Blindstyret på äventyr.

 
 
 
Om ni undrar över rubriken så brukar jag kalla Tyra för "Tyra-blindstyre". När hon letar godis i gräset så letar hon med ögonen före nosen, vilket resulterar i att hon aldrig hittar godiset.
 
Bilderna ovan är tagna av min hundvakt. Blir så himla glad av att se hur bra hundarna har det hos henne. Hon har själv en rottweiler och en jack russell och tränar och tävlar med dem. Tyra och Blanca älskar att vara hos henne och träffa hennes hundar. Så fort Jossan svänger in på parkeringen så fattar de att de ska få åka bort på roligheter och blir sååå glada och uppe i varv. Så himla fint.
 
Idag hade vi en riktig hemmadag. Tyra måste öva på passiviteten och det gick jättebra trots att jag fick lite dåligt samvete över att vi inte var mer aktiva. Men nu på kvällen så var vi ute och gick med Pauline och Vega i en timme och 45 minuter och lät hundarna springa av sig i rastgården. De har sovit som små grisar ända sedan vi kom hem och ligger nu och snarkar och ylar i sömnen. Älskade odjur.
 





Anonym
01 January, kl. 22:53 | Blogg;

Haha min hund letar bara med nosen inte INGET ANNAT. Så godisen kan ligga framför han och han ser den inte eftersom han bara använder nosen, inte ögonen överhuvudtaget haha!

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback