet.

Var i rastgården vid Humlegården idag. Tyra har träffat en chihuahua och en bostonterrier för första gången samt en annan liten blandras.  Brukar inte låta henne leka med så små hundar för att hon leker för hårt, men det gick SUPERBRA! Hon var väldigt försiktig och snäll. Respekterade de mindre. Så himla glad över att hon verkligen börjat mogna. 
Dessutom träffade hon två katter igår vilket också gick bra!
 
Sedan hände något sjukt jobbigt idag. En ridgeback blev påkörd av en bil på gatan ovanför rastgården. Jag var en av dem första på plats och ägaren var alkoholiserad och inte så brydd. Det första han gjorde när han kom fram till sin hund var att fya den. Hunden verkade ha brutit ena frambenet och var alldeles chockad och medtagen. Blödde från tassarna gjorde den också. Smällen fick hon i sidan och i huvudet. 
 
Ägaren sade att hunden inte behövde någon veterinär för att han själv var ortoped. Eh... Hallå? En veterinär kan inte operera en människa eller tvärtom. 
Stod i alla fall och täckte hunden med fleece tills ägarens son kom och plockade in hunden i bakluckan. Jag hoppas verkligen att de åkte till veterinären. 
 
 
 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback