.






Jag är ju inte så dum att jag inte har sparat några bevis. Detta är skickat till LS. 







Ida
08 August, kl. 08:28 | Blogg;

Hoppas allt LS tar sitt ansvar då det är liv det handlar om.

.
08 August, kl. 13:40 | Blogg;

Asso fattar inte riktigt varför du ska hålla på skriva ut massa skit när din hund mår bra och du har den vid din sida . Vad är det du vill a uppmärksamhet?

.
08 August, kl. 13:40 | Blogg;

Asso fattar inte riktigt varför du ska hålla på skriva ut massa skit när din hund mår bra och du har den vid din sida . Vad är det du vill a uppmärksamhet?

.
08 August, kl. 13:40 | Blogg;

Asso fattar inte riktigt varför du ska hålla på skriva ut massa skit när din hund mår bra och du har den vid din sida . Vad är det du vill a uppmärksamhet?

I
08 August, kl. 15:56 | Blogg;

Sluta göm dig! Lämna tillbaka hundarna om du ska jiddra, om hon är så sjuk och allt e så knas lämna tillbaka henne! Fuckig smuts,

Svar: Tack för erbjudandet men jag skulle aldrig lämna Tyra i händerna på er.

Ni vet vad ni gjort. Svara när Ramez ringer och betala det ni är skyldiga. Väldigt vuxet gjort som mor att låta dottern ringa upp Ramez för att man inte vågar själv.

Det är mellan honom och er problemet ligger. Jag ger inte ut mitt nummer då jag helst slipper galna människor som ringer dygnet runt.
Johanna Larsson

Anonym
08 August, kl. 17:03 | Blogg;

Johanna ... Ursäkta mig. , men du verka bara en brud som gömmer sig bakom en skärm Och få backup .. Utan att ha nåt underlag ... Jag har köpt en hund av den personen ni snackar om .. Och min hund är fullt frisk , aldrig haft nån allergi eller nån sjukdom , som din hund ,, det verka som att du gillar ha uppmärksamhet
Du smutsar ner en person , som tar om sina hundar bättre än vad gör , hennes hundar har aldrig varit sjuka eller fått allergi utslag , tittade på din fb , och Tyra har varit sjuk mer än en vanlig hund brukar vara ,, så lägg ner allt istället och växt upp .. Som jag sa , du gillar uppmärksamhet och på den bloggen har du verkligen fått nåt . Sen är det folk som kommenterar utan att veta hur det va,, vi alla som köpte valparna , visste att dom skulle säljas ochippade men dom va vaccinerade tills 2 mån , sen skulle man sköta allt , alla vi var överens om saken , så varför så mycket jidder ifrån dig . När du var med på allt . Jag tror nog att du blev sur , när hon som sålde valpen till dig , sa att du skulle ta hand om Tyra bättre , eftersom hon va jämt sjuk , eller så hade hänt nåt annat som hon råkade illa för .. Det va därför du startDe upp det här
Jag köpte en valp av henne och min valp är den finaste som finns , och om hon har flera valpar ska jag köpa en till ,

Svar: Spännande att du sett på min facebook. Den är nämligen inte öppen för okända och jag är inte vän med dig där.

Jag är inte dum och tror inte att du är en valpköpare. Det är inte jättesvårt att leta upp en IP-adress.
Johanna Larsson

Anonym
08 August, kl. 17:57 | Blogg;

Hahahah vem som helst kan se att det där är en cigg .. lägg ner lilla tjejen .. ring din mamma om du vill h a uppmärksamhet ... men men vad förväntar man sig av alkoliserade föräldrar ...

Anonym
08 August, kl. 18:00 | Blogg;

Piteåååååå

Christoffer
08 August, kl. 19:09 | Blogg;

Stå på dig Johanna, behöver du någon hjälp är det bara att fråga.

Jag kan kolla upp vilka skatteregler som gäller för hunduppfödning, för betala skatt, det skall hon göra, men jag tvivlar starkt på att hon gör det.

Anonym
08 August, kl. 19:18 | Blogg;

Hahahahaha ... precis sånt som du inte gör . Betalar skatt ... du säkert horar dig oxå cristoffer ... gå o sug kuk . Alltså neger kuk ... ni svenskar är vana att göra det

Alexandra
08 August, kl. 20:33 | Blogg;

Anonym, snälla sluta. Förstår du inte hur mycket du skämmer ut dig själv? Det är pinsamt att läsa. Det är tusen gånger bättre att du bara inte skriver något alls om du ändå inte tänker skriva något vettigt.

Anonym
08 August, kl. 22:08 | Blogg;

Alexandra sug neger kuk du oxå

Christina Johansson
08 August, kl. 22:18 | Blogg;

Hej jag är tjej till suecos ägare .. Min kille vad dig kontakta honom pga att du la upp ett kort på hans hund . Men du har inte gjort det än.. Du kanske vågar inte göra det . Precis som anonym säger . Du gömmer dig bakom skärmen . För det första det är ingen joint , men eftersom Johanna du är van att röka o du verkar känna igen en på en ng . Ta o väx upp lilla tjejen , du verka ha problem . Och du kommer att du på dig en polisanmäla omr du inte ta bort kortet på en gång .. Som anonymt har sagt , ta reda på fakta först innan du försöker göra dig kändis på att blogga..

Sara
08 August, kl. 22:32 | Blogg; http://calliethedog.blogg.se

Det du gör är kanon Johanna! Önskar att någon hade gjort en sån här sak innan min hund föddes. Då hade hon och många andra hundar sluppit få problem redan ifrån början. Hon togs ifrån sin mamma vid 5-6 veckors ålder och hon har aldrig blivit socialiserad med andra hundar. Det har resulterat i att hon är rädd för andra hundar och gör utfall. Hon har blivit mycket bättre, men har en lång väg att gå! Du gör oss alla en tjänst genom att visa vad dessa människor är beredda att göra för snabba pengar!

Katarina
08 August, kl. 15:37 | Blogg;

Hej Sara .. Du kanske borde ta hand om marsvin istället , om du klarar inte av att ta hand om en hund . Köpte min hund oxå vid 6v och han kommer jätte bra överens med andra hundar .. Det kanske beror på dig ,

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback