Utställning

Idag var det ju utställning! Vår första och vi hade inte tränat ett smack. Trava bredvid i ringen och stå kände jag ju att det kommer att gå åt helskotta. Haha. Men det gick i alla fall jättebra. Hon blev 3e bästa junior och vi fick också tävla om bästa teamwork! Vann lite priser och fick mycket fin kritik! Var så himla roligt och gick ju superbra med tanke på att vi aldrig tränat på något sånt här. Melinda och Linnea har tagit bilderna på mig och Tyra och jag har tagit en del av de andra.
 
Sveas matte och husse var med tillsammans med Linneas familj. Svea var så jävla duktig! Totalt avslappnad och lade sig i gräset och myste. Så roligt att hon fungerar SÅ bra bland andra hundar när hon för bara en månad sedan gjorde utfall, stod på bakbenen, skällde och drog mot andra hundar. Är så otroligt stolt över både Felix, Linnea och Sveagrisen.
 
Tyras kritik:
Mycket trevlig tik med bra balans. Välformat huvud med mörka, fina ögon. Bra hals- och rygglinje med väl ansatt svans. Bra front och en bra uppdragen buklinje. Aningen tunn för dagen men är under tillväxt. Välvisad. Tävlar om bästa teamwork.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback