Lek och bus.

Blanca och Tyra har en röd låda där de har alla sina leksaker och tuggben. Det är så HIMLA gulligt när de blir på lekhumör. Idag när vi skulle gå ut så hade jag tagit på Blancas koppel och skulle hämta den lilles. I ögonvrån ser jag hur Tyra försöker få igång Blanca till lek, varpå de båda hoppar ned från soffan och dyker ned med huvudena i leksakslådan och frenetiskt rotar runt. Blanca tar en gammal strumpa och Tyra tar en plastmugg, och så springer de fram och tillbaka framför varandra för att visa upp vad de har... Hahaha.
 
Det blev en soffliggardag fram till på eftermiddagen då vi åkte till hundön och mötte Hanna och Freud. Där har de sprungit och lekt med en borzoi och en dobermann och varandra såklart.
När vi satt på pendeltåget på väg hem så kom en tjej och gick förbi med sina hundar framför mina som låg och vilade. En stund senare kommer en kvinna som ska gå av och säger: "Vad fint dina hundar beter sig, att de inte bryr sig om att andra hundar går förbi. Folk har så mycket fördomar. Skit i dem, du verkar vettig och dina hundar med". Blev SÅ himla glad.
 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback