Hunddag på jobbet

Både Tyra och Blanca fick följa med till jobbet igår. Vi har infört hunddagar på vissa onsdagar då några av de funktionsnedsatta ungdomarna får följa ut på hundpromenad.
Blanca har varit med två gånger förut och hon är jättebra, men hon är ju rätt tråkig. Vill inte leka eller så.
 
Igår gick jag och en kollega ut med tre ungdomar. De fick turas om att hålla Tyra i kopplet (Blanca fick gå med en annan kollega och ungdom efteråt) och det gick SÅ bra. Nu drar ju Tyra inte i kopplet annars heller, men blir ändå jävligt glad över att hon går fint med tre barn och ungdomar med helt olika funktionsnedsättningar.
 
Vi gick upp på ett berg sedan. Tyra var lös och barnen kastade boll, fick henne att göra lite tricks och så gömde de bollen för henne så att hon fick söka. Hon var sååå duktig! Släppte bollen direkt när någon sade "tack" och hoppade ingenting trots att de höll bollen 30cm ovanför skallen och flaxade samtidigt som de ropade "vänta". Haha.
 
Precis bredvid berget ligger en hundrastgård där två små hundar stod och skällde men Tyra brydde sig inte alls. Och när vi gick tillbaka till gården så höll en av ungdomarna i kopplet då vi blev överraskade och mötte en liten svart hund precis runt ett hörn. Samma sak där, Tyra kunde inte brytt sig mindre.
Är så himla glad över hennes första intryck på mitt jobb och ungdomarna verkade gilla henne!
 
Min duktiga tjej!
 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback