.

Tyra och Svea har sovit borta två dagar i rad. Känns så konstigt. Men fick verkligen en heldag med Blanca igår trots att jag jobbade. Det behövdes. 

Ska alldeles strax åka till jobbet. De andra ska till Eskilstuna på Parken zoo men jag och en till kollega blir kvar. Rätt skönt ändå så slipper jag komma hem sent ikväll. 

Melinda ska lämna tillbaka dragselen hon och Cilla lånat av oss, så jag ska ut på en lång tur med Svea sen och dra. Det behöver hon. Lilltjejen. 
Tänk att det är bara är ca 3 veckor kvar tills hon ska flytta hem... Glada, spattiga och knäppa lilla Svea som gjort sådana enorma framsteg att det är svårt att tro det själv. Från att dra i kopplet, göra utfall och skälla/gråta när hon varit ensam till att hänga med på staffepromenader, gå på Djurgården med massor av hundmöten, vara på utställning, gå fot och vara ensam i 3 timmar... Det är obeskrivligt vad hon förändrats. 

Hon är en mycket mindre stressad hund. Hon kan fortfarande inte hälsa bara sådär på andra hundar men det är inte målet eller ambitonen. Det finns ingen mening med att hon ska umgås med hundar hon inte känner. Hon ska kunna bete sig så att hon själv inte går upp i varv, blir stressad och mår dåligt. Och det funkar verkligen galant. Så stolt över Sveagris! 










Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback