Tyra och regn är lika med falskt.

Alltså, STACKARS Tyra, vad hon fick lida ikväll... Haha. Mötte Pauline och Vega och visste inte att det regnade så mycket som det gjorde. Blanca hade på sig sin regnoverall och Tyra sitt vintertäcke.
Vi gick ungefär en timme och Tyra HATADE varenda litet steg hon tog, haha. Hon är verkligen inget fan av regn och inte Blanca heller, men hon visar inte så mycket, hon går bara. Hon vet att ju fortare och bättre hon går desto snabbare kommer vi hem.
 
När vi kom in så flög Tyra in till sin korg och började bädda och tvätta sig. Jag torkade henne och satte på hennes fleecetröja, lade en filt över henne och nu ligger hon och snarkar som en liten gris.
 
Tidigare idag träffade vi Hanna och hennes Freud. Har varit lite orolig då Tyra haft problem med valpar och franska bulldogs, de enda hon inte tyckt om. Freud är en fralla, på 6 månader. Två i en alltså.
Men efter typ fyra korrigeringar fattade Tyra vilken nivå jag tyckte att hennes lek skulle vara på och det funkade bra resten av tiden. Var himla fint att komma ut och att det faktiskt funkade med en annan valp!
 
Nu måste jag plugga och sedan ska jag också snarka som en gris. Är grymt (hehehe) trött.
 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback