Träning

Häromdagen var vi på SWB för drag weightträning. Tog med både Tyra och Svea och allt gick över förväntan! Alla hundmöten gick jättebra. Även när vi satt på pendeltåget. 

När vi kom till träningsplanen så var det andra hundar där varav en som gör utfall lite när den känner för det... Ägarna verkar inte ha någon större koll men gör vad de kan där och då. Var lite rädd att Svea skulle svara tillbaka men hon gjorde inte ett ljud ifrån sig och inga utfall alls. 

Började med att ta på Tyra selen och 4.5kg. Vi gick allihopa i ca 20 minuter och Svea gick bredvid utan att dra. 

Sedan när vi kom tillbaka till träningsplanen så ska vi träna starter varav instruktören kommer med sin stora rottweilerkille. Svea reagerade inte alls utan skötte sig jättebra tills vi stått stilla 'för länge'. Då morrade hon ytterstlite mot rottweilern men slutade direkt när jag nejade henne. 

Fick sedan binda fast Svea i staketet för att träna start med Tyra. Gick bra i början men hon gnällde sedan högre och högre. Melinda och Cilla fick gå närmre för att lugna henne då. 

Efter det tog jag på Svea selen med samma vikt och gick ensam med henne och Tyra i 20 minuter. Tränade även starter med Svea och hon var helt galant! Precis som med Tyra kunde jag sätta henne, lämna henne två meter okopplad och sedan kommendera framåt. Hon tvekade inte alls! Även om det var andra hundar runtomkring så var Svea väldigt fokuserad och motiverad. Kul!














Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback