Cykel och bad

Tog ut Billy på en cykeltur till badet. Tog med vatten och skål i korgen och cyklade rätt lugnt så att det skulle vara drägligt för honom. Han skötte sig SUPER! Försökte bita däcket en gång men backade direkt när jag röt 'nej'. Det är ju rent farligt om han skulle få för sig att gå mot däcket när vi är i full fart. Vi båda skulle skada oss ordentligt, så när han är på väg mot det så får jag ryta till så att han förstår. Men 100% framsteg sen igår! Ska ta en kortare tur sent ikväll då det svalnat också. 
Vi kom till badet i alla fall och Billy kikade på ankor innan han fick hoppa i. Nu ligger han i soffan och stinker ankbajs. 

Försökte förresten lära honom lite trix idag. Han kan sitt och ligg sedan tidigare. Började med rulla runt och det går mycket bra för att vara första gången!

Och imorgon ska han kastreras. Spännande! Lämnar in honom klockan 8 och åker därefter direkt till jobbet. Hämtar honom efter jobbet och håller tummar för att allt ska ha gått bra! :)












Anonym
07 July, kl. 12:07 | Blogg;

Tänk på att fortfarande hålla dina hundar separerade ett tag då efter kastration kan fortfarande hanar göra tikar dräktiga, upp till ett halvår efter kastrationen. U kanske vet men sa vara för säkerhetsskull

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback